tşk tatlımmdur bi bakayım kampanya bitti çünkü gecelik ama benim bulabilirsem atayım..
canım en kotu ihtimal yanımda bulundurduğum büyük bir sise aksama bitmiş oluyorbirde çok su içince daha sık oluyor ben çok su içerim mesela sen nasılsın çok içermisin?
Kızlaaaaar size biraz önceki salaklığımı anlatmak istiyorum.
Azciiiiik gülersiniz belki.
Eşimin kardeşinin nişanlısı(elti lafını hiç sevmem de) mesaj attı "canım İlker abinin(eşim oluyor) doğum günü bugündü dimi?" diye.. Takvime baktım 9'unu gösteriyor. Anayyyyymmmmm diye bir çığlık attım evdee, annem noldu dedi. Anneeee ben nasıl bir eşşeğim yaaaaa , kocacığımın doğum gününü unuttum dedim. Annem de yuh nasıl unuttun ayıp olur çocuğa , o sana doğum gününde neler yapıyo, bizde arayalım falan dedi.
Sabah da seyahete gitti biliyorsunuz.. Zaten ağlak necmiye modundayım.
Başladım ağlamaya.. Akşam hangi otelde kalacağını bilmiyordum ama bir şekilde öğrenirim diye internetten sipariş ne verebilirim diye araştırmaya başladım, pasta,fondu gibi..
Çünkü arayamam, ararsam anlar unuttuğumu. Sabah kalktım öptüm yolladım falan hayatta inanmaz.
Neyse baktım pek de içime sinen bir şey bulamadım. Allahımmm dedim nasıl unuttum, çektiğim şu rezilleğe bak, ne var sanki hatırlasaydın sabah güzelce kutlasaydın.. Seyahete gitmese pasta falan yaparım akşama sürpriz yaparım ama
Sonra whatsappta arkadaş grubumuz var, oraya yazdım "kızlar ben eşşeğim yaa İlker'in doğum gününü unuttum" bilmem ne yazdım bana akıl versinler diye.
Aradan 10 dk geçti arkadaşım aradı.
"Pınar sen iyi misin? Ne üzülüp ağlıyosun? İlker'in doğum günü 9 ekimde değil mi yaa? Terazi değil mi bu çocuk? Kafayı yedin iyice kızım sen." dedi.
Allah'ım o an kocamın doğum gününü unutmadığıma mı yanayım, yoksa gerçekten unuttuğuma mı bilemedim. Sinirden gülmeye başladım.
Yalnız kardeşimin nişanlısına evet bugün canım deseydim kız arayıp kutlasaydı, annemlerde doğum günün kutlu olsun oğlum diye arasaydı , o zamanki rezilliğe gel!
Bebişim nasıl ficuuuuudumdaki vitaminleri emiyorsa aşırı unutkanlık başladı bende.
Kocişimle konuşurken dayanamadım anlattım gülmekten konuşamadı. "kutlamasaydın ne olacaktı sanki sevgilim, senin daha önemli sorumlulukların var çok doğal , ben takılmam öyle şeylere dedi. Oyyyy kurban olduğummmm
Kendimi pıçaklayacak derece sinirlenmiştimmm az biraz önce ama şu an gülüyorum.
Ayyyy öyle işteeeeeee
bu mesajın aynısında bende salıyorum evreneEvrene mesaj:
8de takılıp kalmak istiyorum tartı ilerlemesin ama oğlum büyüsün çokmu şey istiyorum canım
buldum bu benim aldığım indirimden 30 tl ye aldım..tşk tatlımm
maşallah canım kuzucuğuna da sanada umarım hep böyle gidersiniz ya şimdi başaşağı durması gerekmiyor mu seninki yan mı duruyo bizde iyiyizbiz kontrolden geldik teyzelerimiz, iyiyiz çok şükür, boyumuz 43 cm , kilomuz 1757 olmuş, tam ortalamada dedi doktorumuz, heralde artık ortalamada devam edecek, pozisyonumuz da son 2 kontrolde aynı, başı solda, ayakları sağda, popo sağa dayalı, yani valla tam anlamıyla secde pozisyonu, eller de tabii yüzünde, zorla biraz gösterdi yüzünü, poz alamadık, böyle mi kaldı artık pozisyonu dedim, muhtemelen kaldı dedi doktorum, çok şükür kızlar, gelişimi gerileyecek diye çokk korkmuştum, inşallah hep normal gider hepimizin kuzuları bir de birgen cim çok teşekkürler fikrini kullandım, kavanozlarım ve süs malzemelerim bugün geldi, kapağa baskı etiket siparişi vericez akşama da inşallah, kavanozlar minicik kızlar çok şeker olucak şekerlerimiz
sizler nasılsınız?
