- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Geçmis olsun canım o ağrılar bitiriyor beni bu gün sol yanım iptal bacağımı oynatamıyorum yürümek iskence gibi sende mi öylesin?İyi diyelim işte canım benim geçmeyen ağrılarım devam ediyor aslında ama yapacak birşey yok tabi bunun için
çalışabilir raporu aldım yinede devam edebildiğim yere kadar çalışıcam akşamları hemen dinlenmeye geçiyorum öyle idare edicem zaten ne kadarcık zaman kaldı şurada
sen nasılsın keyifler nasıl???
bu arada bende hazırlamadım çantamı ama senin gibi valiz düşünüyorum sığdırabilirim inş eşyaları
Zeycigim biz en son bebisleri yaptik subat sonu mart basi gibiydi. Daha da birlikte olmadik. Daha oncede riskli bir gebeligim oldugundan iliskinin bebege zararini biliorm . Iliski sirasinda kadinin yasadigi orgazm haz bebegi kanala ittirio.o yuzden canim bu formun bu konudaki en acayip durumu bende. Neyseki cok daha iyi olacak die dusundugumden fazla takilmiorm.Kızlar bebek toplaştığında elinizi sürmeyin valla annem beni çok fena azarladı bugün bile..elini sürüp uyarma bebekleri dedi biz açılması başlayan kadınların karnını mıncıklıyoduk bebek uyarılsında doğum kanalına girsin diye dedi..
O taş gibi olması kasılma işte canım..nefesini daraltıyo..
Ayy valla ben tırsıyorum.. biz bu bebekleri nile nasıl yaptık bilmiyorumhahahah
Bende eşime minik bi çanta hazırlıycam hepsini arabanın bagajına koydurucam önümüzdeki haftasonu canım..
kızlar kasılmadan bu kadar çok korkmayın daha bugün doktoruma söyledm bende yaşıyrm arada diye kadın resmen dalga geçer gibi gülerek bana ee napalm toplanıyorsa ona yapacak bişey yok o onun keyfi öyle yapmak istiyr ve yapıyor dedi hiç bi zararın olmadığını normal her bebek yapar onu ona yapılacak bi müdahale yok dediKızlar bebek toplaştığında elinizi sürmeyin valla annem beni çok fena azarladı bugün bile..elini sürüp uyarma bebekleri dedi biz açılması başlayan kadınların karnını mıncıklıyoduk bebek uyarılsında doğum kanalına girsin diye dedi..
O taş gibi olması kasılma işte canım..nefesini daraltıyo..
Ayy valla ben tırsıyorum.. biz bu bebekleri nile nasıl yaptık bilmiyorumhahahah
Bende eşime minik bi çanta hazırlıycam hepsini arabanın bagajına koydurucam önümüzdeki haftasonu canım..
Ben de 26 eylülde alacağım çalışabilir raporunu, artık gittiği yere kadar canım napalım di mi ama?İyi diyelim işte canım benim geçmeyen ağrılarım devam ediyor aslında ama yapacak birşey yok tabi bunun için
çalışabilir raporu aldım yinede devam edebildiğim yere kadar çalışıcam akşamları hemen dinlenmeye geçiyorum öyle idare edicem zaten ne kadarcık zaman kaldı şurada
sen nasılsın keyifler nasıl???
bu arada bende hazırlamadım çantamı ama senin gibi valiz düşünüyorum sığdırabilirim inş eşyaları
hadi hayırlısı annesi banada 15 kasım demişti doktor peşpeşe doğururuz insallahKızlar bizde doktordan geldik.çok şükür kızım iyiymis.eli burnunda poz verdi bize:)
29+0 dayız bugün kızımın kiloso 1366,boyu 42 cm
14 kasim sezeryan dogum tarihimiz 10 gun once alicaklar
gozunaydın dmlacım var mı yeni fotosu melegininKizlar simdi geldim dopplr cekiminden hersey yolundaymis cok sukur gelisimi kan akislsri.. 1387 gr olmus kizim :)
Bu kötü olmusAcaip sinirliyim. Geçen hafta ailem geldi diye, dinleneyim, onlarla birlikte vakit geçireyim diye 2 gün rapor almıştım. Eşim de ne gerek vardı gibisinden tavır yapmıştı. Sanırım yazmıştım buraya. Bugün kafa işten kaldıramadım, su içmeye, öğle yemeği yemeye vakit bulamadım. Tam mesaim bitmek üzereyken bir telefon geldi... Personel bürodan arıyolar.. Hani yeni müdürümüz rapor alanlar hakkında yeni bir uygulama başlatmıştı ya, eeeee.. Seni de yazmıştık biz, 2 gün ilçe emniyet müdürlüğü kapısında nöbettesin. (tamam nöbet dediği şey oturmak bunda bir sıkıntı yok ama benim raporumda - gebelik, mide bulantısı- yazıyordu)
Gel de dellenme..
