anladıımCnm hanı gogus kalkanları varya aventtın falan, onun yerıne konuluyor, gogus ucu camasıra degıp tahrıs olmasın dıye
benim eklediğimde %100 pamuk canım üretim yeri de bursaymış..
Allah kavuştursun canım benimki de cuma sabah gitti pazar akşam geldi çok zor dayandım
Google hanıma doğru emzirme teknikleri yazıp bilgi alabilirsiniz tuğba hanımcıma nasıl emzirmemiz gerekir acaba
Zeycim çok güzel olmuş benim içinde bir fikir oldu içine neler koydun
hahahahha harbiden gitti ya uyumayaaaaakızlar ben biraz uyumalıyım size tatlı muhabbetlerbeni özleyin
sağol tikitamcanım hadi gözün aydın ... maşallah bebişine...:)
digiturk hangi kanalda pınar..Ben bu relaxing muzikleri ofiste dinleyip dinleyip uyuyordum!
Digiturk varsa orada da oluyor gun boyu.
Uyumak ve dinlenmek icin birebir.
hani hani kaçıncı sayfada ben görmedimmm ne yaptırdın, ben de kopya çekicemmmmÇok sağol canım instgramda bir bayana yaptırdım
senin kızlar içinde süper olur araya kalp fiyonk kelebek falan koyuyorlar iki isimlerde çok şeker oluyor pembe ve beyaz
Birde bayılıyorum şu senin bohçalara maşallahbu hafta bende hazırlıyorum oğlumun bohçasını
Amin tatlım inş. hepimizin yavrusunun güzel ömrü olur
Anladım canım bende böyle yapıyım bari çok hoşuma gitti :)Hastane çıkışı setindekileri koydum işte canım..
Alt üst takım
İç zıbın
Eldiven
Şapka
Çorap
Bebek bezi..
Valla 37 ye kadar dayansam bile bebeğim en fazla 3 ay 1 haftalık oluyor.. Daha minicik... Rapor biraz alsam iznimi kullansam felan en fazla 1 ay daha atar sonrası yine bakıcı...
kızlar bebeğime rahatlatıcı bi albüm yapıyorım bi dinlayin harikaçilek bile mest oluyor
ah ah bana yasak benim yerime de yürüyün hava ne güzel esiyor ama ben çıkamıyrum
digiturk hangi kanalda pınar..
hani hani kaçıncı sayfada ben görmedimmm ne yaptırdın, ben de kopya çekicemmmm
hani hani kaçıncı sayfada ben görmedimmm ne yaptırdın, ben de kopya çekicemmmm
Eskilerde bu hikaye çok oluyor canım benim abimde ikiz tabi ama annem doğum anına kadar bitane biliyo sancısı gelmiş hastaneye gitmişler annem doğum yapmış ebe bi anda heyecanlanmış dur sakın kıpırdama bi tane daha geliyo neyse oda doğmuş ee annem bi çocuk için hazırlık yapmış çantasınıda ona göre hazırlamış sonra hemen babamı eve gönderiyorlar bebeğe kıyafet getirsin diye annem eskiden nerde ultrason kulakçıkla dinlerlerdi der hep siz şanslısınız herşeyden haberiniz var her şeyi biliyorsunuz der
maşallah can'aaKızlar kargom geldi oğlumun adını yazdırdım ahşapOdasında şifonyerin üzerine koymayı düşünüyorum ama hastane odasınada götürücem Eki Görüntüle 1238232
Teşekkür ederim cnm, bakayım bi. Benim arkadaşım da yapıyor bunlardan, ben de ona yaptırmayı düşünüyorum. Kaça yapıyor bir fikrim yok gerçi ama olsunBirgencim nerede yaptırdı bilmiyorum ama instagramda atolyemimra diye bir sayfa var, bu tarz işleri inanılmaz güzel yapıyorlar. Fiyatı en son harf başına 10 TL idi. Ama bir bakın çok beğeneceksiniz.
Ben de yaptırıcam oradan.
Hastane odası için enfes bir dekore planım var.
çokkk tatlı olmuşşş, güle güle kullanın canım benimSayfa 3812 canım ahşaptan oğlumun adını yazdırdım odası için
Ne insafsız sistem bu yaa..
Evet dediğin gibi 37 ye kadar dayansak bile 3 aylık oluyor bebek. Hangi mantıkla şu doğum izinini uzatmıyorlar anlamıyorum. Ben 37 ye kadar kalırsam 3 aylık olacak 2 ay süt izni 1 ay yıllık iznimi kullanırım 6 aylık olur. O günün şartı imkan verirse 2-3 ay kadar en az ücretsiz izin kullanırsam 8-9 alık olur diye planlarım var ama işte kısmet olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?