Canım ben şimdi aradım doktorumu 1 saatte 4 kere oldu dedim agrı varmı dedi yok dedim yinede gel dedi eşim gelsin gidicez doktora inş bişey yokturNefes darlığı ben de çok yaşadım hafta boyunca ama bu kadar artmasını stresime bağlıyorum... Ayakta duramıyordum 1 dk bile.. Kollarım bacaklarımda hemen aşırı bir ağrı yorgunluk hissi baş gösteriyordu.. Şimdi işteyim bir nebze iyiyim...
Ben arayıp doktoruma sormadım bile canım.. Okuyoruz ya kasılmalar ağrılı olmadıkça normalmiş diye ben ona güvendim zaten çok sık da olmadı şükür..
Selam hanımlar, iyi haftalar...
Cumartesi oğluşumla görüştüm büyümüş, tombiş yanaklı bişi olmuş maşallahDudaklarını da şişirmiş aynı babası gibi
Şeker için biraz daha dikkatli olmamı, protein ağırlıklı beslenmemi, şekerimi bir süre daha takip etmemi, yediklerimi de not almamı söyledi. Olmazsa bir diyetisyenden profesyonel yardım alacağız. Ama çok da kasmama gerek yokmuş. Takibe devam...
İsyancım kiloyu merak ediyordun, 29+0 da 1390 gramdı benimki.
Perim sana neler oldu ben kaçırdım, eşinle ne sorunun var?
Şu yukarıdaki cümleyi okuyunca ahaa ben koca dedim.. Olayı kaçırdım ben canım ama öncelikle geçmiş olsun hırsız vakası sanırım. Benzer bir olayı 2010 yılında ben yaşadım. Aynı şekilde kapıyı kilitlemediğim için eve hırsız girmişti. O dönem annem bizde kaldığı için ve maddi kayıp olmadığı için çok üstüme gelmedi ama her fırsatta lafını sokar.
Sen üzülme boşver bu modeller böyle işte..
Canım ben şimdi aradım doktorumu 1 saatte 4 kere oldu dedim agrı varmı dedi yok dedim yinede gel dedi eşim gelsin gidicez doktora inş bişey yoktur
Kızlarr benim bugun ilkkez kasılmalarım başladı çok tecrübesz oldugumdan korktum biraz bu haftaya kadar hiç olmamıştı bebeğim bi tarafta toplanıyo ve semsert oluyo 15 dk bir oluyo şuanda ama ağrı yok normali nasıl olmalı ya tırstım biraz:-(
Bende de 2-3 gündür var... Bugün olmadı şükür... Zaten çok stresli zamanlar geçiriyorum ona bağlamıştım ben.. Bildiğin göbeğim yamuluyor yani şekli değişiyor... Bir yerde bebeğim sepsert oluyor.. Kalkıyorum biraz yürüyorum okşamak iyi değilmiş ama elimde değil o öyle kasılıp durdukça o sert olan yerleri elimle yavaş yavaş ovalıyorum... Ben de ilk çok korkmuştum ama alışacağız bu duruma sanırım...
Kasılmadan ziyade bende nefes problemi yaşadım cuma akşamı. Herhalde öleceğim dedim. Hiç nefes alamadım. Karnım taş gibi oldu. Zar zor duş aldım yok kustum yok yattım yok gezeledim yok. Daha hiç öyle birşey olmamıştım. dua okumaya çalştım yok. En son eşime sen oku üfle bir dedim okudu üfledi kendime geldim.
Ben sezaryen ablamsa normal dogum yapti. 40 gun bekledikten sonra ilk kez birlikte olma hissini yasior insan. Cok farkli bir duygu. Ben acikcasi yeniden oyle bir gun yasayacagim icin de heyecanliyim::)))
akşam doğum çantamı hazırlıcam artık kapının yanında beklicek.. eşiniz yanınızda kalacaksa ona da bi takım koyun bence ben öyle yapıcam kotla rahat etmez..
küflendiler valla sorma
Ben sezaryen ablamsa normal dogum yapti. 40 gun bekledikten sonra ilk kez birlikte olma hissini yasior insan. Cok farkli bir duygu. Ben acikcasi yeniden oyle bir gun yasayacagim icin de heyecanliyim::)))
Kızlar bebek toplaştığında elinizi sürmeyin valla annem beni çok fena azarladı bugün bile..elini sürüp uyarma bebekleri dedi biz açılması başlayan kadınların karnını mıncıklıyoduk bebek uyarılsında doğum kanalına girsin diye dedi..
Sezaryende cati muayenesi olmuor. Ama cati muayenesi kendini serbest biraktigin zaman hic de zor bisey degil. Insanlar neler neler yasio. Ben rahim filmi cektirmeden once nette anestezi alin aman cok zor vs yaziodu. Kolay olmadi ama bazen insanlar cok abartio. Sonucta olmasi gereken bisey bir de ozel bi dr ye gidiosaniz zaten mahremiyete cok dikkat edilio. Benim dr 13. Haftaya kadar hep alttan bakti bebegime.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
normal doğum 900 sectio 1350 doktor gece acil gelirse +200 veriyosun bence uygun fiyatlar araştır bakalım bi..
