2014 Kasım Anneleri

Canım ben şimdi aradım doktorumu 1 saatte 4 kere oldu dedim agrı varmı dedi yok dedim yinede gel dedi eşim gelsin gidicez doktora inş bişey yoktur

Hoşgeldin Deryacım bende senin randevunu merak ediyordum
cumartesi bir kaç arkadaşın daha vardı hepimizinki çok güzel geçmiş
benim sıpada 2050gr olmuş

Hesap et ki işte aynı modelin bir de maddi kaybını yaşayanını düşün.. Bir de psikopatını... Elinden gelse ikinci bir çelik kapı taktıracak kapımızın üstüne.. Evimiz hapishaneye döndü.. Lazım değil bana güzel davransa onu da yapmıyor..

Kızlar bebek toplaştığında elinizi sürmeyin valla annem beni çok fena azarladı bugün bile..elini sürüp uyarma bebekleri dedi biz açılması başlayan kadınların karnını mıncıklıyoduk bebek uyarılsında doğum kanalına girsin diye dedi..

O taş gibi olması kasılma işte canım..nefesini daraltıyo..

Ben sezaryen ablamsa normal dogum yapti. 40 gun bekledikten sonra ilk kez birlikte olma hissini yasior insan. Cok farkli bir duygu. Ben acikcasi yeniden oyle bir gun yasayacagim icin de heyecanliyim::)))

Ayy valla ben tırsıyorum.. biz bu bebekleri nile nasıl yaptık bilmiyorum hahahah

akşam doğum çantamı hazırlıcam artık kapının yanında beklicek.. eşiniz yanınızda kalacaksa ona da bi takım koyun bence ben öyle yapıcam kotla rahat etmez..

Bende eşime minik bi çanta hazırlıycam hepsini arabanın bagajına koydurucam önümüzdeki haftasonu canım..

küflendiler valla sorma

Ben sezaryen ablamsa normal dogum yapti. 40 gun bekledikten sonra ilk kez birlikte olma hissini yasior insan. Cok farkli bir duygu. Ben acikcasi yeniden oyle bir gun yasayacagim icin de heyecanliyim::)))

Hadi ya, bu ilginç geldi bak, daha doğrusu normal doğum sonrası böyle olmasına da ayrıca şaşırdım yani. Ben normal doğum sonrası eskisi gibi olacağına pek inanamıyorum da. En azından kendi annem, asla eskisi gibi olmuyor, dedikten sonra.

Ne bilim canım korkuyorum öyle durunca dayanamıyorum...

B3nde cektirdim rahim filmi anestezi almadan evet kolay degildi benimicinde ama herkesin aci esigi bir degildir ozel doktora gid3n bir arkdasim cati muaynesinde caninin cok yandigini soylemisti ordan soyluyorum bende kendim yasamadim benimde ilk 3 ay hep alttan bakildi bebgime normalde muayenielerde zorlanmiyorum zatenkendim ama yorumlar farkli tabi tup bebek denemelerimde en basiti transfer zamanindan biliyorum...

Hadi yaa çok geçmiş olsun, neler olmuş neler
Çok ayıp etmiş eşin, sen istermiydin maddi kayıp olsun, elbette istemezdin... Üzerine gelmemesi lazımdı.
Çok üzüldüm canım, inşallah en kısa zamanda eşin hatasını anlar

Hoşgeldin Deryacım bende senin randevunu merak ediyordum
cumartesi bir kaç arkadaşın daha vardı hepimizinki çok güzel geçmiş
benim sıpada 2050gr olmuş
Sağol canım, ne güzel senin sıpana da maşallah, kocaman olmuş yaa
Peki sen kendin iyi misin, keyfin yerinde mi?

akşam doğum çantamı hazırlıcam artık kapının yanında beklicek.. eşiniz yanınızda kalacaksa ona da bi takım koyun bence ben öyle yapıcam kotla rahat etmez..
canım hastane çantan nasıl birşey. Ben orta boy bir valize hazırlamayı düşünüyorum da, acaba abartıyor muyum? ama bebeğin eşyaları benim eşyalarım fln anca olur gibi düşündüm.

Allah sana sabırlar versin arkadaşım eğer benim ki gibi ise öye kolay kolay normale de dönemez. Bizimkinde de var o psikopatlık bizde evden biri iki gün uzaklaşacaksak evin bitin iç kapılarını tek tek kilitliyor ve anhtarlarını yanımıza alıyoruz
Ayrıca eğer akşam saati evden 1 saat için bile çıkıcaksak ışık açık bırakılır ki evde biri var sansınlar mış..
Sıkıntını çok iyi anlarım şimdi tüm hıncını senden çıkarıyordur. Çünkü onlar için kolay olan o maalesef.

merhaba hamiş anneler umarım herkes iyidir herşey yolundadır :) kızlar bi konu araştırıyorum doğum için toplamda ne kadar ödeyeceksiniz doktorunuzla yada hastanenizle görüştünüzmü

Çok teşekkür ederim canım ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum ben yoruldum... Umarım anlar..

Ayyyynen anlattığın gibi oluyor canım.. Uyuyrken de artık tüm odaları kitliyor anahtarları yatak odasına getiriyor vs. bir sürü şeyler.. O atlatana kadar ben bitmezsem iyi...

İyi diyelim işte canım benim geçmeyen ağrılarım devam ediyor aslında ama yapacak birşey yok tabi bunun için
çalışabilir raporu aldım yinede devam edebildiğim yere kadar çalışıcam akşamları hemen dinlenmeye geçiyorum öyle idare edicem zaten ne kadarcık zaman kaldı şurada
sen nasılsın keyifler nasıl???
bu arada bende hazırlamadım çantamı ama senin gibi valiz düşünüyorum sığdırabilirim inş eşyaları

Ben oyle oldugunu sanmiorum o zaman kimse normal yapmaz. Ablam bana ilk defa olur gibi oluo dedi. Biz de sezaryen sonrasi yasadik. Ama iyilesme sureci sezaryende daha uzun oluo. Herkes normal doguma uygun degil nilcgm. Basta cesaret lazim. Benim bi arkadasm var savci kendisi gorumcesi ebe. Birlikte hazirlandilar doguma.normal istedi hep. Sanci gelmefi suni sanci verdiler 41. Haftada suni sancinin cok zor oldugunu soyledi. sezaryen olmak zorunda kaldi. Ben normal doguran tum kadinlari kahraman ilan ediorum demisti:))) baska bir tanidigimiz 21 yasinda 2. Dogumunu yapti haz aliorm normal dogum cok guzel bir duygu diordu. 41 haftada 4 kilo bebek dunyaya getirdi. O kadar gezdi tozdu 40 da gelmedi bebek::))) vucudun kendini haxir hissetmesi beyin olarak cok onemli.yarabbim hakkimizda hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…