toplamda 6 kilo aldım benmaşşAllah kocaman olmuş bebişin ne mutlu sanaşu ana kadar kaç kilo aldın? bende iyiyim çok şükür günler hızla geçiyor
Okuma canım o hatayı bende yaptım psikolojim bozuldu ben hiçte o kadar kötü tahmin etmiyodum. Güzel düşünelim lohusalığı da güzel geçirelim inşallahağustos annelerini okuyup okuyup moralimi bozuyorum
ben 33.haftadayım ama wc sorunum yok çok şükür kızlar.gece falan
çok güzel olmuş canım bende istiyorum aslında böyle bişeyy
Bizim besigimizde geldi Teyzelerievim 2 katlı olduğundan bunu asagida kullanicam inşallah
bende sekiz kilo aldımbende 8
bende sekiz kilo aldım
evet bozuluyor bende karar alıyorum ama merak ediyorum güzel bişeyler görürüm umuduyl okuyorum ama kimse mutlu değil. biede bişey dikkatimi çekti herkesin göğüsleri yara olmuş işkence çekiyorlar acaba bizim aldığımız kremlerden kullanmadılar mı krem kullandığımız halde bizimde göğüslerimiz yara olacak mıOkuma canım o hatayı bende yaptım psikolojim bozuldu ben hiçte o kadar kötü tahmin etmiyodum. Güzel düşünelim lohusalığı da güzel geçirelim inşallah
Bebegimi gormeye gidiyoruzzzz yuppii
Bende 5,5 kg aldım daha almak istemiyorum en fazla 2 kg daha hak tanıyorum kendime boyumda 170 amatoplamda 6 kilo aldım ben
herkese merhaba bi kaç gündür foruma hiç bakamıyorum artık iş yerime az geliyorum evde daha fazla vakit geçiriyorum bu gece midemde çok sancı vardı bütün gece tepinen kız fazla hareket etmedi sabahlarıda hiç durmazdı karnımı ovaladım titrettim yinede hareket etmedi sağlık ocağına koştuk hemen kalp atışını dinlediler sonra başladı oynamaya saat 5 te de doktor randevumuz var artık bugün tarih konusunu konuşucaz doktorumla heralde daha çok iş var ama nasıl yetiştiricem bilemedim en önemliside süslemeler için kızımın adı hala yok adını babası takıcak merakla bekliyorum ama hiç bi gelişme yok
Ne şanslısın yaa Bende çok özledim kuzumu bu hafta testlerimiz var onları yaptırıp bizde göreceğiz inşş her defasında heyecanla gidiyorumBebegimi gormeye gidiyoruzzzz yuppii
Evrene mesaj:
8de takılıp kalmak istiyorum tartı ilerlemesin ama oğlum büyüsün çokmu şey istiyorum canım
Evet ya ağlayarak emziriyorum yazmışlar benimde dikkatimi çekti. Umarım kremlerimiz işe yarar zaten uykusuzluk ağrı yorgunluk çekçez ve alışma süreci de zor bi süreç bari göğüs uçlarımz acımasına
evet bozuluyor bende karar alıyorum ama merak ediyorum güzel bişeyler görürüm umuduyl okuyorum ama kimse mutlu değil. biede bişey dikkatimi çekti herkesin göğüsleri yara olmuş işkence çekiyorlar acaba bizim aldığımız kremlerden kullanmadılar mı krem kullandığımız halde bizimde göğüslerimiz yara olacak mı
Keşkeeee öyle birşeyy olsa napsakta bu tartılar daha fazla ilerlemeseEvrene mesaj:
8de takılıp kalmak istiyorum tartı ilerlemesin ama oğlum büyüsün çokmu şey istiyorum canım
ağustos annelerini okuyup okuyup moralimi bozuyorum
Okuma canım o hatayı bende yaptım psikolojim bozuldu ben hiçte o kadar kötü tahmin etmiyodum. Güzel düşünelim lohusalığı da güzel geçirelim inşallah
Doğum izni deyince direk izinden sonra nolcak sorusu geliyor aklına değil mi? Bende şimdi planlar yapıyorum inşallah uygulamakta nasip olur bir sıkıntı çıkmaz. Geçen akşam eşim sordu bu çocuk doğunca kim bakıcak diye.. Annem dedim ama o nasıl olacak diye de içime sıkıntı girmedi değil.
Bizim ilk oğlumdan deneyimimiz pekte iç açıcı olmadı her iki taraf içinde çok sıkıntılı oldu. 4,5 aylık bıraktım anneme işe başladım mecburen. şimdi en az 8-10 aylık olana kadar kendim bakayım istiyorum.
O yüzden son haftaya kadar sabır gösterip dişimi sıkmam lazım. Doğumdan sonra bebekle geçireceğimiz 1 gün bile çok kıymetli.
inşAllah... hep neşeli kalalımEvet ya ağlayarak emziriyorum yazmışlar benimde dikkatimi çekti. Umarım kremlerimiz işe yarar zaten uykusuzluk ağrı yorgunluk çekçez ve alışma süreci de zor bi süreç bari göğüs uçlarımz acımasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?