2014 Kasım Anneleri

Canım inşallah eskisinden daha iyi olursunuz dua ediyorum senin için..
Özelden mesaj atıcam sana bilg. açınca..

Allah razı olsun canım yüreğine sağlık... Aynı evin içinde iki cenaze gibiyiz çok zor ama elimden geldiğince üzülmemeye çabalicam bebeğim için.. DAha da olmadı artık karşıma alıp konuşucam... Tamam canım..

Zeycm sen haftada bir kullandigin progestan igneleri hala kullanio musun??? Bana sanki dr 32 ye kadar vurun demisti die hatirliorm da(((

İğne olarak haftada bir vurulduğum proluton du canım..ben 28den sonra vurulmadım doktor gerek yok dedi canım..
Geçen gün tam kan tahlili vermiştim b12 yerlerde çıkmış aşırı unutkanlık ve halsizlik var zaten doktor iğne verdi onları vurulucam..

Canım inşallah eskisinden daha iyi olursunuz dua ediyorum senin için..
Özelden mesaj atıcam sana bilg. açınca..

Hahahha anladım canım anladım karnım ağrıdı valla gülmekten
valla bizim hiiç göbüşü görmüyor gözümüz ama tabi ara vermemekle alakalı eşimde alıştı yavaş yavaş büyümesine

Hahhaha çok tatlısın yaa :) aynen öyle "ay bi dakka" demekten işin tadı kaçıyo hahah

32. Haftada mı ayrılcaksın canım??

Ay daha açık yazmak isterdim ama olmuyo zeyycim napcan, anladınız siz beni :)

Haydee bu işe tek devam eden ben miyimyok bizde hiç öyle dur bi dakka, çek kolunu falan olmuyor. Ve işin tuhafı, zaman ilerledikçe , iş daha bir güzelleşmeye başladı Kendimi bir an sapık gibi hissettim

Üzülme be kuzu, eminim aşacaksınız bu sorunları ve eskisinden daha iyi olacaksınız. Üzme kendini de, bebeğini de.

Sezaryende cati muayenesi olmuor. Ama cati muayenesi kendini serbest biraktigin zaman hic de zor bisey degil. Insanlar neler neler yasio. Ben rahim filmi cektirmeden once nette anestezi alin aman cok zor vs yaziodu. Kolay olmadi ama bazen insanlar cok abartio. Sonucta olmasi gereken bisey bir de ozel bi dr ye gidiosaniz zaten mahremiyete cok dikkat edilio. Benim dr 13. Haftaya kadar hep alttan bakti bebegime.

valla bizim hiiç göbüşü görmüyor gözümüz ama tabi ara vermemekle alakalı eşimde alıştı yavaş yavaş büyümesine

heh neyse ki benim gibi durmadan yola devam eden birisi daha varmış, yok yani kendimi sapık gibi hissetmeye başlamıştım bir an

Gecmis olsun zeyyy

Üzülme be kuzu, eminim aşacaksınız bu sorunları ve eskisinden daha iyi olacaksınız. Üzme kendini de, bebeğini de.

Canımmmmmm.... İnşallah... O güzel günleri göreceğime inanıyorum.. Gelip sizle hoplaya zıplaya paylaşacağım inşallah... Her şey Rabbim in de izniyle bir yoluna girsin...

Kızlarr benim bugun ilkkez kasılmalarım başladı çok tecrübesz oldugumdan korktum biraz bu haftaya kadar hiç olmamıştı bebeğim bi tarafta toplanıyo ve semsert oluyo 15 dk bir oluyo şuanda ama ağrı yok normali nasıl olmalı ya tırstım biraz:-(

Arkadaşlar merhaba hepinize,

Bugün arkadaşlarımdan birinin doğum haberi ile güne başladım. Bir heyecan bastı beni sormayın. Arkadaş çevremde 5 hamile bayandık 4. sırada ben varım ve biri ağustosta biride bugün doğurdular. 3. arkadaşımın günü belli oldu. Bayram öncesi muhtemelen 2 ekimde onunda doğumu olacak sonra sıra bende inşallah.. Zaman çok çabuk geçiyor..

Bu arada kendime yeni bir depresyon sebebi buldum. Henüz bebeğime doğru düzgün alışveriş yapamadım diye üzülesim geldi. 1 takım yeni kıyafet ve bir kaç paket bebek bezi dışında hiç bişey almadım. Hep Abisinden kalanlar var diye güvendiğimden olsa gerek.
Ayrı bie depresyon sebebim de hala doğum yapacağım doktor ve hastaneye karar verememiş olmam. Aklıma yatan cebime uymuyor cebime uyan içime sinmiyor. Bu gidişle evde doğuracağım heralde..

