aslında Avrasya hastanesinde ssvd yaptıran Tamer Sözen var hem hastanenin fiyatlarıda çok uçuk değil ama sen uzaktasın..Arkadaşlar merhaba hepinize,
Bugün arkadaşlarımdan birinin doğum haberi ile güne başladım. Bir heyecan bastı beni sormayın. Arkadaş çevremde 5 hamile bayandık 4. sırada ben varım ve biri ağustosta biride bugün doğurdular. 3. arkadaşımın günü belli oldu. Bayram öncesi muhtemelen 2 ekimde onunda doğumu olacak sonra sıra bende inşallah.. Zaman çok çabuk geçiyor..
Bu arada kendime yeni bir depresyon sebebi buldum. Henüz bebeğime doğru düzgün alışveriş yapamadım diye üzülesim geldi. 1 takım yeni kıyafet ve bir kaç paket bebek bezi dışında hiç bişey almadım. Hep Abisinden kalanlar var diye güvendiğimden olsa gerek.
Ayrı bie depresyon sebebim de hala doğum yapacağım doktor ve hastaneye karar verememiş olmam. Aklıma yatan cebime uymuyor cebime uyan içime sinmiyor. Bu gidişle evde doğuracağım heralde..
Teşekkür ederim arkadaşlar.. Hipospadias( peygamber sünneti) ameliyatı olduk. Ama çok hızlı iyileşiyor maşallah.
Canım tam ya da yarım kundak değilde Dr. Harvey Karp ın kundak yönteminden bahsetmişlerdi eğitimde. Kolik sancılarına iyi geliyor, bebeği sakinleştiriyor ve anne karnında gibi hissetmesini sağlıyormuş. Bu yöntemde kollarını iki taraftan biraz sıkı sarıp alt kısmı serbest bir şekilde yukarı doğru katlıyorsun. Yani bebeğin belden aşağısı tamamen serbest kalıyor kalça kısmına hiç baskı oluşturmayacak şekilde sarılıyor. İnternetten araştırırsan bulabilirsin.
aaa sen normal doğumu çok istemiyomuydun çatı muayenesi onun yanında devede kulak birbirimizi ürkütmeyelim hadi bakalım utanmak sıkılmak yok inşallah rahat rahat atlatıcaz..
Kasılmadan ziyade bende nefes problemi yaşadım cuma akşamı. Herhalde öleceğim dedim. Hiç nefes alamadım. Karnım taş gibi oldu. Zar zor duş aldım yok kustum yok yattım yok gezeledim yok. Daha hiç öyle birşey olmamıştım. dua okumaya çalştım yok. En son eşime sen oku üfle bir dedim okudu üfledi kendime geldim.
Normal yani canım değilmi benim doktorum değişti yenisine gtmedm daha numarada yok stres oldum bide haftalar yaklaştı oyuzden korkuyorum ;-(
benimkide biraz utansa kızından keşke her dakka hazır ve nazır maşallahhAy İsyanımmm zaten hoş bi görüntü olmuyo yaaa. Hahahha! Aklıma geldikçe gülesim geliyo, şeyi de kaçıyo yani insanın. Koca bi göbek, bi dk şu kolu şurdan bi alıyım , ayy göbeğine gelmesin falan.
Böylesi daha güzel. Aşkitocuğumla fıkır fıkır fıkırdıyoruz o bize yetiyo şimdilik.
Bi de beyfendi kızından utanıyomuş, napcan beklicen :)))
valla ben sizden güç alıyorumİnşşş canım yaa hepimiz bi çırpıda doğururuz inşşBiz birbirimize böyle destek olduktan ondan herşey kolay olur inşş
dedim eşime emzirme atleti alırken çok güzel gecelikler vardı baktım geçtim diye lohusalığı atlat gider alırız dedi o da bu konularda çekingen davranmıyor aynen dediğine katılıyorum anne olucaz ama sonuçta eşiz de
Canım sürekli söylediği şeyleri yapmadığım zaman başımıza gelenlerden bıkmış güya.. O da çok zor atlatan bir insan psikolojisi zaten iyi değildi.. Sözüm geçmiyor sana diyor vs. (Kapıyı kitlememiştim ya) ilk günler berbattı... Resmen ben o evde yokmuşum gibiydi... 2-3 gündür bir nebze ağız ucuyla o da bence zorunlu olduğu için konuşuyor.. Nereye kadar gidecek bakıcam..