Hadi yaa çok geçmiş olsun, neler olmuş nelerCanım o kadar uzun anlattım ki sağolsun arkadaşlar dinledi bir daha uzun yazmim vaktim de yok zaten mesaim bitiyor olmazsa özelden anlatırım sana... Özetle şöyle diyeyim.. Evimize hırsız girdi geçen cuma... Herşeyimizi alıp gitti (huzurumuzla beraber) O gün bugündür eziyeti ben çekiyorum kapıyı neden kitlememişim neden altınları getirmiştim (Takmak istemiştim doğum izninde).. Yani anlayacağın kabus dolu günler yaşıyorum ağlıyorum üzülüyorum olmuyor.. Zaten gurbetteyim yalnızım tek destek eşim olacak o da aksine suçlu beni görüyor yüzüme bakmıyor.. Git gide psikolojisi daha kötü oluyor her akşam eve geliyor yeni bişiler buluyor.. Her kapıyı kitleyip yatıyoruz artık kendi yatak odamızı bile.. Yastığının altına bıçak koyuyor zaten korkuyorum beni mahvediyor ama hiç oralı da değil.. Çok da özet olmadı aslında böyle durum
Öyle odun gibi oturuyor ne diyeyim.. O bişiler sordukça konuşuyorum söylüyorum.. Ben kendim bişi sorsam cevap vermiyor..
Sağol canım, ne güzelHoşgeldin Deryacım bende senin randevunu merak ediyordum
cumartesi bir kaç arkadaşın daha vardı hepimizinki çok güzel geçmiş
benim sıpada 2050gr olmuş
canım hastane çantan nasıl birşey. Ben orta boy bir valize hazırlamayı düşünüyorum da, acaba abartıyor muyum? ama bebeğin eşyaları benim eşyalarım fln anca olur gibi düşündüm.akşam doğum çantamı hazırlıcam artık kapının yanında beklicek.. eşiniz yanınızda kalacaksa ona da bi takım koyun bence ben öyle yapıcam kotla rahat etmez..
Ne bilim canım korkuyorum öyle durunca dayanamıyorum...
Hesap et ki işte aynı modelin bir de maddi kaybını yaşayanını düşün.. Bir de psikopatını... Elinden gelse ikinci bir çelik kapı taktıracak kapımızın üstüne.. Evimiz hapishaneye döndü.. Lazım değil bana güzel davransa onu da yapmıyor..
Hadi yaa çok geçmiş olsun, neler olmuş neler
Çok ayıp etmiş eşin, sen istermiydin maddi kayıp olsun, elbette istemezdin... Üzerine gelmemesi lazımdı.
Çok üzüldüm canım, inşallah en kısa zamanda eşin hatasını anlar
Sağol canım, ne güzelsenin sıpana da maşallah, kocaman olmuş yaa
Peki sen kendin iyi misin, keyfin yerinde mi?
canım hastane çantan nasıl birşey. Ben orta boy bir valize hazırlamayı düşünüyorum da, acaba abartıyor muyum? ama bebeğin eşyaları benim eşyalarım fln anca olur gibi düşündüm.
Allah sana sabırlar versin arkadaşım eğer benim ki gibi ise öye kolay kolay normale de dönemez. Bizimkinde de var o psikopatlık bizde evden biri iki gün uzaklaşacaksak evin bitin iç kapılarını tek tek kilitliyor ve anhtarlarını yanımıza alıyoruz
Ayrıca eğer akşam saati evden 1 saat için bile çıkıcaksak ışık açık bırakılır ki evde biri var sansınlar mış..
Sıkıntını çok iyi anlarım şimdi tüm hıncını senden çıkarıyordur. Çünkü onlar için kolay olan o maalesef.
Zeyy sen bebeklerim deyince,sana saygim artiyo valla..Allahim kucagina almayida nasip etsin ins. Yavrularini
Sağol canım, ne güzelsenin sıpana da maşallah, kocaman olmuş yaa
Peki sen kendin iyi misin, keyfin yerinde mi?
canım hastane çantan nasıl birşey. Ben orta boy bir valize hazırlamayı düşünüyorum da, acaba abartıyor muyum? ama bebeğin eşyaları benim eşyalarım fln anca olur gibi düşündüm.
Ben oyle oldugunu sanmiorum o zaman kimse normal yapmaz. Ablam bana ilk defa olur gibi oluo dedi. Biz de sezaryen sonrasi yasadik. Ama iyilesme sureci sezaryende daha uzun oluo. Herkes normal doguma uygun degil nilcgm. Basta cesaret lazim. Benim bi arkadasm var savci kendisi gorumcesi ebe. Birlikte hazirlandilar doguma.normal istedi hep. Sanci gelmefi suni sanci verdiler 41. Haftada suni sancinin cok zor oldugunu soyledi. sezaryen olmak zorunda kaldi. Ben normal doguran tum kadinlari kahraman ilan ediorum demisti:))) baska bir tanidigimiz 21 yasinda 2. Dogumunu yapti haz aliorm normal dogum cok guzel bir duygu diordu. 41 haftada 4 kilo bebek dunyaya getirdi. O kadar gezdi tozdu 40 da gelmedi bebek::))) vucudun kendini haxir hissetmesi beyin olarak cok onemli.yarabbim hakkimizda hayirlisini versin.
Hadi ya, bu ilginç geldi bak, daha doğrusu normal doğum sonrası böyle olmasına da ayrıca şaşırdım yani. Ben normal doğum sonrası eskisi gibi olacağına pek inanamıyorum da. En azından kendi annem, asla eskisi gibi olmuyor, dedikten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?