2014 Kasım Anneleri

benim eklediğimde %100 pamuk canım üretim yeri de bursaymış..

Allah kavuştursun canım benimki de cuma sabah gitti pazar akşam geldi çok zor dayandım

Arkadaşım almıştı aynı böyle o yuzden dedim canımcım..
Bunun fiyatını bilmiyorum ama ben 30 tlye aldım. daha pahalıysa butik bebeyi takip et istersen kuzum. Malum senin çifter çifter

Tşk ederim bu arada

hani hani kaçıncı sayfada ben görmedimmm ne yaptırdın, ben de kopya çekicemmmm

Valla 37 ye kadar dayansam bile bebeğim en fazla 3 ay 1 haftalık oluyor.. Daha minicik... Rapor biraz alsam iznimi kullansam felan en fazla 1 ay daha atar sonrası yine bakıcı...

Ne insafsız sistem bu yaa..
Evet dediğin gibi 37 ye kadar dayansak bile 3 aylık oluyor bebek. Hangi mantıkla şu doğum izinini uzatmıyorlar anlamıyorum. Ben 37 ye kadar kalırsam 3 aylık olacak 2 ay süt izni 1 ay yıllık iznimi kullanırım 6 aylık olur. O günün şartı imkan verirse 2-3 ay kadar en az ücretsiz izin kullanırsam 8-9 alık olur diye planlarım var ama işte kısmet olursa.

kızlar bebeğime rahatlatıcı bi albüm yapıyorım bi dinlayin harika çilek bile mest oluyor

Çok güzelll..
Bende hemen böyle bir albüm hazırlıyım kendime.. Süper gevşetiyor doğumda çok işe yarar..

hani hani kaçıncı sayfada ben görmedimmm ne yaptırdın, ben de kopya çekicemmmm

Birgencim nerede yaptırdı bilmiyorum ama instagramda atolyemimra diye bir sayfa var, bu tarz işleri inanılmaz güzel yapıyorlar. Fiyatı en son harf başına 10 TL idi. Ama bir bakın çok beğeneceksiniz.
Ben de yaptırıcam oradan.
Hastane odası için enfes bir dekore planım var.

kızlar bu iki pijama takımı hoşuma gitti siz ne dersiniz gümüş marka siz ne aldınız netten alıpda memnun olan varmı dışarı çıkmam yasak netede güvenemiyorum yardımcı olun lütfen

ay ne güzel sürpriz olmuş sağlıklı da olmuşlar :) ama şimdi biz şanslıyız cidden en baştan biliyoz her şeyi bebeğin nasıl bir şey olduğunu bö.le görebiliyoruz . benim annede ilk çocuğunda ebeye gitmiş hamilesin 10 nisanda doğuracaksın demiş. annem taa 10 nisana kadar gitmemiş doktora. ablamda 10 nisanda oluvermiş :)

Teşekkür ederim cnm, bakayım bi. Benim arkadaşım da yapıyor bunlardan, ben de ona yaptırmayı düşünüyorum. Kaça yapıyor bir fikrim yok gerçi ama olsun

Sayfa 3812 canım ahşaptan oğlumun adını yazdırdım odası için
çokkk tatlı olmuşşş, güle güle kullanın canım benim

Canım süt izni dediğin günde 3 saat... O da gelmesen belki yarım gün yine lazım bebeğe bakıcı... 6 ay dolana kadar güne 3 saat süt izni var.. Ücretsiz izin de öyle bir iki aylık olabiliyor mu? Yani ben tek seferde ya 6 ya 12 ay felan diye biliyordum... İşte gerçekten insafsız bir düzen var.. Bebeklerimize üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…