2014 Kasım Anneleri

Benimde çatı muayenem ilk vajinal muayenem olacak aynı şekilde korku değil çekiniyorum inş kolayca atlatırız
Kaçıncı haftada yapıyılıyor ki çatı muayenesi canım bende en çok bundan tırsıyorum hem utanıyorum hemde ne bilim işte

Canım bi elimi yüzünü yıka ensene su tut gelirsin kendine inşallah
bayılıcam sanki elimde kolumda hal kalmadı birden yüzümü yıkadım oda havasız kaldı galiba uff haftalar geçse vedoğum iznine ayrılsam artık bu halde çalışmak çok zor ve iş yerimdeki tek bayanım bu daha da zor uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuummm

ya ben daha önce 3-4 kez vajinal muayene ve bir küretaj oldum ama bu dr da değil bende çekiniyorum hep göbekten bakıldı ya utanırım şimdi biraz açıksası

valla kadınlık zor iş kardeş ben bide her seferinde doktorla görüşmeden stres çıkınca bi rahatlama bu seferde atlattık diye
ama haftalar geldi artık açcaz kurtulcaz başka yolu yok bunun bi arkadaşım üzerine örtü iste muhakkak daha rahat edersin demişti

Annene katılıyorum canım doğum zamanı gelen geçen bakıyor:)

bir arkadaşım açılma varmı diye çok baktılar bana demişti gerçekten gelen geçen bakıyormuş

Korkmuyorum canım ilk kez erkek doktora gittiğim için utanırım diye şey yapıyorum. Yoksa daha önce muayene olnustum.

örtü zaten vericektir öyle apaçık yapmaz merak etme hasta mahremiyeti diye bişey var.. başa gelen çekilir napalım..

Hahhaha çok tatlısın yaa :) aynen öyle "ay bi dakka" demekten işin tadı kaçıyo hahah

32. Haftada mı ayrılcaksın canım??

Hahhaha çok tatlısın yaa :) aynen öyle "ay bi dakka" demekten işin tadı kaçıyo hahah

Biz de ne güzel düzene koymuştuk hafta bir ya dfa iki kez yaramazlık yapıyorduk... Deneye deneye en rahat şekli buluyorsunuz zaten Gel gör ki işte huzurumuz gitti... Bırak yaramazlığı bana bakan, gülen yüzüne hasretim şimdi..

Canım inşallah eskisinden daha iyi olursunuz dua ediyorum senin için..
Özelden mesaj atıcam sana bilg. açınca..

Ay daha açık yazmak isterdim ama olmuyo zeyycim napcan, anladınız siz beni :)

Hahahha anladım canım anladım karnım ağrıdı valla gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…