içmeden duramıyorum diyosun
Bu yanmalarla baska nasıl bas edebilirdik bilemiyorum ben 9. sisedeyim canım suan yarasın
niye tabak koyuyor tam anlyamadımkızlar dertlı olanlar derman aramak ıcın yazıyordur sıkmayın canınızı
bnm arkadas 15 gun once dogum yaptı oyle heves ettım kı, mınıcık bı kız, emıyor tatlı tatlı uyuyor mısıl mısıl, mıss gıbı kokuyor, sarıyor onu gogsune kucaklıyor annesı...
ne kadar guzel yaa... gogus ucu yara olmadı bnm tavsıyemle lansınoh kullandı. bıde bırı ona gogsune fıncan altı tabagını koy demıs, o tabagı koyuyor hep, demekkı faydası oluyor yara olmadı.
benimkilerde eskisi kadar hareketli değil. yerleri mi daralıo acaba?
vall haklısın canım duygusal cokuntu yasadım baktım esim miss gibi uyuyor ben açmışım ısıgı oturma odasında git gel wc ye uykuszlukta basıma vurdu birde korktum dedim anam midemde su kalmıcak iki dakka da bir wc yw mi gidilir ya kotu birsey varsa die kuruntuda yapıncasana zaten odul vermek lazım annesi bizim yasadıgımızın iki katını yasıyorsun ayy ben onun bacak kaslarını yerim az yukarda calıstırsa ya
Kızlar kargom geldi oğlumun adını yazdırdım ahşapOdasında şifonyerin üzerine koymayı düşünüyorum ama hastane odasınada götürücem Eki Görüntüle 1238232
zeynocm sen ne paylaştın? kızlar kopya çekmiş eeeee benim de çekmem lazım:)))geçmişe baktım foto falan yok. hastane çantası mı dolap rafı mı anlayamadım. foto bekliorum.
Kızlar kargom geldi oğlumun adını yazdırdım ahşapOdasında şifonyerin üzerine koymayı düşünüyorum ama hastane odasınada götürücem Eki Görüntüle 1238232
a
evet bozuluyor bende karar alıyorum ama merak ediyorum güzel bişeyler görürüm umuduyl okuyorum ama kimse mutlu değil. biede bişey dikkatimi çekti herkesin göğüsleri yara olmuş işkence çekiyorlar acaba bizim aldığımız kremlerden kullanmadılar mı krem kullandığımız halde bizimde göğüslerimiz yara olacak mı
Sorma canım gerçekten hele şu son ayda zorlayıcı oldu gerçekten ama herşey meleklerimizin yanında bir gün fazla geçirebilmek için Allah inş. bana ve çalışan arkadaşlarıma son güne kadar dayanma gücü verir ve sana bana hepimize sağlık sıhhat versin bebeklerimize çok güzel bakabilelim
Eşim seyahate gitti demişsin Allah kavuştursun sana ve güzel kızına
canım Allah kavuştursun ....
bende az önce işe gönderdim 24 saat çalışıyor çok özlüyorum onu ben geceden özlemeye başlıyorum
bende öyleyiiiim özellikle yatmadan önce çok zor oluyor
Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasişp etsin canım, bir an önce kavuştursun sizi.
@perikanadibirgen tikita lilipit @turuncunergis
Günaydın canım Amin...
Pınar sen iki günlüğüne yolluyormuşsun ben kocamdan ayrıyım tayin yapamıyoruz. Haftasonları yanıma gelebiliyor sadece. Bence üzülme senden daha çok hasret ve ayrı kalanlar. Birde hamile olunca çok zor çok
günaydın canım Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah.. ben de hafta sonu kocacığımdan ayrıydım geceler bitmek bilmedi onsuz uyunmuyor kiAllah başımızdan eksik etmesin onları...
Canım paylaştığın için sağol gerçekten böyle güzel yaşanmışlıklar duymaya ihtiyacımız var. Tecrübesiz olduğumuz için duyduğumuza inanıyoruz bizimde başımıza gelcek sanıyoruz ama herkesin her dönemi birbirinden farklı olcak tabikızlar dertlı olanlar derman aramak ıcın yazıyordur sıkmayın canınızı
bnm arkadas 15 gun once dogum yaptı oyle heves ettım kı, mınıcık bı kız, emıyor tatlı tatlı uyuyor mısıl mısıl, mıss gıbı kokuyor, sarıyor onu gogsune kucaklıyor annesı...
ne kadar guzel yaa... gogus ucu yara olmadı bnm tavsıyemle lansınoh kullandı. bıde bırı ona gogsune fıncan altı tabagını koy demıs, o tabagı koyuyor hep, demekkı faydası oluyor yara olmadı.
yani öylebişey olursa Allah korusun herşeyi deneriz umarım olmazCanım bu çok güzel olmuş, ismiyle yaşasın oğlun inşallah.
