o an ne yaşadı cidden farklı bir durum. neyseki kadıncağız sağlıklı bir şekilde doğum yapmış :)hey maşallahhhhhkadının yaşadığı şoku düşünemiyorum bileee
belki de çok şey bilmemek daha iyi
inş canım inşcnm canını sıkma sonra yürürsün inş, acısını çıkarırsın. biz de zaten 30 dk kamlumbağa gibi yürüyoruz :) hiiiççççç üzülme
KIZLARRR BİR SORU SORDUM AMAEki Görüntüle 1238368 Eki Görüntüle 1238369 kızlar bu iki pijama takımı hoşuma gitti siz ne dersiniz gümüş marka siz ne aldınız netten alıpda memnun olan varmı dışarı çıkmam yasak netede güvenemiyorum yardımcı olun lütfen
Birgencim nerede yaptırdı bilmiyorum ama instagramda atolyemimra diye bir sayfa var, bu tarz işleri inanılmaz güzel yapıyorlar. Fiyatı en son harf başına 10 TL idi. Ama bir bakın çok beğeneceksiniz.
Ben de yaptırıcam oradan.
Hastane odası için enfes bir dekore planım var.
tmm evde bakayım zaten hep relax moddayım ama olsunCanım tam kanalını bilmiyorum ama bu radyo kanalları varya oralarda, sanırım 430'dan sonra Relaxing diye yazıyor.
Evde olsaydım söylerdim hemen,annemdeyim şimdi.
çook güzei ikiside ben beğendim..ben trendyoldan Pierre cardin marka aldım çok güzel çıktı..KIZLARRR BİR SORU SORDUM AMA
Birgencim nerede yaptırdı bilmiyorum ama instagramda atolyemimra diye bir sayfa var, bu tarz işleri inanılmaz güzel yapıyorlar. Fiyatı en son harf başına 10 TL idi. Ama bir bakın çok beğeneceksiniz.
Ben de yaptırıcam oradan.
Hastane odası için enfes bir dekore planım var.
maşallah can'aa
çokkk tatlı olmuşşş, güle güle kullanın canım benim
CANIM TŞK EDERİM HEMEN BAKAYIM BEDEN OLARAK ÖNCE NE GİYİYORDUN ŞİMDİ NE ALDIN*çook güzei ikiside ben beğendim..ben trendyoldan Pierre cardin marka aldım çok güzel çıktı..
s giyiyorum m aldım ben göbek şişti kaldı önündeCANIM TŞK EDERİM HEMEN BAKAYIM BEDEN OLARAK ÖNCE NE GİYİYORDUN ŞİMDİ NE ALDIN*
ya eğer sana zor olmazsa hangi modeli aldın atabilir misin ??s giyiyorum m aldım ben göbek şişti kaldı önünde
evrenden mesaj:Evrene mesaj:
8de takılıp kalmak istiyorum tartı ilerlemesin ama oğlum büyüsün çokmu şey istiyorum canım
Kızlaaaaar size biraz önceki salaklığımı anlatmak istiyorum.
Azciiiiik gülersiniz belki.
Eşimin kardeşinin nişanlısı(elti lafını hiç sevmem de) mesaj attı "canım İlker abinin(eşim oluyor) doğum günü bugündü dimi?" diye.. Takvime baktım 9'unu gösteriyor. Anayyyyymmmmm diye bir çığlık attım evdee, annem noldu dedi. Anneeee ben nasıl bir eşşeğim yaaaaa , kocacığımın doğum gününü unuttum dedim. Annem de yuh nasıl unuttun ayıp olur çocuğa , o sana doğum gününde neler yapıyo, bizde arayalım falan dedi.
Sabah da seyahete gitti biliyorsunuz.. Zaten ağlak necmiye modundayım.
Başladım ağlamaya.. Akşam hangi otelde kalacağını bilmiyordum ama bir şekilde öğrenirim diye internetten sipariş ne verebilirim diye araştırmaya başladım, pasta,fondu gibi..
Çünkü arayamam, ararsam anlar unuttuğumu. Sabah kalktım öptüm yolladım falan hayatta inanmaz.
Neyse baktım pek de içime sinen bir şey bulamadım. Allahımmm dedim nasıl unuttum, çektiğim şu rezilleğe bak, ne var sanki hatırlasaydın sabah güzelce kutlasaydın.. Seyahete gitmese pasta falan yaparım akşama sürpriz yaparım ama
Sonra whatsappta arkadaş grubumuz var, oraya yazdım "kızlar ben eşşeğim yaa İlker'in doğum gününü unuttum" bilmem ne yazdım bana akıl versinler diye.
Aradan 10 dk geçti arkadaşım aradı.
"Pınar sen iyi misin? Ne üzülüp ağlıyosun? İlker'in doğum günü 9 ekimde değil mi yaa? Terazi değil mi bu çocuk? Kafayı yedin iyice kızım sen." dedi.
Allah'ım o an kocamın doğum gününü unutmadığıma mı yanayım, yoksa gerçekten unuttuğuma mı bilemedim. Sinirden gülmeye başladım.
