- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Canım inşallah eskisinden daha iyi olursunuz dua ediyorum senin için..
Özelden mesaj atıcam sana bilg. açınca..
Zeycm sen haftada bir kullandigin progestan igneleri hala kullanio musun??? Bana sanki dr 32 ye kadar vurun demisti die hatirliorm da(((
valla bizim hiiç göbüşü görmüyor gözümüz ama tabi ara vermemekle alakalı eşimde alıştı yavaş yavaş büyümesineCanım inşallah eskisinden daha iyi olursunuz dua ediyorum senin için..
Özelden mesaj atıcam sana bilg. açınca..
Hahahha anladım canım anladım karnım ağrıdı valla gülmekten
Hahhaha çok tatlısın yaa :) aynen öyle "ay bi dakka" demekten işin tadı kaçıyo hahah
32. Haftada mı ayrılcaksın canım??
Ay daha açık yazmak isterdim ama olmuyo zeyycim napcan, anladınız siz beni :)
Biz de ne güzel düzene koymuştuk hafta bir ya dfa iki kez yaramazlık yapıyorduk... Deneye deneye en rahat şekli buluyorsunuz zatenGel gör ki işte huzurumuz gitti... Bırak yaramazlığı bana bakan, gülen yüzüne hasretim şimdi..
Sezaryende cati muayenesi olmuor. Ama cati muayenesi kendini serbest biraktigin zaman hic de zor bisey degil. Insanlar neler neler yasio. Ben rahim filmi cektirmeden once nette anestezi alin aman cok zor vs yaziodu. Kolay olmadi ama bazen insanlar cok abartio. Sonucta olmasi gereken bisey bir de ozel bi dr ye gidiosaniz zaten mahremiyete cok dikkat edilio. Benim dr 13. Haftaya kadar hep alttan bakti bebegime.Hayirlisi olsun cjim saglikla gelsin benim oglusta normalde 19 kasim ama doktorumuz 7 kasimda alicaginibsoyledi sezeryan olcak benimde bazi sorunlar yuzunden sezeryanda cati nuayanesi yapiliomuyapilmasin valla ya arkdaslarim.cok kotu oldugunu can yaktigini soylediler ibsallah oyle olmaz ben sesryan olcaklara yapilmio diye biliyorum doktorumda hic bahsetmedi insallah olmaz 30 eylulde tekrar kontrolum var sorayim bakiyim
valla bizim hiiç göbüşü görmüyor gözümüz ama tabi ara vermemekle alakalı eşimde alıştı yavaş yavaş büyümesine
Gecmis olsun zeyyyİğne olarak haftada bir vurulduğum proluton du canım..ben 28den sonra vurulmadım doktor gerek yok dedi canım..
Geçen gün tam kan tahlili vermiştim b12 yerlerde çıkmış aşırı unutkanlık ve halsizlik var zaten doktor iğne verdi onları vurulucam..
Üzülme be kuzu, eminim aşacaksınız bu sorunları ve eskisinden daha iyi olacaksınız. Üzme kendini de, bebeğini de.
Hoş geldin canım hayrola ne ameliyatı ?
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu??
Benim dedigim bu degil. Hani eskiler yapiodu tam kundak bebis hareket bile edemio (tabi bu yanlismis) Annemler yarim kundak yapalim sadece belden asagisini saralim boylece rahat kucagimiza aliriz beli oturana kadar diolar. Bana da mantikli gelio.
Çok inatçı bir docan varmış be canım. Benim docada inat ve sinirli. konuşmalarınız nasıl konuşuyor mu seninle.Biz de ne güzel düzene koymuştuk hafta bir ya dfa iki kez yaramazlık yapıyorduk... Deneye deneye en rahat şekli buluyorsunuz zatenGel gör ki işte huzurumuz gitti... Bırak yaramazlığı bana bakan, gülen yüzüne hasretim şimdi..