Ya sanırım bu göğüslerin yara olmasından kaçış yok, yani pek çok kişi krem vs kullanıyor ama iş dönüp dolaşıp aynı yere varıyor. Göğüs koruyucuları kullanabilir miyiz onu merak ediyorum.
Zeycim çok güzel olmuş benim içinde bir fikir oldu içine neler koydungaliba canım arada bir küt diye geçiriyolar onun dışında kibarlar..ama dün gece hiç hareket etmediler çok kortum..uykuya yenik düştüm sabah Allahtan bir iki tekme yedim..
yok canım sevinmen lazım işte böbreklerimiz çalışıyo çok şükür ki tuvalete çıkabiliyoruz..
bebişinle bi konuş bakalım belki işe yarar
canımmm çok güzel olmuş doğumdan sonra bunlardan bende istiyorum yaaa nerden yaptırdım..
canım bebeklerin ilk giyiceklerini hemşireye vermek için hastane çıkışı battaniyelerinin içine sarıp kurdela ile bağladım sonrada ikisini de yastık kılıfının içine koydum valizin en üstüne koyucam inşallah...resmini koydum bak...
güle güle uyusun içindeBizim besigimizde geldi Teyzelerievim 2 katlı olduğundan bunu asagida kullanicam inşallah
sen ağustos annesi değilsin girme şu topike aaa amaaağustos annelerini okuyup okuyup moralimi bozuyorum
sen ağustos annesi değilsin girme şu topike aaa amaa
herkesin yara olucak diye bişey yok benim ablamın iki bebeğinde de hiiç olmadı.. önemli olan kremler kalkanlar değil doğru emzirme tekniği yanlış emiyorsa her halükarda yara yaparCanım bu çok güzel olmuş, ismiyle yaşasın oğlun inşallah.
Ya sanırım bu göğüslerin yara olmasından kaçış yok, yani pek çok kişi krem vs kullanıyor ama iş dönüp dolaşıp aynı yere varıyor. Göğüs koruyucuları kullanabilir miyiz onu merak ediyorum.
yasak koyuyorum hepinize arkadaşlar başka topikin dertleri buraya taşınmasın şurda bir iki ay daha hamileyiz şimdiden herkes başka başka streslere girditamam... bide temmuz annelerine bi bakim hı
a nasıl emzirmemiz gerekir acabaherkesin yara olucak diye bişey yok benim ablamın iki bebeğinde de hiiç olmadı.. önemli olan kremler kalkanlar değil doğru emzirme tekniği yanlış emiyorsa her halükarda yara yapar
kızlar bebeğime rahatlatıcı bi albüm yapıyorım bi dinlayin harikaçilek bile mest oluyor
Cnm hanı gogus kalkanları varya aventtın falan, onun yerıne konuluyor, gogus ucu camasıra degıp tahrıs olmasın dıyeniye tabak koyuyor tam anlyamadım
canımmm çok güzel olmuş doğumdan sonra bunlardan bende istiyorum yaaa nerden yaptırdım..
Canım bu çok güzel olmuş, ismiyle yaşasın oğlun inşallah.
evet harikaBen bu relaxing muzikleri ofiste dinleyip dinleyip uyuyordum!
Digiturk varsa orada da oluyor gun boyu.
Uyumak ve dinlenmek icin birebir.
günaydın canlarım ben muayeneden geldim oğluşum yine çok tatlıydı 2440 gr olmuşsürekli ağzını açıp kapıyor dilini çıkarıyordu şimdiden acıkmış sanırım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor başı biraz daha aşağı inmiş şimdilik bir sıkıntımız yok.. yürüyüş yapıyorum dedim devam et bebek aktif sende aktif olursan herşey daha kolay olur dedi.. ben 35. haftada ayrılıcam artık doğum iznine tekrar rapor verecekmiş izne ayrılıyorum diye.. pelvis (çatı) muayenesini sordum 37. haftada yapacakmış hiç bişey yok lütfen gözünde büyütme dedi benden haberler böyle sabahki iyi dilekleriniz için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?