Yalnız kardeşimin nişanlısına evet bugün canım deseydim kız arayıp kutlasaydı, annemlerde doğum günün kutlu olsun oğlum diye arasaydı , o zamanki rezilliğe gel!
Bebişim nasıl ficuuuuudumdaki vitaminleri emiyorsa aşırı unutkanlık başladı bende.
Kocişimle konuşurken dayanamadım anlattım gülmekten konuşamadı. "kutlamasaydın ne olacaktı sanki sevgilim, senin daha önemli sorumlulukların var çok doğal , ben takılmam öyle şeylere dedi. Oyyyy kurban olduğummmm
Kendimi pıçaklayacak derece sinirlenmiştimmm az biraz önce ama şu an gülüyorum.
Ayyyy öyle işteeeeeee
QUOTE="carputi, post: 36829988, member: 581764"]günaydın canlarım ben muayeneden geldim oğluşum yine çok tatlıydı 2440 gr olmuş sürekli ağzını açıp kapıyor dilini çıkarıyordu şimdiden acıkmış sanırım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor başı biraz daha aşağı inmiş şimdilik bir sıkıntımız yok.. yürüyüş yapıyorum dedim devam et bebek aktif sende aktif olursan herşey daha kolay olur dedi.. ben 35. haftada ayrılıcam artık doğum iznine tekrar rapor verecekmiş izne ayrılıyorum diye.. pelvis (çatı) muayenesini sordum 37. haftada yapacakmış hiç bişey yok lütfen gözünde büyütme dedi benden haberler böyle sabahki iyi dilekleriniz için teşekkürler..
dur bi bakayım kampanya bitti çünkü gecelik ama benim bulabilirsem atayım..ya eğer sana zor olmazsa hangi modeli aldın atabilir misin ??bende kopyacılık yapmak istiyorum da
galiba canım arada bir küt diye geçiriyolar onun dışında kibarlar..ama dün gece hiç hareket etmediler çok kortum..uykuya yenik düştüm sabah Allahtan bir iki tekme yedim..
yok canım sevinmen lazım işte böbreklerimiz çalışıyo çok şükür ki tuvalete çıkabiliyoruz..
bebişinle bi konuş bakalım belki işe yarar
canım benim Allah sana iki meleginide baagıslasıncok saol buarada hurcuna bayıldım annesi cok güzel akıl etmişssin
evrenden mesaj:
tamamdır
Kızlaaaaar size biraz önceki salaklığımı anlatmak istiyorum.
Azciiiiik gülersiniz belki.
Eşimin kardeşinin nişanlısı(elti lafını hiç sevmem de) mesaj attı "canım İlker abinin(eşim oluyor) doğum günü bugündü dimi?" diye.. Takvime baktım 9'unu gösteriyor. Anayyyyymmmmm diye bir çığlık attım evdee, annem noldu dedi. Anneeee ben nasıl bir eşşeğim yaaaaa , kocacığımın doğum gününü unuttum dedim. Annem de yuh nasıl unuttun ayıp olur çocuğa , o sana doğum gününde neler yapıyo, bizde arayalım falan dedi.
Sabah da seyahete gitti biliyorsunuz.. Zaten ağlak necmiye modundayım.
Başladım ağlamaya.. Akşam hangi otelde kalacağını bilmiyordum ama bir şekilde öğrenirim diye internetten sipariş ne verebilirim diye araştırmaya başladım, pasta,fondu gibi..
Çünkü arayamam, ararsam anlar unuttuğumu. Sabah kalktım öptüm yolladım falan hayatta inanmaz.
Neyse baktım pek de içime sinen bir şey bulamadım. Allahımmm dedim nasıl unuttum, çektiğim şu rezilleğe bak, ne var sanki hatırlasaydın sabah güzelce kutlasaydın.. Seyahete gitmese pasta falan yaparım akşama sürpriz yaparım ama
Sonra whatsappta arkadaş grubumuz var, oraya yazdım "kızlar ben eşşeğim yaa İlker'in doğum gününü unuttum" bilmem ne yazdım bana akıl versinler diye.
Aradan 10 dk geçti arkadaşım aradı.
"Pınar sen iyi misin? Ne üzülüp ağlıyosun? İlker'in doğum günü 9 ekimde değil mi yaa? Terazi değil mi bu çocuk? Kafayı yedin iyice kızım sen." dedi.
Allah'ım o an kocamın doğum gününü unutmadığıma mı yanayım, yoksa gerçekten unuttuğuma mı bilemedim. Sinirden gülmeye başladım.
Yalnız kardeşimin nişanlısına evet bugün canım deseydim kız arayıp kutlasaydı, annemlerde doğum günün kutlu olsun oğlum diye arasaydı , o zamanki rezilliğe gel!
Bebişim nasıl ficuuuuudumdaki vitaminleri emiyorsa aşırı unutkanlık başladı bende.
Kocişimle konuşurken dayanamadım anlattım gülmekten konuşamadı. "kutlamasaydın ne olacaktı sanki sevgilim, senin daha önemli sorumlulukların var çok doğal , ben takılmam öyle şeylere dedi. Oyyyy kurban olduğummmm
Kendimi pıçaklayacak derece sinirlenmiştimmm az biraz önce ama şu an gülüyorum.
Ayyyy öyle işteeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?