Kızlarr benim bugun ilkkez kasılmalarım başladı çok tecrübesz oldugumdan korktum biraz bu haftaya kadar hiç olmamıştı bebeğim bi tarafta toplanıyo ve semsert oluyo 15 dk bir oluyo şuanda ama ağrı yok normali nasıl olmalı ya tırstım biraz:-(
durmak yok yola devam nilimheh neyse ki benim gibi durmadan yola devam eden birisi daha varmış, yok yani kendimi sapık gibi hissetmeye başlamıştım bir an
heeh ağzın bal yesin şöyle moral veren yazılar lazım bizeSezaryende cati muayenesi olmuor. Ama cati muayenesi kendini serbest biraktigin zaman hic de zor bisey degil. Insanlar neler neler yasio. Ben rahim filmi cektirmeden once nette anestezi alin aman cok zor vs yaziodu. Kolay olmadi ama bazen insanlar cok abartio. Sonucta olmasi gereken bisey bir de ozel bi dr ye gidiosaniz zaten mahremiyete cok dikkat edilio. Benim dr 13. Haftaya kadar hep alttan bakti bebegime.
yok yok sapık değilsin niye olasın ki biz tatilde ara verdik çünkü banyo sıkıntılıydı ama kaçamak yaptık bir çok kezheh neyse ki benim gibi durmadan yola devam eden birisi daha varmış, yok yani kendimi sapık gibi hissetmeye başlamıştım bir an
Normal yani canım değilmi benim doktorum değişti yenisine gtmedm daha numarada yok stres oldum bide haftalar yaklaştı oyuzden korkuyorum ;-(Bende de 2-3 gündür var... Bugün olmadı şükür... Zaten çok stresli zamanlar geçiriyorum ona bağlamıştım ben.. Bildiğin göbeğim yamuluyor yani şekli değişiyor... Bir yerde bebeğim sepsert oluyor.. Kalkıyorum biraz yürüyorum okşamak iyi değilmiş ama elimde değil o öyle kasılıp durdukça o sert olan yerleri elimle yavaş yavaş ovalıyorum... Ben de ilk çok korkmuştum ama alışacağız bu duruma sanırım...
durmak yok yola devam nilimvalla evliliğimizin önemli bir parçası Allaha şükür riskli bi gebelik yaşamadığımız için aynen devam ettik
Kasılmadan ziyade bende nefes problemi yaşadım cuma akşamı. Herhalde öleceğim dedim. Hiç nefes alamadım. Karnım taş gibi oldu. Zar zor duş aldım yok kustum yok yattım yok gezeledim yok. Daha hiç öyle birşey olmamıştım. dua okumaya çalştım yok. En son eşime sen oku üfle bir dedim okudu üfledi kendime geldim.Bende de 2-3 gündür var... Bugün olmadı şükür... Zaten çok stresli zamanlar geçiriyorum ona bağlamıştım ben.. Bildiğin göbeğim yamuluyor yani şekli değişiyor... Bir yerde bebeğim sepsert oluyor.. Kalkıyorum biraz yürüyorum okşamak iyi değilmiş ama elimde değil o öyle kasılıp durdukça o sert olan yerleri elimle yavaş yavaş ovalıyorum... Ben de ilk çok korkmuştum ama alışacağız bu duruma sanırım...
dedim eşime emzirme atleti alırken çok güzel gecelikler vardı baktım geçtim diye lohusalığı atlat gider alırız dedi o da bu konularda çekingen davranmıyor aynen dediğine katılıyorum anne olucaz ama sonuçta eşiz deHeheheee, neyse yalnız olmadığıma sevindim. Bizde de risk olmayınca sıkıntı olmadı şimdiye kadar, zaten doğum sonrası lohusalıkta uzak kalacağız mecburen, sonrasında nasıl olur hiç kestiremiyorum.Tek isteğim anne oldum diye bir kadın bir eş olduğumu unutmak
Çok inatçı bir docan varmış be canım. Benim docada inat ve sinirli. konuşmalarınız nasıl konuşuyor mu seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?