2014 Kasım Anneleri

niye tabak koyuyor tam anlyamadım

benimkilerde eskisi kadar hareketli değil. yerleri mi daralıo acaba?

galiba canım arada bir küt diye geçiriyolar onun dışında kibarlar..ama dün gece hiç hareket etmediler çok kortum..uykuya yenik düştüm sabah Allahtan bir iki tekme yedim..

yok canım sevinmen lazım işte böbreklerimiz çalışıyo çok şükür ki tuvalete çıkabiliyoruz..
bebişinle bi konuş bakalım belki işe yarar

Kızlar kargom geldi oğlumun adını yazdırdım ahşapOdasında şifonyerin üzerine koymayı düşünüyorum ama hastane odasınada götürücemEki Görüntüle 1238232

canımmm çok güzel olmuş doğumdan sonra bunlardan bende istiyorum yaaa nerden yaptırdım..

zeynocm sen ne paylaştın? kızlar kopya çekmiş eeeee benim de çekmem lazım:)))geçmişe baktım foto falan yok. hastane çantası mı dolap rafı mı anlayamadım. foto bekliorum.

canım bebeklerin ilk giyiceklerini hemşireye vermek için hastane çıkışı battaniyelerinin içine sarıp kurdela ile bağladım sonrada ikisini de yastık kılıfının içine koydum valizin en üstüne koyucam inşallah...resmini koydum bak...

Eklentiler

• DSC_0463.webp
    165,7 KB · Görüntüleme: 71
  • DSC_0462.webp
    221,8 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar kargom geldi oğlumun adını yazdırdım ahşapOdasında şifonyerin üzerine koymayı düşünüyorum ama hastane odasınada götürücemEki Görüntüle 1238232

Canım bu çok güzel olmuş, ismiyle yaşasın oğlun inşallah.

Ya sanırım bu göğüslerin yara olmasından kaçış yok, yani pek çok kişi krem vs kullanıyor ama iş dönüp dolaşıp aynı yere varıyor. Göğüs koruyucuları kullanabilir miyiz onu merak ediyorum.

canım Allah kavuştursun ....

bende az önce işe gönderdim 24 saat çalışıyor çok özlüyorum onu ben geceden özlemeye başlıyorum

bende öyleyiiiim özellikle yatmadan önce çok zor oluyor

Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasişp etsin canım, bir an önce kavuştursun sizi.

@perikanadi birgen tikita lilipit @turuncunergis

günaydın canım Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah.. ben de hafta sonu kocacığımdan ayrıydım geceler bitmek bilmedi onsuz uyunmuyor ki Allah başımızdan eksik etmesin onları...

İlk defa bilgisayarımdan yazıyorum size kızlar. Telefon elimin altında olduğundan pcyi açmak zor geliyordu. Umarım çoklu cevabı da becerebilmişimdir.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım.
Annemlere geldim ama aklım hala kocişimde..
Rabbim hiç kimseyi sevdiğinden ayırmasın!
Sonu kavuşmalı olsun!

Canım paylaştığın için sağol gerçekten böyle güzel yaşanmışlıklar duymaya ihtiyacımız var. Tecrübesiz olduğumuz için duyduğumuza inanıyoruz bizimde başımıza gelcek sanıyoruz ama herkesin her dönemi birbirinden farklı olcak tabi

yani öylebişey olursa Allah korusun herşeyi deneriz umarım olmaz

Zeycim çok güzel olmuş benim içinde bir fikir oldu içine neler koydun

herkesin yara olucak diye bişey yok benim ablamın iki bebeğinde de hiiç olmadı.. önemli olan kremler kalkanlar değil doğru emzirme tekniği yanlış emiyorsa her halükarda yara yapar

herkesin yara olucak diye bişey yok benim ablamın iki bebeğinde de hiiç olmadı.. önemli olan kremler kalkanlar değil doğru emzirme tekniği yanlış emiyorsa her halükarda yara yapar
a nasıl emzirmemiz gerekir acaba

canımmm çok güzel olmuş doğumdan sonra bunlardan bende istiyorum yaaa nerden yaptırdım..

Çok sağol canım instgramda bir bayana yaptırdım
senin kızlar içinde süper olur araya kalp fiyonk kelebek falan koyuyorlar iki isimlerde çok şeker oluyor pembe ve beyaz
Birde bayılıyorum şu senin bohçalara maşallah bu hafta bende hazırlıyorum oğlumun bohçasını

Canım bu çok güzel olmuş, ismiyle yaşasın oğlun inşallah.

Amin tatlım inş. hepimizin yavrusunun güzel ömrü olur

Ben bu relaxing muzikleri ofiste dinleyip dinleyip uyuyordum!
Digiturk varsa orada da oluyor gun boyu.
Uyumak ve dinlenmek icin birebir.
evet harika bende şuan uyumaya gidiyorum.. bebeğe dinletirken kesin ilk ben uyurum

canım hadi gözün aydın ... maşallah bebişine...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…