2014 Kasım Anneleri

Kizlar cati muayenesinden hic ama hic korkmayin..ben ilk 4 aya kadar hep alttan muayene edildim ilk ayda biraz kanamam olmustu diye daha sonra karindan muayeneye geçildi ki benim doktorum erkek..kendinizi kasmadiginiz sürece gram agri hissetmiyorsunuz ayni iliski gibi düşünün kasinca cok hafif yanma hissedersiniz kasmazsaniz hicbirseycik olmaz iciniz rahat olsun hicte agrili bir islem degil:)

aslında Avrasya hastanesinde ssvd yaptıran Tamer Sözen var hem hastanenin fiyatlarıda çok uçuk değil ama sen uzaktasın..

aaa sen normal doğumu çok istemiyomuydun çatı muayenesi onun yanında devede kulak birbirimizi ürkütmeyelim hadi bakalım utanmak sıkılmak yok inşallah rahat rahat atlatıcaz..

İnşşş canım yaa hepimiz bi çırpıda doğururuz inşş Biz birbirimize böyle destek olduktan ondan herşey kolay olur inşş

Nefes darlığı ben de çok yaşadım hafta boyunca ama bu kadar artmasını stresime bağlıyorum... Ayakta duramıyordum 1 dk bile.. Kollarım bacaklarımda hemen aşırı bir ağrı yorgunluk hissi baş gösteriyordu.. Şimdi işteyim bir nebze iyiyim...

Normal yani canım değilmi benim doktorum değişti yenisine gtmedm daha numarada yok stres oldum bide haftalar yaklaştı oyuzden korkuyorum ;-(

Ben arayıp doktoruma sormadım bile canım.. Okuyoruz ya kasılmalar ağrılı olmadıkça normalmiş diye ben ona güvendim zaten çok sık da olmadı şükür..

benimkide biraz utansa kızından keşke her dakka hazır ve nazır maşallahh

Ne kadar sayfa birikmis, memlekete donuyorum bugun artik araniza daha cok dahil olabilecem canlarim. Umarm kmsede yaramzlik yoktur, öptük sizi

Selam hanımlar, iyi haftalar...
Cumartesi oğluşumla görüştüm büyümüş, tombiş yanaklı bişi olmuş maşallah Dudaklarını da şişirmiş aynı babası gibi
Şeker için biraz daha dikkatli olmamı, protein ağırlıklı beslenmemi, şekerimi bir süre daha takip etmemi, yediklerimi de not almamı söyledi. Olmazsa bir diyetisyenden profesyonel yardım alacağız. Ama çok da kasmama gerek yokmuş. Takibe devam...
İsyancım kiloyu merak ediyordun, 29+0 da 1390 gramdı benimki.
Perim sana neler oldu ben kaçırdım, eşinle ne sorunun var?

Ahh ahhh o gecelikler, bende geçen dolabımı toplrken gördüm. Askılarında öyle asılı duruyorlar.

Sen gidip konuşsan canım. Konuşmaya çalışsan

ben genelde bu tarz işlemler de başka insanları düşünüyorum çok kötü şeyler yaşayanlar var biz bebişlerimiz için sonunda mutlu olmak için bu yollardan geçiyoruz..

aslında Avrasya hastanesinde ssvd yaptıran Tamer Sözen var hem hastanenin fiyatlarıda çok uçuk değil ama sen uzaktasın..

Aslında istanbul içi olduktan sonra imkansız değil canım ya.. Avrasya nın fiyatları ne kadar acaba? 2000 tl yi geçmemesi lazım gideceğim yerin. Bildiğim kadarıyla Zeytinburnun da Avrasya hospital ve orda ssvd yapılıyor Tamer Sözen 'i ilk duydum ama Özgür hn. diye bir doktordan bahsediliyor o hastanede.Senin söylediğin doktoru da bir araştırayım ben. Seçeneklerim arasında olsun ama tabi birde eşimi ikna etmem lazım.

Ben sezaryen ablamsa normal dogum yapti. 40 gun bekledikten sonra ilk kez birlikte olma hissini yasior insan. Cok farkli bir duygu. Ben acikcasi yeniden oyle bir gun yasayacagim icin de heyecanliyim::)))

normal doğum 900 sectio 1350 doktor gece acil gelirse +200 veriyosun bence uygun fiyatlar araştır bakalım bi..

ben genelde bu tarz işlemler de başka insanları düşünüyorum çok kötü şeyler yaşayanlar var biz bebişlerimiz için sonunda mutlu olmak için bu yollardan geçiyoruz..
kesinlikle oyle sonunda bebeklerimize kavusacaz ilk alttan muayene olacağım gun çocuklar gibi oturdum ağladım ağladım esim doktorlar zor sakinleştirdi sonra esim dediki bak bakılması lazım bebeğimiz için belki suanda bizim yardımımıza ihtiyacı var belki bu muayeni olmazsan bebeğimize birsey olacak diye bu sözlerden sonra öyle bir güçle oturdum ki baslarda kastım ama ne zaman o minik keseceği gordum zaten dünyamı unuttum

Şu yukarıdaki cümleyi okuyunca ahaa ben koca dedim.. Olayı kaçırdım ben canım ama öncelikle geçmiş olsun hırsız vakası sanırım. Benzer bir olayı 2010 yılında ben yaşadım. Aynı şekilde kapıyı kilitlemediğim için eve hırsız girmişti. O dönem annem bizde kaldığı için ve maddi kayıp olmadığı için çok üstüme gelmedi ama her fırsatta lafını sokar.

Sen üzülme boşver bu modeller böyle işte..

Canım o kadar uzun anlattım ki sağolsun arkadaşlar dinledi bir daha uzun yazmim vaktim de yok zaten mesaim bitiyor olmazsa özelden anlatırım sana... Özetle şöyle diyeyim.. Evimize hırsız girdi geçen cuma... Herşeyimizi alıp gitti (huzurumuzla beraber) O gün bugündür eziyeti ben çekiyorum kapıyı neden kitlememişim neden altınları getirmiştim (Takmak istemiştim doğum izninde).. Yani anlayacağın kabus dolu günler yaşıyorum ağlıyorum üzülüyorum olmuyor.. Zaten gurbetteyim yalnızım tek destek eşim olacak o da aksine suçlu beni görüyor yüzüme bakmıyor.. Git gide psikolojisi daha kötü oluyor her akşam eve geliyor yeni bişiler buluyor.. Her kapıyı kitleyip yatıyoruz artık kendi yatak odamızı bile.. Yastığının altına bıçak koyuyor zaten korkuyorum beni mahvediyor ama hiç oralı da değil.. Çok da özet olmadı aslında böyle durum

Sen gidip konuşsan canım. Konuşmaya çalışsan

Öyle odun gibi oturuyor ne diyeyim.. O bişiler sordukça konuşuyorum söylüyorum.. Ben kendim bişi sorsam cevap vermiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…