Hmm yani tekrar doktora gitmek gerekiyor öyle mi... Oy ne yapsam bilemedim... 36 ya mı erteletsem.. Neden bu kadar panik oldum onu da anlamıyorum gerçi..
Bende zeyyden kopya çektim hatta kurdelasını bile aldım
o şekilde hazırlayıp miniğimin hurcunun en üstüne yerleştiricem
bizimde ctsi randevumuz var oleyyyyyyyyyyyyy
heheh siz benden kopya mı çektiniz bakimmm
çok sevindim
Canım ben de şimdi cuma günü 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam ya ama olaki baktım çok bunaldım 36 da bırakmak istedim işi.. Ekstra gidip tekrar rapor almam gerekiyor mu yoksa sadece iş yerine ben gelmiyorum demek yeterli mi nasıl oluyor o?
sağol canım yaaevham yoook herkesin ki aynı kiloda olacak değil sağlıklı olsunlar yeter sıkma hiç canını
o yazını bulamadım bi alıntıyla yazayım dedim.. ahşaptan yaptırdığın oğlunun isimine bayıldım çok şirin olmuşcanım çalışabilir raporunda sadece 37.haftaya kadar çalışabilir yazıyor
35 yada 36 yazdıramazsın yani 37ye kadar açık olmuş oluyor arada bir tarihte istediğin zaman gidip analık raporunu açtıracaksın
yani her durumda doktora gidiyorsun
Allah adıyla yasatsın canım Can'ını cok güzel olmuş
çok güzel olmuş adı gibi ömrü de güzel olsun inşAllah...
o yazını bulamadım bi alıntıyla yazayım dedim.. ahşaptan yaptırdığın oğlunun isimine bayıldım çok şirin olmuş
Bir insan dakikada bir abartmiyorum dakikada bir hatta wc den ciktiktan tam 10 saniye sonra bile yine wc ye gider mi insaf yaaaa
Çok sağol canım beğenmene sevindim artık herşey bebişler için
canım çalışabilir raporunda sadece 37.haftaya kadar çalışabilir yazıyor
35 yada 36 yazdıramazsın yani 37ye kadar açık olmuş oluyor arada bir tarihte istediğin zaman gidip analık raporunu açtıracaksın
yani her durumda doktora gidiyorsun
Canım eğer doğum izinini yasal süreçte başlatacaksan yani 32. haftada çıkacaksan doktor doğum izni raporu düzenliyor. Eğer uzatacaksan 32. haftada mutlaka doktordan çalışabilir diye rapor almak gerekiyor almazsan uzatmış sayılmıyorsun.
32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra 37. haftaya kadar 5 hafta içerisinde istediğin zaman dr. dan tekrar rapor alıp doğum iznini başlatabiliyorsun. Sonra doğum yaptığında doktor doğum için bir rapor verip doğum sonrası iznini başlatıyor. Tüm bu belgeleri saklıyorsun. Doğum paranı alana kadar.
İkinci hassas nokta 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra doğum iznini başlatan raporu alana kadar arada herhangi bir sebeple rapor almamak gerekiyor alırsan doğum sonrasına aktardığın sürede düşüyor direk.
bende 34. haftadayım çok şükür aman aman bi tuvalet sorunum yokben 33.haftadayım ama wc sorunum yok çok şükür kızlar.gece falan
çok güzel olmuş canım bende istiyorum aslında böyle bişeyy
ben 33.haftadayım ama wc sorunum yok çok şükür kızlar.gece falan
ne güzel işte canım bnde yaklaşık bir aydır aynı durum soz konusu bu haftada arttı zaten
Çok daha net anladım kızlar çok teşekkür ederim.... Yani her halükarda 37 yazılacak... İnşallah dayanabilirim bir sıkıntı olmaz da bebeğimle fazla vakit geçirebilirim.. Bizim daha bakıcı sorunumuz var.. Kimseyi tanımıyoruz güvenemiyoruz... Akışına bıraktık şimdilik...
sanırım oyle durusu ve uyguladığı baskıyla ilgili canmbazen olmuyor değil ama canım .bebeğin duruşu ile alakalı
zeynocm sen ne paylaştın? kızlar kopya çekmiş eeeee benim de çekmem lazım:)))geçmişe baktım foto falan yok. hastane çantası mı dolap rafı mı anlayamadım. foto bekliorum.canım benim neden ağlıyosun yaaaaa.. valla ağlamaya yer arıyonuz haaa kızcam bak
benimkiler bir de birbirlerine tepki veriyolar sizin o yaşadığınızın 2 değil 4 katını yaşıyorum ben o zaman sabahtan akşama kadar ağlıyım
dün gece bir kere bile hareket etmediler bende korkudan uyuyamadım inan o daha kötü..bugünde kibar kibar 1-2 kere vurdular..
her günleri aynı değil..seninki gece boyu bacak kaslarını çalıştırmış annesi maşallah işte ne güzel...
günaydın canlarım ben muayeneden geldim oğluşum yine çok tatlıydı 2440 gr olmuşsürekli ağzını açıp kapıyor dilini çıkarıyordu şimdiden acıkmış sanırım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor başı biraz daha aşağı inmiş şimdilik bir sıkıntımız yok.. yürüyüş yapıyorum dedim devam et bebek aktif sende aktif olursan herşey daha kolay olur dedi.. ben 35. haftada ayrılıcam artık doğum iznine tekrar rapor verecekmiş izne ayrılıyorum diye.. pelvis (çatı) muayenesini sordum 37. haftada yapacakmış hiç bişey yok lütfen gözünde büyütme dedi benden haberler böyle sabahki iyi dilekleriniz için teşekkürler..
günaydın canlarım ben muayeneden geldim oğluşum yine çok tatlıydı 2440 gr olmuşsürekli ağzını açıp kapıyor dilini çıkarıyordu şimdiden acıkmış sanırım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor başı biraz daha aşağı inmiş şimdilik bir sıkıntımız yok.. yürüyüş yapıyorum dedim devam et bebek aktif sende aktif olursan herşey daha kolay olur dedi.. ben 35. haftada ayrılıcam artık doğum iznine tekrar rapor verecekmiş izne ayrılıyorum diye.. pelvis (çatı) muayenesini sordum 37. haftada yapacakmış hiç bişey yok lütfen gözünde büyütme dedi benden haberler böyle sabahki iyi dilekleriniz için teşekkürler..
maşşAllah kocaman olmuş bebişin ne mutlu sanagünaydın canlarım ben muayeneden geldim oğluşum yine çok tatlıydı 2440 gr olmuşsürekli ağzını açıp kapıyor dilini çıkarıyordu şimdiden acıkmış sanırım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor başı biraz daha aşağı inmiş şimdilik bir sıkıntımız yok.. yürüyüş yapıyorum dedim devam et bebek aktif sende aktif olursan herşey daha kolay olur dedi.. ben 35. haftada ayrılıcam artık doğum iznine tekrar rapor verecekmiş izne ayrılıyorum diye.. pelvis (çatı) muayenesini sordum 37. haftada yapacakmış hiç bişey yok lütfen gözünde büyütme dedi benden haberler böyle sabahki iyi dilekleriniz için teşekkürler..
birde çok su içince daha sık oluyor ben çok su içerim mesela sen nasılsın çok içermisin?sanırım oyle durusu ve uyguladığı baskıyla ilgili canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?