2014 Kasım Anneleri

Ben geçen hafta 32de çalışabilir aldım 37ye kadar dayanamadığım noktada bırakırım ama gönlümden geçen 37yi görmek
Sen ne zaman düşünüyorsun?

Canım ben de şimdi cuma günü 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam ya ama olaki baktım çok bunaldım 36 da bırakmak istedim işi.. Ekstra gidip tekrar rapor almam gerekiyor mu yoksa sadece iş yerine ben gelmiyorum demek yeterli mi nasıl oluyor o?

Bir insan dakikada bir abartmiyorum dakikada bir hatta wc den ciktiktan tam 10 saniye sonra bile yine wc ye gider mi insaf yaaaa

ohooooo tuvaletten tam kalkıcam afedersin daha popomu silmeden tekrar oturuyorum

Oglum.cok hareket ediyor surekli wc ye kalkiyorum agladim.sinirimden neden böyle oldu ki huzursuz oldugu bir sey mi var bu kasar sık idrara gecmem normal mi kalkip yuruyorum arada uyusun diye daha cok hareket ediyor

normal canım normal sakin ol beni sabaha kadar uyutmuyolar pıtır pıtır
huzursuzlukla ilgisi yok bebek uyurken de refleks olarak elini kolunu vurabiliyo..hareket etmesi illa uyanık olduğu anlamına gelmiyo...
ayran ya da süt iç biraz da olsa sakinleşiyo benimkiler...

benim eklediğimde %100 pamuk canım üretim yeri de bursaymış..

Allah kavuştursun canım benimki de cuma sabah gitti pazar akşam geldi çok zor dayandım

Arkadaşlar ben yeniyim ya hepinizin bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini merak ediyorum...Benim Ayşem isminde bir kızım olacak inşAllah...

ben ikiz kız bekliyorum canım inşallah Allah nasip ederse..

arkadaşlar gavıscon şurup da çok iyi valla dün eşim 4.cü şişeyi aldı bana eczaneden...

hahaha benim artık gaviscon geri geliyo ağzıma

Herkese günaydınlar...Kızlar dolap ve sifonyer içine birsey serecek misiniz yada serdiniz mi?Seren yada serecek olan arkadaslar ne kullanacak ?Bana acil cvp lütfen

bi milyoncularda veya plastikçilerde kaydırmazlar var ben bazı raflara onlardan serdim..bazılarına da annem getirmiş hastaneler de kullanılan büyük kalın peçeteler var 2-3 kat onlardan serdim..
bakıcam duruma göre hangisi kullanışlı olursa ona devam edicem..

Kızlar yaa, bu hafta sonu kızımı göreceğim ben, randevumuz var. Gel cumartesiiii hadi gel cumartesiiii

bizimde ctsi randevumuz var oleyyyyyyyyyyyyy

oyyy maşallahhhhhh tosuncuk olmuş yaaa

Kızlar kimler doğum iznini başlattı? 37. haftaya kadar bekleyecek olan var mı? Ben gün sayıyorum resmen ama zaman geçmek bilmiyor..

ben dün aldım 30+1 de çalışamaz raporumu..

Evet bende Zeyy'de gördüm, battaniyeye sarmış bir de kurdele ile bağlamış Bende o şekilde hurca koyabilirim, hemde şık görünüyor.

Bende zeyyden kopya çektim hatta kurdelasını bile aldım
o şekilde hazırlayıp miniğimin hurcunun en üstüne yerleştiricem

bendee bendee zeyy de gördüm çook beğendim bende öyle yapcam minnoşuma

heheh siz benden kopya mı çektiniz bakimmm
çok sevindim

Kendini iyi hissetmediğimiz noktada gidip mesela 36 diyelim doktordan analık raporunu açtırıcaz canım
rapor açıldığındaki evrağıda işyerimize teslim edecekmişiz

canım benim neden ağlıyosun yaaaaa.. valla ağlamaya yer arıyonuz haaa kızcam bak
benimkiler bir de birbirlerine tepki veriyolar sizin o yaşadığınızın 2 değil 4 katını yaşıyorum ben o zaman sabahtan akşama kadar ağlıyım

dün gece bir kere bile hareket etmediler bende korkudan uyuyamadım inan o daha kötü..bugünde kibar kibar 1-2 kere vurdular..

her günleri aynı değil..seninki gece boyu bacak kaslarını çalıştırmış annesi maşallah işte ne güzel...

tekrar alıyosun rapor ben 35 de bırakıcam doktor pazartesiye gün verdi bidaha rapor düzenlicek

Kendini iyi hissetmediğimiz noktada gidip mesela 36 diyelim doktordan analık raporunu açtırıcaz canım
rapor açıldığındaki evrağıda işyerimize teslim edecekmişiz

Hmm yani tekrar doktora gitmek gerekiyor öyle mi... Oy ne yapsam bilemedim... 36 ya mı erteletsem.. Neden bu kadar panik oldum onu da anlamıyorum gerçi..

haklısın canım yinede evfam yaptım
Yok canim oyle düşünme her iri doğan bebek saglikli demek degil ki.. 2.5 kilo dogan da var 4 5 kilo dogan da hepsi de buyuyecek sonuçta ve bir hafta fark hic bişe degil sen de zayif bi anneysen bebegin sana çekmiştir belki

zayıfta degilim aslında.61 le hamile kaldım

eveet senden kopya çektik zeynoş
valla hem ikizlere hem yeri geliyor bize annelik yapıyosun yazılarınla sağolasın
oğlumda tosuncuk olmuş teyzesi eli ağzında hep aç kurtçuk

benimkilerde eskisi kadar hareketli değil. yerleri mi daralıo acaba?

vall haklısın canım duygusal cokuntu yasadım baktım esim miss gibi uyuyor ben açmışım ısıgı oturma odasında git gel wc ye uykuszlukta basıma vurdu birde korktum dedim anam midemde su kalmıcak iki dakka da bir wc yw mi gidilir ya kotu birsey varsa die kuruntuda yapınca sana zaten odul vermek lazım annesi bizim yasadıgımızın iki katını yasıyorsunayy ben onun bacak kaslarını yerim az yukarda calıstırsa ya

Bende bebedorunkisini aldım sonuçta hepsi aynı şeyi uyguluyo ama bunun aslı var mı yok mu sanırım en iyi cevabı doktor verir sonuçta arada bi sünger gibi birşey var en iyiside bu olduğunu söylüyolar diğer burun aspiratörlerini hiç bi yer önermedi aynen anneyi hasta ediyormuş detaylı yazmamışım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…