2014 Kasım Anneleri

ağustos annelerini okuyup okuyup moralimi bozuyorum

ben 33.haftadayım ama wc sorunum yok çok şükür kızlar.gece falan
çok güzel olmuş canım bende istiyorum aslında böyle bişeyy

Sağol canım ben yaptırdığım kişinin işçiliğini beğendim bulamazsan yaptıracak biryer veririm adını instgramdan incelersin

Bizim besigimizde geldi Teyzelerievim 2 katlı olduğundan bunu asagida kullanicam inşallah

Çok güzelmiş güle güle kullanın

a
Okuma canım o hatayı bende yaptım psikolojim bozuldu ben hiçte o kadar kötü tahmin etmiyodum. Güzel düşünelim lohusalığı da güzel geçirelim inşallah
evet bozuluyor bende karar alıyorum ama merak ediyorum güzel bişeyler görürüm umuduyl okuyorum ama kimse mutlu değil. biede bişey dikkatimi çekti herkesin göğüsleri yara olmuş işkence çekiyorlar acaba bizim aldığımız kremlerden kullanmadılar mı krem kullandığımız halde bizimde göğüslerimiz yara olacak mı

Anneyi korkutmuş yaramaz
hayırlı haberlerle gel inş. canım
işleride hiç düşünme herşey hallolur

Evet ya ağlayarak emziriyorum yazmışlar benimde dikkatimi çekti. Umarım kremlerimiz işe yarar zaten uykusuzluk ağrı yorgunluk çekçez ve alışma süreci de zor bi süreç bari göğüs uçlarımz acımasın

ağustos annelerini okuyup okuyup moralimi bozuyorum

Okuma canım o hatayı bende yaptım psikolojim bozuldu ben hiçte o kadar kötü tahmin etmiyodum. Güzel düşünelim lohusalığı da güzel geçirelim inşallah

kızlar dertlı olanlar derman aramak ıcın yazıyordur sıkmayın canınızı

bnm arkadas 15 gun once dogum yaptı oyle heves ettım kı, mınıcık bı kız, emıyor tatlı tatlı uyuyor mısıl mısıl, mıss gıbı kokuyor, sarıyor onu gogsune kucaklıyor annesı...

ne kadar guzel yaa... gogus ucu yara olmadı bnm tavsıyemle lansınoh kullandı. bıde bırı ona gogsune fıncan altı tabagını koy demıs, o tabagı koyuyor hep, demekkı faydası oluyor yara olmadı.

Valla 37 ye kadar dayansam bile bebeğim en fazla 3 ay 1 haftalık oluyor.. Daha minicik... Rapor biraz alsam iznimi kullansam felan en fazla 1 ay daha atar sonrası yine bakıcı...

inşAllah... hep neşeli kalalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…