Hoş geldin canım hayrola ne ameliyatı ?

Geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu??

Teşekkür ederim arkadaşlar.. Hipospadias( peygamber sünneti) ameliyatı olduk. Ama çok hızlı iyileşiyor maşallah.

Benim dedigim bu degil. Hani eskiler yapiodu tam kundak bebis hareket bile edemio (tabi bu yanlismis) Annemler yarim kundak yapalim sadece belden asagisini saralim boylece rahat kucagimiza aliriz beli oturana kadar diolar. Bana da mantikli gelio.

Canım tam ya da yarım kundak değilde Dr. Harvey Karp ın kundak yönteminden bahsetmişlerdi eğitimde. Kolik sancılarına iyi geliyor, bebeği sakinleştiriyor ve anne karnında gibi hissetmesini sağlıyormuş. Bu yöntemde kollarını iki taraftan biraz sıkı sarıp alt kısmı serbest bir şekilde yukarı doğru katlıyorsun. Yani bebeğin belden aşağısı tamamen serbest kalıyor kalça kısmına hiç baskı oluşturmayacak şekilde sarılıyor. İnternetten araştırırsan bulabilirsin.

Çok inatçı bir docan varmış be canım. Benim docada inat ve sinirli. konuşmalarınız nasıl konuşuyor mu seninle.

Bende de 2-3 gündür var... Bugün olmadı şükür... Zaten çok stresli zamanlar geçiriyorum ona bağlamıştım ben.. Bildiğin göbeğim yamuluyor yani şekli değişiyor... Bir yerde bebeğim sepsert oluyor.. Kalkıyorum biraz yürüyorum okşamak iyi değilmiş ama elimde değil o öyle kasılıp durdukça o sert olan yerleri elimle yavaş yavaş ovalıyorum... Ben de ilk çok korkmuştum ama alışacağız bu duruma sanırım...

heeh ağzın bal yesin şöyle moral veren yazılar lazım bize

heh neyse ki benim gibi durmadan yola devam eden birisi daha varmış, yok yani kendimi sapık gibi hissetmeye başlamıştım bir an
yok yok sapık değilsin niye olasın ki biz tatilde ara verdik çünkü banyo sıkıntılıydı ama kaçamak yaptık bir çok kez

Normal yani canım değilmi benim doktorum değişti yenisine gtmedm daha numarada yok stres oldum bide haftalar yaklaştı oyuzden korkuyorum ;-(

durmak yok yola devam nilim valla evliliğimizin önemli bir parçası Allaha şükür riskli bi gebelik yaşamadığımız için aynen devam ettik

Heheheee, neyse yalnız olmadığıma sevindim. Bizde de risk olmayınca sıkıntı olmadı şimdiye kadar, zaten doğum sonrası lohusalıkta uzak kalacağız mecburen, sonrasında nasıl olur hiç kestiremiyorum.Tek isteğim anne oldum diye bir kadın bir eş olduğumu unutmak

Kasılmadan ziyade bende nefes problemi yaşadım cuma akşamı. Herhalde öleceğim dedim. Hiç nefes alamadım. Karnım taş gibi oldu. Zar zor duş aldım yok kustum yok yattım yok gezeledim yok. Daha hiç öyle birşey olmamıştım. dua okumaya çalştım yok. En son eşime sen oku üfle bir dedim okudu üfledi kendime geldim.

dedim eşime emzirme atleti alırken çok güzel gecelikler vardı baktım geçtim diye lohusalığı atlat gider alırız dedi o da bu konularda çekingen davranmıyor aynen dediğine katılıyorum anne olucaz ama sonuçta eşiz de

Çok inatçı bir docan varmış be canım. Benim docada inat ve sinirli. konuşmalarınız nasıl konuşuyor mu seninle.

Canım sürekli söylediği şeyleri yapmadığım zaman başımıza gelenlerden bıkmış güya.. O da çok zor atlatan bir insan psikolojisi zaten iyi değildi.. Sözüm geçmiyor sana diyor vs. (Kapıyı kitlememiştim ya) ilk günler berbattı... Resmen ben o evde yokmuşum gibiydi... 2-3 gündür bir nebze ağız ucuyla o da bence zorunlu olduğu için konuşuyor.. Nereye kadar gidecek bakıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…