- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
arkadaşlar gavıscon şurup da çok iyi valla dün eşim 4.cü şişeyi aldı bana eczaneden...
arkadaşlar gavıscon şurup da çok iyi valla dün eşim 4.cü şişeyi aldı bana eczaneden...
Ben geçen hafta 32de çalışabilir aldım 37ye kadar dayanamadığım noktada bırakırım ama gönlümden geçen 37yi görmek
Sen ne zaman düşünüyorsun?
Bu yanmalarla baska nasıl bas edebilirdik bilemiyorum ben 9. sisedeyim canım suan yarasınarkadaşlar gavıscon şurup da çok iyi valla dün eşim 4.cü şişeyi aldı bana eczaneden...
Bir insan dakikada bir abartmiyorum dakikada bir hatta wc den ciktiktan tam 10 saniye sonra bile yine wc ye gider mi insaf yaaaa
Oglum.cok hareket ediyor surekli wc ye kalkiyorum agladim.sinirimden neden böyle oldu kihuzursuz oldugu bir sey mi var bu kasar sık idrara gecmem normal mi kalkip yuruyorum arada uyusun diye daha cok hareket ediyor
Ben aldım canım butik bebeden.. Alırken kesin kullanamıcam kullanıssız bişeye benziyo dedim ama aldım çok tatlı duruyodu ama bi geldi ay ay ay. Çok tatlı ya. Eminim çok işime yarıcak. Hastaneden çıkarken ona sarmayı düşünüyorum. Düğmeli falan istediğin yerden sarabiliosun. Benim aldığım 100 pamuk. Bunlar daha değişik sanırım kumaş olarak.
Herkese günaydın.
Kocişimi seyahete yolladım.
İnanılmaz mutsuzum.
Ayrılmalarımız çok zor oluyor. O da ben de ağlayacak duruma geliyoruz. Arkasından bakıyorum hep, dönüp dönüp el sallıyor, öpücükler atıyor ağzını burnunu yediğim.
2 günlüğüne gidiyor ama çok özlüyorum onu.
Dilimde hep aynı dua; Allahım sen herkesin kocasını yuvasını koru, içinde benim kocamı yuvamı da gör diyorum..
Siz de dua edermisiniz benim için.
Ühühühühü çok mutsuzum
Hazırlanıp annemlere gideyim artık, orada kalıyorum sevgilim yokken.. Belki biraz kafam dağılır yolda.
Arkadaşlar ben yeniyim ya hepinizin bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini merak ediyorum...Benim Ayşem isminde bir kızım olacak inşAllah...
Herkese günaydınlar...Kızlar dolap ve sifonyer içine birsey serecek misiniz yada serdiniz mi?Seren yada serecek olan arkadaslar ne kullanacak ?Bana acil cvp lütfen
Kızlar yaa, bu hafta sonu kızımı göreceğim ben, randevumuz var. Gel cumartesiiii hadi gel cumartesiiii
günaydın canlarım ben muayeneden geldim oğluşum yine çok tatlıydı 2440 gr olmuşsürekli ağzını açıp kapıyor dilini çıkarıyordu şimdiden acıkmış sanırım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor başı biraz daha aşağı inmiş şimdilik bir sıkıntımız yok.. yürüyüş yapıyorum dedim devam et bebek aktif sende aktif olursan herşey daha kolay olur dedi.. ben 35. haftada ayrılıcam artık doğum iznine tekrar rapor verecekmiş izne ayrılıyorum diye.. pelvis (çatı) muayenesini sordum 37. haftada yapacakmış hiç bişey yok lütfen gözünde büyütme dedi benden haberler böyle sabahki iyi dilekleriniz için teşekkürler..
