• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Arkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acaba 🫣🫣Malum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili
Bilemiyorum hurafe olabilir ama ben doğum yapmadan kestirmek istemiyorum ama o kadar uzadı ki Rapunzel oldum😄ve boyayacagim artık.
Kızlar doğum kontrol olarak hangi yöntemleri kullanacaksınız? Ben spiral düşünüyorum Dr 3 ay sonra takarız iç dikişler de iyileşsin dedi
Ben artık kesinlikle çocuk düşünmüyorum ama spirale guvenmiyorum nedense kayabilir diye.Tupleri baglatayim diyorum ama dinen uygun değil diyorlar bilmiyorum .
Kizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina 🌸💓
Adı güzel kendi güzel melegimizde gelmiş dünyaya .Nasıl doğum yaptın cnm detayları müsait zamaninda bekliyoruz🥰

Bilemiyorum hurafe olabilir ama ben doğum yapmadan kestirmek istemiyorum ama o kadar uzadı ki Rapunzel oldum😄ve boyayacagim artık.

Ben artık kesinlikle çocuk düşünmüyorum ama spirale guvenmiyorum nedense kayabilir diye.Tupleri baglatayim diyorum ama dinen uygun değil diyorlar bilmiyorum .

Adı güzel kendi güzel melegimizde gelmiş dünyaya .Nasıl doğum yaptın cnm detayları müsait zamaninda bekliyoruz🥰
Evet ya ,Hurafe olduğunu çok iyi biliyorum ama şüphe yok mu işte insanı arada bırakıyor .Ama kesicem sanırım yine iyi dayandım 😂😂

Ben artık doğurmak istiyorum ya 😄 bir haftadır korkularım biraz geçti ama sancı gelince ne olur onu bilemiyorum 😄😄 Dün randevum vardı doğuma dair hiçbir belirti yoktu ama doktorum artık doğum belirtisi olmaması bir anlam ifade etmez aniden sancıların da başlayabilir, sancını bekleyeceğiz dedi, böyle belirsizlik de çok zor artık sağlıkla kucağıma alsam da rahatlasam diyorum 😄
Benimde herhalde kanala indi alt karın kısmı ağrıyor yürürken falan baskı yapıyo iki gündür epey ödem topladım acaba gebelik zehirlenmesi mi yaşıyorum diye korktum sabah doktora gittim tahlil falan iyi çıktı şükür şekerim yüksekti salı günü kendi doktoruma randevum var bakalım . Sancıların başlarsa haber ver bolca dua edelim

Doğuran anneler gruba uğramıyor artık pek 😊Haftaya Perşembe tekrar gideceğim bakalım ne diyecek doktor.Bi de şöyle bir liste verdiler😂

Eklentiler

• IMG-20251002-WA0042.webp
    IMG-20251002-WA0042.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 61
Bugün agdaya gittim haftaya cuma doğumum var inşallah ama kendimi ağda sırasında çok kastim düz yatarken hele çok sıktı kendini bende kötü oldum bir an bişey olur mu acaba korktum sonra

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle 🥰 ben de 8 ekimde sezeryan olacağım. Mama ve meme gidenler sütü mamayla nasıl veriyorsunuz?
Ben önce kendim emziriyorum 15/20 dakika memede tutmay çalışmak lazımmış (Artık ne geliyorsa,geliyormu süt tam emin değilim) ama sonra mama veriyorum

Arkadaşlar merhaba .Hamilelikte saç kesimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz veya kestiren var mı acaba 🫣🫣Malum bazı söylentiler var hamilelikte saç kesimi ile ilgili
Ben kestirdim 2 kez

Kızlar bu saaten sonra sezeryana kolay doğum diye zırvalayan olursa lahmacun küreği ile döveceğim . Asla kolay felan değil hangi gerizekalı kolay olduğunu çıkardı aceba .
Noldu nolduu, hala vajinal doğuramayınca beklemeyip sezaryen mi olsam diyordum… Anlatsanaa

Kısa saça alışkın biri olarak keseceğim sanırım bende ☺️İnsan başkalarından da destek görmek istiyor içini rahatlatmak için
Kısa saça alışkın biri olarak keseceğim sanırım bende ☺️İnsan başkalarından da destek görmek istiyor içini rahatlatmak için
Ben de kestim canım hatta yarım saat önce falan 😄

Benimde herhalde kanala indi alt karın kısmı ağrıyor yürürken falan baskı yapıyo iki gündür epey ödem topladım acaba gebelik zehirlenmesi mi yaşıyorum diye korktum sabah doktora gittim tahlil falan iyi çıktı şükür şekerim yüksekti salı günü kendi doktoruma randevum var bakalım . Sancıların başlarsa haber ver bolca dua edelim
Veririm canım sen de haber ver ben de dua ederim herkes için ediyorum her zaman 🌸

Senin haftan kaç canım 😄 Böyle insanlar doğurdum yazdıkça hevesleniyorum ben de 😄
Sat a göre 3 gün öndeyim senden 😅😅 ben de bazen artık doğsa diyorum ama sabır bekliyoruz işte 😁😁 ileri geri oynar mı bakalım bekleyip göreceğiz inşallah 🤭🤭

Ben kestrmiştm. Diğer gebeliklermde kestrmemiştm ama bunda kestedm. Rahatladm valla çok kötü olmştu ucları

Herkese merhaba. Bugün devlet hastanesinde randevum vardı, Nst çekildi doktor çok sakin dedi tekrar Nst çektirdi. Sonra şeker ölçüm sonuçlarıma baktı çok dengesiz böyle durumlarda biz 38 hadi maksimum 39. haftanın başında bebeğin alınmasını isteriz çünkü bebek şekerden dolayı git gide hareketsiz kalacak doğduktan sonra anne karnında yüksek şekere alıştığı için ekstra besleme isteyecek vs dedi ve beni şehir hastanesi perinatoloji bölümüne sevk etti zaten burada doğum yapman riskli dedi. Dün de özel hastanedeki doktorumla randevum vardı o aynı şeker ölçüm sonuçları için çok da endişe edilecek bir durum yok bebek kendi gelmezse 40. haftaya kadar bekleyebiliriz demişti. Şimdi ne yapacağım konusunda çok kararsız kaldım. Perinatolojiye gitsem mi yoksa hiç kafamı bulandırmadan özeldeki doktorumla mı devam etsem? Bir de İzmir Şehir Hastanesi doğum konusunda çok şikayet alan bir hastane bir tane güzel yorum görmedim, doğuma doktor değil araştırma görevlileri giriyor vs diye birkaç yorum görmüştüm o yüzden riske atmak da istemiyorum. Bana kalsa beklemek istiyorum olabildiğince ama devlet hastanesindeki doktor açıkçası korkuttu biraz beni kısacası kararsızlık içindeyim

Kızlar bu saaten sonra sezeryana kolay doğum diye zırvalayan olursa lahmacun küreği ile döveceğim . Asla kolay felan değil hangi gerizekalı kolay olduğunu çıkardı aceba .
Benim ki çok kolaydı muhtemelen hem doktordan doktora hem bünyeden bünyeye değişiyor olabilir 🤔

Back
X