- 12 Kasım 2013
- 703
- 784
- 128
- 35
Canım bi elimi yüzünü yıka ensene su tut gelirsin kendine inşallahiş yerimdeyim şuan göz kapaklarıma hakim olamıyorum çok uykum var
napıcam ya 10 dk. uyuyabilsem geçecek ama kafamı koymama fırsat yok
Kaçıncı haftada yapıyılıyor ki çatı muayenesi canım bende en çok bundan tırsıyorum hem utanıyorum hemde ne bilim işteBenimde çatı muayenem ilk vajinal muayenem olacak aynı şekilde korku değil çekiniyoruminş kolayca atlatırız
bayılıcam sanki elimde kolumda hal kalmadı birden yüzümü yıkadım oda havasız kaldı galiba uff haftalar geçse vedoğum iznine ayrılsam artık bu halde çalışmak çok zor ve iş yerimdeki tek bayanım bu daha da zor uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuummmCanım bi elimi yüzünü yıka ensene su tut gelirsin kendine inşallah
ya ben daha önce 3-4 kez vajinal muayene ve bir küretaj oldum ama bu dr da değil bende çekiniyorum hep göbekten bakıldı ya utanırım şimdi biraz açıksası
Annene katılıyorum canım doğum zamanı gelen geçen bakıyor:)
Kaçıncı haftada yapıyılıyor ki çatı muayenesi canım bende en çok bundan tırsıyorum hem utanıyorum hemde ne bilim işte
Bu yüzden istemiyorum evde bile dogurmayi düşünüyorum bazen.. o derece utanıyorumAnnene katılıyorum canım doğum zamanı gelen geçen bakıyor:)
Ooofff offfffbana doktorum birşey demedi ama genelde 36-37. haftalarda yapıyormuş doktorlar
çatı muyanesinden bende tırsıodum..
c.tesi annemin bana sölediği şey şu..
normal doğum istiyorsun çatıdan korkuosun dedi..
onu doğurcağında en az 5-10 kez yapcaklar dedi..
kendini kasarsan acır kasmazsan acımaz sen normal doğuma kadar verdiysen bunu hiç düşünme bile dedi..
bencede mantıklı
örtü zaten vericektir öyle apaçık yapmaz merak etme hasta mahremiyeti diye bişey var.. başa gelen çekilir napalım..valla kadınlık zor iş kardeş ben bide her seferinde doktorla görüşmeden stres çıkınca bi rahatlama bu seferde atlattık diye
ama haftalar geldi artık açcaz kurtulcaz başka yolu yok bununbi arkadaşım üzerine örtü iste muhakkak daha rahat edersin demişti
bir arkadaşım açılma varmı diye çok baktılar bana demişti gerçekten gelen geçen bakıyormuş
aaa sen normal doğumu çok istemiyomuydun çatı muayenesi onun yanında devede kulak birbirimizi ürkütmeyelim hadi bakalım utanmak sıkılmak yok inşallah rahat rahat atlatıcaz..Ooofff offfffKaçış yok
Ay İsyanımmm zaten hoş bi görüntü olmuyo yaaa. Hahahha! Aklıma geldikçe gülesim geliyo, şeyi de kaçıyo yani insanın. Koca bi göbek, bi dk şu kolu şurdan bi alıyım , ayy göbeğine gelmesin falan.
Böylesi daha güzel. Aşkitocuğumla fıkır fıkır fıkırdıyoruz o bize yetiyo şimdilik.
Bi de beyfendi kızından utanıyomuş, napcan beklicen :)))
bayılıcam sanki elimde kolumda hal kalmadı birden yüzümü yıkadım oda havasız kaldı galiba uff haftalar geçse vedoğum iznine ayrılsam artık bu halde çalışmak çok zor ve iş yerimdeki tek bayanım bu daha da zor uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuummm
ne zaman inşallah senin doğumun..
Hahhaha çok tatlısın yaa :) aynen öyle "ay bi dakka" demekten işin tadı kaçıyo hahah
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin7 kasimda cnim
Hahhaha çok tatlısın yaa :) aynen öyle "ay bi dakka" demekten işin tadı kaçıyo hahah
Biz de ne güzel düzene koymuştuk hafta bir ya dfa iki kez yaramazlık yapıyorduk... Deneye deneye en rahat şekli buluyorsunuz zatenGel gör ki işte huzurumuz gitti... Bırak yaramazlığı bana bakan, gülen yüzüne hasretim şimdi..
Ay daha açık yazmak isterdim ama olmuyo zeyycim napcan, anladınız siz beni :)
Zeycm sen haftada bir kullandigin progestan igneleri hala kullanio musun??? Bana sanki dr 32 ye kadar vurun demisti die hatirliorm daYok yok inşallah buralarda olurum..sağlıkla hayırlısıyla bi görelim de o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?