ben genelde bu tarz işlemler de başka insanları düşünüyorum çok kötü şeyler yaşayanlar var biz bebişlerimiz için sonunda mutlu olmak için bu yollardan geçiyoruz..Kizlar cati muayenesinden hic ama hic korkmayin..ben ilk 4 aya kadar hep alttan muayene edildim ilk ayda biraz kanamam olmustu diye daha sonra karindan muayeneye geçildi ki benim doktorum erkek..kendinizi kasmadiginiz sürece gram agri hissetmiyorsunuz ayni iliski gibi düşünün kasinca cok hafif yanma hissedersiniz kasmazsaniz hicbirseycik olmaz iciniz rahat olsun hicte agrili bir islem degil:)
küflendiler valla sormaAhh ahhh o gecelikler, bende geçen dolabımı toplrken gördüm. Askılarında öyle asılı duruyorlar.
aslında Avrasya hastanesinde ssvd yaptıran Tamer Sözen var hem hastanenin fiyatlarıda çok uçuk değil ama sen uzaktasın..
evet 32. haftada ayrılıcam inşallah zaten 34 veya 36.haftada da doğum olacak inşAllah hayırlısı bakalım...Hahhaha çok tatlısın yaa :) aynen öyle "ay bi dakka" demekten işin tadı kaçıyo hahah
32. Haftada mı ayrılcaksın canım??
Ben sezaryen ablamsa normal dogum yapti. 40 gun bekledikten sonra ilk kez birlikte olma hissini yasior insan. Cok farkli bir duygu. Ben acikcasi yeniden oyle bir gun yasayacagim icin de heyecanliyim::)))Heheheee, neyse yalnız olmadığıma sevindim. Bizde de risk olmayınca sıkıntı olmadı şimdiye kadar, zaten doğum sonrası lohusalıkta uzak kalacağız mecburen, sonrasında nasıl olur hiç kestiremiyorum.Tek isteğim anne oldum diye bir kadın bir eş olduğumu unutmak
normal doğum 900 sectio 1350 doktor gece acil gelirse +200 veriyosun bence uygun fiyatlar araştır bakalım bi..Aslında istanbul içi olduktan sonra imkansız değil canım ya.. Avrasya nın fiyatları ne kadar acaba? 2000 tl yi geçmemesi lazım gideceğim yerin. Bildiğim kadarıyla Zeytinburnun da Avrasya hospital ve orda ssvd yapılıyor Tamer Sözen 'i ilk duydum ama Özgür hn. diye bir doktordan bahsediliyor o hastanede.Senin söylediğin doktoru da bir araştırayım ben. Seçeneklerim arasında olsun ama tabi birde eşimi ikna etmem lazım.
kesinlikle oyle sonunda bebeklerimize kavusacaz ilk alttan muayene olacağım gun çocuklar gibi oturdum ağladım ağladım esim doktorlar zor sakinleştirdi sonra esim dediki bak bakılması lazım bebeğimiz için belki suanda bizim yardımımıza ihtiyacı var belki bu muayeni olmazsan bebeğimize birsey olacak diye bu sözlerden sonra öyle bir güçle oturdum ki baslarda kastım ama ne zaman o minik keseceği gordum zaten dünyamı unuttumben genelde bu tarz işlemler de başka insanları düşünüyorum çok kötü şeyler yaşayanlar var biz bebişlerimiz için sonunda mutlu olmak için bu yollardan geçiyoruz..
Canım sürekli söylediği şeyleri yapmadığım zaman başımıza gelenlerden bıkmış güya.. O da çok zor atlatan bir insan psikolojisi zaten iyi değildi.. Sözüm geçmiyor sana diyor vs. (Kapıyı kitlememiştim ya) ilk günler berbattı... Resmen ben o evde yokmuşum gibiydi... 2-3 gündür bir nebze ağız ucuyla o da bence zorunlu olduğu için konuşuyor.. Nereye kadar gidecek bakıcam..
Selam hanımlar, iyi haftalar...
Cumartesi oğluşumla görüştüm büyümüş, tombiş yanaklı bişi olmuş maşallahDudaklarını da şişirmiş aynı babası gibi
Şeker için biraz daha dikkatli olmamı, protein ağırlıklı beslenmemi, şekerimi bir süre daha takip etmemi, yediklerimi de not almamı söyledi. Olmazsa bir diyetisyenden profesyonel yardım alacağız. Ama çok da kasmama gerek yokmuş. Takibe devam...
İsyancım kiloyu merak ediyordun, 29+0 da 1390 gramdı benimki.
Perim sana neler oldu ben kaçırdım, eşinle ne sorunun var?
Sen gidip konuşsan canım. Konuşmaya çalışsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?