2014 Kasım Anneleri

biz kontrolden geldik teyzelerimiz, iyiyiz çok şükür, boyumuz 43 cm , kilomuz 1757 olmuş, tam ortalamada dedi doktorumuz, heralde artık ortalamada devam edecek, pozisyonumuz da son 2 kontrolde aynı, başı solda, ayakları sağda, popo sağa dayalı, yani valla tam anlamıyla secde pozisyonu, eller de tabii yüzünde, zorla biraz gösterdi yüzünü, poz alamadık, böyle mi kaldı artık pozisyonu dedim, muhtemelen kaldı dedi doktorum, çok şükür kızlar, gelişimi gerileyecek diye çokk korkmuştum, inşallah hep normal gider hepimizin kuzuları bir de birgen cim çok teşekkürler fikrini kullandım, kavanozlarım ve süs malzemelerim bugün geldi, kapağa baskı etiket siparişi vericez akşama da inşallah, kavanozlar minicik kızlar çok şeker olucak şekerlerimiz

sizler nasılsınız?

anne uyan demedimi senin ki

maşallah canım kuzucuğuna da sanada umarım hep böyle gidersiniz ya şimdi başaşağı durması gerekmiyor mu seninki yan mı duruyo bizde iyiyiz

maşallah bebişine hep böyle güzel haberler al inşallah
kavanozları ve malzemeleri hangi siteden ne kadar fiyat aldın bana da söylersen sevinirim bende yapıcam

buldum bu benim aldığım indirimden 30 tl ye aldım..
aa ben uzun kollu ve pijama takımı arıyorum tatlım ama seninki de güzelmiş malum soğuk günlerde soğuık bir memlekette doğum yapmayı düşünüyorum ama çooook tşk ederim

Gözün aydın canım kuzunu görmüşsün maşallah büyümüş
benimde bugün geldi kargo fiyonklar ve silikon tabancam geriye kaldı etiket siparişiyle şekerleme

aa ben uzun kollu ve pijama takımı arıyorum tatlım ama seninki de güzelmiş malum soğuk günlerde soğuık bir memlekette doğum yapmayı düşünüyorum ama çooook tşk ederim
rica ederim ne demek.. ben pijama takımı da aldım sabahlıklı o yüzden bitane de gecelik aldım kısa kollu

benimde bugün geldi kargo fiyonklar ve silikon tabancam geriye kaldı etiket siparişiyle şekerleme
birgen etiket siparişini verdiğin siteyi banada yazarsan sevinirim

Maşallah suphanallah yavruna canım.. Ben de cuma günü gideceğim 1 gün fark var bakalım benim kuzum ne kadar... Ben de çok takıyorum boyunu kilosunu... Bir de doktor iki bacapını da ölçüyor biri farklı biri farklı çıkıyor ama bişi de demiyor... İlginç değil mi? Cuma yı sabırsızlıkla bekliyorum

gözün aydın canım :)

Kızlar slm . Bugün kontrole gittim . 32 haftalik oğlum 1557 gr çıktı. Doktor kilosu düsuk 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Çalışıyorum ay sonuna kadar devam edecektim bıraktırdi. Iş yapmayacaksin uzanacaksin dedi. Ben restaurant da çalışıyorum. Kendi işimiz aşçılık garsonluk her şey yapıyorum.
Yarından itibaren işe gitmicem. Bebegimin kilo alması için ne yiyebilirim sizce? Süt,ceviz, meyve , yeşillik sık tüketiyorum. Bu arada ben de zayıf Değilim. Kilolu hamile kaldım ve biraz fazla kilo aldım. Şimdiden teşekkürler

cnm sola yatmak gerekıyor bırde kan akısı kesılmesın, ne kadar kan akısı o kadar kılo

maşallah canım kuzucuğuna da sanada umarım hep böyle gidersiniz ya şimdi başaşağı durması gerekmiyor mu seninki yan mı duruyo bizde iyiyiz

inşallah canım hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün, evet yan duruyor, 1 ay önce de öyleydi, böyle kalacak heralde,sevdiği pozisyon buymuş

maşallah bebişine hep böyle güzel haberler al inşallah
kavanozları ve malzemeleri hangi siteden ne kadar fiyat aldın bana da söylersen sevinirim bende yapıcam

sağ ol canım hepimiz inşallah
kavanozları : http://kavanozcu.com/ dan 40 ml olanlardan aldım, diğer tüm süslemeleri :
http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=5&controller=category siteden aldım etiket için de http://www.baskimo.com sitesini buldum, etiket siparişini henüz vermedim ama diğerleri geldi.

ben bunu dinlerken kac kere wc ye kalkarım biliyor musun

dinliyorum şu anda , çok rahatlatıcı

kolay gelsin canım ellerine sağlık şimdiden çok güzel olacaklar eminim kavanozun çevresi için tül siparişi de verdim, tülle sarıp kurdele ile bağlayacağım, kız bebek olunca biraz süslü yapmak istedim

Canım ben almadım kv alacak benim çarşıdan alıcaz biz sementadan belki duymuşsundur netten alanlar var memnunda oluyorlar hoşuna gittiyse alabilirsin :)
tamam canım benim kv yok annemde uzak oda alacak ama bnde birtane yedek alayım diyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…