Arayıp eşime anlattım. Tabi az çok tahmin ediyordum söyleyeceklerini... Ben sana alma dememiş miydim dedi. Tamam kapat dedi falan filan.
Sabıııırrrrrr.... Son 2 hafta canan sabırrrrr....
Ben oyle oldugunu sanmiorum o zaman kimse normal yapmaz. Ablam bana ilk defa olur gibi oluo dedi. Biz de sezaryen sonrasi yasadik. Ama iyilesme sureci sezaryende daha uzun oluo. Herkes normal doguma uygun degil nilcgm. Basta cesaret lazim. Benim bi arkadasm var savci kendisi gorumcesi ebe. Birlikte hazirlandilar doguma.normal istedi hep. Sanci gelmefi suni sanci verdiler 41. Haftada suni sancinin cok zor oldugunu soyledi. sezaryen olmak zorunda kaldi. Ben normal doguran tum kadinlari kahraman ilan ediorum demisti:))) baska bir tanidigimiz 21 yasinda 2. Dogumunu yapti haz aliorm normal dogum cok guzel bir duygu diordu. 41 haftada 4 kilo bebek dunyaya getirdi. O kadar gezdi tozdu 40 da gelmedi bebek::))) vucudun kendini haxir hissetmesi beyin olarak cok onemli.yarabbim hakkimizda hayirlisini versin.
Ben oyle oldugunu sanmiorum o zaman kimse normal yapmaz. Ablam bana ilk defa olur gibi oluo dedi. Biz de sezaryen sonrasi yasadik. Ama iyilesme sureci sezaryende daha uzun oluo. Herkes normal doguma uygun degil nilcgm. Basta cesaret lazim. Benim bi arkadasm var savci kendisi gorumcesi ebe. Birlikte hazirlandilar doguma.normal istedi hep. Sanci gelmefi suni sanci verdiler 41. Haftada suni sancinin cok zor oldugunu soyledi. sezaryen olmak zorunda kaldi. Ben normal doguran tum kadinlari kahraman ilan ediorum demisti:))) baska bir tanidigimiz 21 yasinda 2. Dogumunu yapti haz aliorm normal dogum cok guzel bir duygu diordu. 41 haftada 4 kilo bebek dunyaya getirdi. O kadar gezdi tozdu 40 da gelmedi bebek::))) vucudun kendini haxir hissetmesi beyin olarak cok onemli.yarabbim hakkimizda hayirlisini versin.
gozunaydın dmlacım var mı yeni fotosu meleginin
Çok güzel bi bebekmiş tombul tombul maaşallah. Nedense gözlerim doldu Allah bize de göstersin o günleri inşallahKızlar Ekim anneleri sayfa 3883'e bakım bir arkadaş yeni doğum yapmış ve bebeğin resmini yüklemiş çok güzellllll
Ya işte bu nöbet oturarak tutuluyo. Yani büroda yaptığım işten farkı yok. Hatta daha kolay. Yarın bütün gün kk da olurum mesela. Öyle rahat ama zoruma gitti yerimin değiştirilmesi. En çok da eşimin lafı.. Olsun diyip geçiştirmedi. Ben sana alma demiştim bla bla blaaaBu kötü olmusbizde 7. aydan sonra nöbet tutmuyoruz mevzuat gereği yasak.Sizde öle birsey yok mu?
Acaip sinirliyim. Geçen hafta ailem geldi diye, dinleneyim, onlarla birlikte vakit geçireyim diye 2 gün rapor almıştım. Eşim de ne gerek vardı gibisinden tavır yapmıştı. Sanırım yazmıştım buraya. Bugün kafa işten kaldıramadım, su içmeye, öğle yemeği yemeye vakit bulamadım. Tam mesaim bitmek üzereyken bir telefon geldi... Personel bürodan arıyolar.. Hani yeni müdürümüz rapor alanlar hakkında yeni bir uygulama başlatmıştı ya, eeeee.. Seni de yazmıştık biz, 2 gün ilçe emniyet müdürlüğü kapısında nöbettesin. (tamam nöbet dediği şey oturmak bunda bir sıkıntı yok ama benim raporumda - gebelik, mide bulantısı- yazıyordu)
Gel de dellenme..
Arayıp eşime anlattım. Tabi az çok tahmin ediyordum söyleyeceklerini... Ben sana alma dememiş miydim dedi. Tamam kapat dedi falan filan.
Sabıııırrrrrr.... Son 2 hafta canan sabırrrrr....
[QİnşE="sudecet, post: 36819908, member: 549363"]hadi hayırlısı annesi banada 15 kasım demişti doktor peşpeşe doğururuz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?