2014 Kasım Anneleri

atolyemimra yı takip ediyorum canım bende ama ona yaptırmadım
melteminkokosbutigi ne yaptırdım meltem hanım çokta ilgili ben memnun kaldım gerçekten kaliteli işi şimdi eşimle benim baş harflerini yaptırmak istiyorum birde birkaç çerçeve
benim fiyatı söyliyim sana 3 harf 35-tl sonra eklenecek her harf 5-tl
ben figür istemedim ama figür ekletirseniz onlar ücretsiz
bazıları figüre 10 tl alıyorda ondan söyledim ama kimdi hatırlayamadım

bu tarz ürünleri hazırlayan instagramda atolyemimra harfimo ve butikevbark var bende butikevbark tan oğluma yaptırmıştım...

Kızlaaaaar size biraz önceki salaklığımı anlatmak istiyorum.

Azciiiiik gülersiniz belki.

Eşimin kardeşinin nişanlısı(elti lafını hiç sevmem de) mesaj attı "canım İlker abinin(eşim oluyor) doğum günü bugündü dimi?" diye.. Takvime baktım 9'unu gösteriyor. Anayyyyymmmmm diye bir çığlık attım evdee, annem noldu dedi. Anneeee ben nasıl bir eşşeğim yaaaaa , kocacığımın doğum gününü unuttum dedim. Annem de yuh nasıl unuttun ayıp olur çocuğa , o sana doğum gününde neler yapıyo, bizde arayalım falan dedi.
Sabah da seyahete gitti biliyorsunuz.. Zaten ağlak necmiye modundayım.
Başladım ağlamaya.. Akşam hangi otelde kalacağını bilmiyordum ama bir şekilde öğrenirim diye internetten sipariş ne verebilirim diye araştırmaya başladım, pasta,fondu gibi..
Çünkü arayamam, ararsam anlar unuttuğumu. Sabah kalktım öptüm yolladım falan hayatta inanmaz.
Neyse baktım pek de içime sinen bir şey bulamadım. Allahımmm dedim nasıl unuttum, çektiğim şu rezilleğe bak, ne var sanki hatırlasaydın sabah güzelce kutlasaydın.. Seyahete gitmese pasta falan yaparım akşama sürpriz yaparım ama
Sonra whatsappta arkadaş grubumuz var, oraya yazdım "kızlar ben eşşeğim yaa İlker'in doğum gününü unuttum" bilmem ne yazdım bana akıl versinler diye.
Aradan 10 dk geçti arkadaşım aradı.
"Pınar sen iyi misin? Ne üzülüp ağlıyosun? İlker'in doğum günü 9 ekimde değil mi yaa? Terazi değil mi bu çocuk? Kafayı yedin iyice kızım sen." dedi.
Allah'ım o an kocamın doğum gününü unutmadığıma mı yanayım, yoksa gerçekten unuttuğuma mı bilemedim. Sinirden gülmeye başladım.
Yalnız kardeşimin nişanlısına evet bugün canım deseydim kız arayıp kutlasaydı, annemlerde doğum günün kutlu olsun oğlum diye arasaydı , o zamanki rezilliğe gel!
Bebişim nasıl ficuuuuudumdaki vitaminleri emiyorsa aşırı unutkanlık başladı bende.

Kocişimle konuşurken dayanamadım anlattım gülmekten konuşamadı. "kutlamasaydın ne olacaktı sanki sevgilim, senin daha önemli sorumlulukların var çok doğal , ben takılmam öyle şeylere dedi. Oyyyy kurban olduğummmm

Kendimi pıçaklayacak derece sinirlenmiştimmm az biraz önce ama şu an gülüyorum.
Ayyyy öyle işteeeeeee

QUOTE="carputi, post: 36829988, member: 581764"]günaydın canlarım ben muayeneden geldim oğluşum yine çok tatlıydı 2440 gr olmuş sürekli ağzını açıp kapıyor dilini çıkarıyordu şimdiden acıkmış sanırım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor başı biraz daha aşağı inmiş şimdilik bir sıkıntımız yok.. yürüyüş yapıyorum dedim devam et bebek aktif sende aktif olursan herşey daha kolay olur dedi.. ben 35. haftada ayrılıcam artık doğum iznine tekrar rapor verecekmiş izne ayrılıyorum diye.. pelvis (çatı) muayenesini sordum 37. haftada yapacakmış hiç bişey yok lütfen gözünde büyütme dedi benden haberler böyle sabahki iyi dilekleriniz için teşekkürler.. [/QUOTE]
Sana da bebişine de maşallah carputi. :) Ya kafam karıştı birşey soracam sana. Dün müdür yardımcım 32.haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu alabilirsin dedi. Yanı 37 ye kadar çalışma zorunluluğum varmış. ben isteyince ayrılırım diye düşünüyordum,üzülmüştüm. Sen de 35 de ayrılcam ddeyince bir sorayım dedim. 32 de çalışabilir raporunu aldıktan sonra istediğimiz zaman ayrılabiliyor muyuz ve calışabilir raporunu parça parça mı alıyorsun?Belki bizimkinin birşeyden haberi yoktur.

32. haftada çalışabilir alıp 37. haftaya kadar en geç çalışabilirsin.. ama istersen 37 i beklemeden istediğin gün ayrılabilirsin ben mesela 35. haftada bırakıcam.. ayrılmak için doktoruna gidip tekrar rapor alacaksın doğum iznin başlayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…