Kızlar kimler doğum iznini başlattı? 37. haftaya kadar bekleyecek olan var mı? Ben gün sayıyorum resmen ama zaman geçmek bilmiyor..
evet derlı toplu paket olması kesınlıkle cok guzel, bunun ıcın ya bohca gıbı bı kumasa sarmak ya da hurc ıyı, oyle geldı bana. bırde zeyyde gormustum bohca olayını, hosuma gıttı. hıc dusunmedıgım bır detaydı. cok mantıklı ve guzel
Evet bende Zeyy'de gördüm, battaniyeye sarmış bir de kurdele ile bağlamışBende o şekilde hurca koyabilirim, hemde şık görünüyor.
Bende zeyyden kopya çektim hatta kurdelasını bile aldım
o şekilde hazırlayıp miniğimin hurcunun en üstüne yerleştiricem
bendee bendee zeyy de gördüm çook beğendim bende öyle yapcam minnoşuma
ohooooo tuvaletten tam kalkıcam afedersin daha popomu silmeden tekrar oturuyorum
normal canım normal sakin ol beni sabaha kadar uyutmuyolar pıtır pıtır
huzursuzlukla ilgisi yok bebek uyurken de refleks olarak elini kolunu vurabiliyo..hareket etmesi illa uyanık olduğu anlamına gelmiyo...
ayran ya da süt iç biraz da olsa sakinleşiyo benimkiler...
DUN AGLA AGLA OYLE UYUDUM ZEYCİM UYUMADI HEP VURDU KASIKLARIMA TEYZESİ İLK DEFA BU KADAR HAREKETLİYDİ 3 SAAT HİC DURMADIwc ye geçtim 12 den sonrasını saymadım bile bide hıçkırığı tutuyordu sürekli hık hık hık yapııyordu sabahta güzel bi bacak krampıyla uyandım
Canım ben de şimdi cuma günü 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam ya ama olaki baktım çok bunaldım 36 da bırakmak istedim işi.. Ekstra gidip tekrar rapor almam gerekiyor mu yoksa sadece iş yerine ben gelmiyorum demek yeterli mi nasıl oluyor o?
DUN AGLA AGLA OYLE UYUDUM ZEYCİM UYUMADI HEP VURDU KASIKLARIMA TEYZESİ İLK DEFA BU KADAR HAREKETLİYDİ 3 SAAT HİC DURMADIwc ye geçtim 12 den sonrasını saymadım bile bide hıçkırığı tutuyordu sürekli hık hık hık yapııyordu sabahta güzel bi bacak krampıyla uyandım
tekrar alıyosun rapor ben 35 de bırakıcam doktor pazartesiye gün verdi bidaha rapor düzenlicekCanım ben de şimdi cuma günü 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam ya ama olaki baktım çok bunaldım 36 da bırakmak istedim işi.. Ekstra gidip tekrar rapor almam gerekiyor mu yoksa sadece iş yerine ben gelmiyorum demek yeterli mi nasıl oluyor o?
Kendini iyi hissetmediğimiz noktada gidip mesela 36 diyelim doktordan analık raporunu açtırıcaz canım
rapor açıldığındaki evrağıda işyerimize teslim edecekmişiz
haklısın canım yinede evfam yaptımEğer doktorum bir aksilik olsa söylerdi canım üzme kendini
geride yada ileride olmasının önemi yok doğumdan önce gününe geliyor bebekler
benimki baştan 15gün ilerideydi geçen ay 10gün geçen hafta 5güne düşmüş besleyemediğimden hayır değil
ayrıca genlerle alakalı minyon olması iri olması önemli olan sağlık:)
Yok canim oyle düşünme her iri doğan bebek saglikli demek degil ki.. 2.5 kilo dogan da var 4 5 kilo dogan da hepsi de buyuyecek sonuçta ve bir hafta fark hic bişe degil sen de zayif bi anneysen bebegin sana çekmiştir belki
eveet senden kopya çektik zeynoşohooooo tuvaletten tam kalkıcam afedersin daha popomu silmeden tekrar oturuyorum
normal canım normal sakin ol beni sabaha kadar uyutmuyolar pıtır pıtır
huzursuzlukla ilgisi yok bebek uyurken de refleks olarak elini kolunu vurabiliyo..hareket etmesi illa uyanık olduğu anlamına gelmiyo...
ayran ya da süt iç biraz da olsa sakinleşiyo benimkiler...
benim eklediğimde %100 pamuk canım üretim yeri de bursaymış..
Allah kavuştursun canım benimki de cuma sabah gitti pazar akşam geldi çok zor dayandım
ben ikiz kız bekliyorum canım inşallah Allah nasip ederse..
hahaha benim artık gaviscon geri geliyo ağzıma
bi milyoncularda veya plastikçilerde kaydırmazlar var ben bazı raflara onlardan serdim..bazılarına da annem getirmiş hastaneler de kullanılan büyük kalın peçeteler var 2-3 kat onlardan serdim..
bakıcam duruma göre hangisi kullanışlı olursa ona devam edicem..
bizimde ctsi randevumuz var oleyyyyyyyyyyyyy
oyyy maşallahhhhhh tosuncuk olmuş yaaa
ben dün aldım 30+1 de çalışamaz raporumu..
heheh siz benden kopya mı çektiniz bakimmm
çok sevindim
benimkilerde eskisi kadar hareketli değil. yerleri mi daralıo acaba?canım benim neden ağlıyosun yaaaaa.. valla ağlamaya yer arıyonuz haaa kızcam bak
benimkiler bir de birbirlerine tepki veriyolar sizin o yaşadığınızın 2 değil 4 katını yaşıyorum ben o zaman sabahtan akşama kadar ağlıyım
dün gece bir kere bile hareket etmediler bende korkudan uyuyamadım inan o daha kötü..bugünde kibar kibar 1-2 kere vurdular..
her günleri aynı değil..seninki gece boyu bacak kaslarını çalıştırmış annesi maşallah işte ne güzel...
vall haklısın canım duygusal cokuntu yasadım baktım esim miss gibi uyuyor ben açmışım ısıgı oturma odasında git gel wc ye uykuszlukta basıma vurdu birde korktum dedim anam midemde su kalmıcak iki dakka da bir wc yw mi gidilir ya kotu birsey varsa die kuruntuda yapıncacanım benim neden ağlıyosun yaaaaa.. valla ağlamaya yer arıyonuz haaa kızcam bak
benimkiler bir de birbirlerine tepki veriyolar sizin o yaşadığınızın 2 değil 4 katını yaşıyorum ben o zaman sabahtan akşama kadar ağlıyım
dün gece bir kere bile hareket etmediler bende korkudan uyuyamadım inan o daha kötü..bugünde kibar kibar 1-2 kere vurdular..
her günleri aynı değil..seninki gece boyu bacak kaslarını çalıştırmış annesi maşallah işte ne güzel...
evham yoook herkesin ki aynı kiloda olacak değil sağlıklı olsunlar yeter sıkma hiç canınıhaklısın canım yinede evfam yaptım
zayıfta degilim aslında.61 le hamile kaldım
evet benim kardeşimde aynen nezle grip olmuştu resmen çocuğun mikrobunu içine çekiyorsun iğrenç yani kardeşim sonra bez koyup öyle ağzına almaya başladı ama yine de nefesine çekiyorsun sağlıksız yani
enteresan geldi bana bi burun aspiratörü akciğerdeki bronşları nasıl iltihap yapabilir.. bide süt çocuklarında bronşit değil bronşiolit görülür.. bu tip burun aspiratörlerini sen çekerek (negatif basınç) uyguluyorsun içeriye verilen hava bile yok bana mantıklı gelmedi.. bu arada ben aldım chicco nun otribebe ile aynı mantık
Allah adıyla yasatsın canım Can'ını cok güzel olmuşKızlar kargom geldi oğlumun adını yazdırdım ahşapOdasında şifonyerin üzerine koymayı düşünüyorum ama hastane odasınada götürücem Eki Görüntüle 1238232
çok güzel olmuş adı gibi ömrü de güzel olsun inşAllah...Allah adıyla yasatsın canım Can'ını cok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?