maşallah bebişine hep böyle güzel haberler al inşallahbiz kontrolden geldik teyzelerimiz, iyiyiz çok şükür, boyumuz 43 cm , kilomuz 1757 olmuş, tam ortalamada dedi doktorumuz, heralde artık ortalamada devam edecek, pozisyonumuz da son 2 kontrolde aynı, başı solda, ayakları sağda, popo sağa dayalı, yani valla tam anlamıyla secde pozisyonu, eller de tabii yüzünde, zorla biraz gösterdi yüzünü, poz alamadık, böyle mi kaldı artık pozisyonu dedim, muhtemelen kaldı dedi doktorum, çok şükür kızlar, gelişimi gerileyecek diye çokk korkmuştum, inşallah hep normal gider hepimizin kuzuları bir de birgen cim çok teşekkürler fikrini kullandım, kavanozlarım ve süs malzemelerim bugün geldi, kapağa baskı etiket siparişi vericez akşama da inşallah, kavanozlar minicik kızlar çok şeker olucak şekerlerimiz
sizler nasılsınız?
aa ben uzun kollu ve pijama takımı arıyorum tatlım ama seninki de güzelmiş malum soğuk günlerde soğuık bir memlekette doğum yapmayı düşünüyorum ama çooook tşk ederimbuldum bu benim aldığım indirimden 30 tl ye aldım..
ben bunu dinlerken kac kere wc ye kalkarım biliyor musunkızlar bebeğime rahatlatıcı bi albüm yapıyorım bi dinlayin harikaçilek bile mest oluyor
biz kontrolden geldik teyzelerimiz, iyiyiz çok şükür, boyumuz 43 cm , kilomuz 1757 olmuş, tam ortalamada dedi doktorumuz, heralde artık ortalamada devam edecek, pozisyonumuz da son 2 kontrolde aynı, başı solda, ayakları sağda, popo sağa dayalı, yani valla tam anlamıyla secde pozisyonu, eller de tabii yüzünde, zorla biraz gösterdi yüzünü, poz alamadık, böyle mi kaldı artık pozisyonu dedim, muhtemelen kaldı dedi doktorum, çok şükür kızlar, gelişimi gerileyecek diye çokk korkmuştum, inşallah hep normal gider hepimizin kuzuları bir de birgen cim çok teşekkürler fikrini kullandım, kavanozlarım ve süs malzemelerim bugün geldi, kapağa baskı etiket siparişi vericez akşama da inşallah, kavanozlar minicik kızlar çok şeker olucak şekerlerimiz
sizler nasılsınız?
rica ederim ne demek.. ben pijama takımı da aldım sabahlıklı o yüzden bitane de gecelik aldım kısa kolluaa ben uzun kollu ve pijama takımı arıyorum tatlım ama seninki de güzelmiş malum soğuk günlerde soğuık bir memlekette doğum yapmayı düşünüyorum ama çooook tşk ederim
birgen etiket siparişini verdiğin siteyi banada yazarsan sevinirimGözün aydın canım kuzunu görmüşsün maşallah büyümüş
benimde bugün geldi kargo fiyonklar ve silikon tabancamgeriye kaldı etiket siparişiyle şekerleme
biz kontrolden geldik teyzelerimiz, iyiyiz çok şükür, boyumuz 43 cm , kilomuz 1757 olmuş, tam ortalamada dedi doktorumuz, heralde artık ortalamada devam edecek, pozisyonumuz da son 2 kontrolde aynı, başı solda, ayakları sağda, popo sağa dayalı, yani valla tam anlamıyla secde pozisyonu, eller de tabii yüzünde, zorla biraz gösterdi yüzünü, poz alamadık, böyle mi kaldı artık pozisyonu dedim, muhtemelen kaldı dedi doktorum, çok şükür kızlar, gelişimi gerileyecek diye çokk korkmuştum, inşallah hep normal gider hepimizin kuzuları bir de birgen cim çok teşekkürler fikrini kullandım, kavanozlarım ve süs malzemelerim bugün geldi, kapağa baskı etiket siparişi vericez akşama da inşallah, kavanozlar minicik kızlar çok şeker olucak şekerlerimiz
sizler nasılsınız?
sizler nasılsınız?
Canım ben almadım kv alacak benim çarşıdan alıcaz biz sementadan belki duymuşsundur netten alanlar var memnunda oluyorlar hoşuna gittiyse alabilirsin :)KIZLARRR BİR SORU SORDUM AMA
cnm sola yatmak gerekıyor bırde kan akısı kesılmesın, ne kadar kan akısı o kadar kıloKızlar slm . Bugün kontrole gittim . 32 haftalik oğlum 1557 gr çıktı. Doktor kilosu düsuk 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Çalışıyorum ay sonuna kadar devam edecektim bıraktırdi. Iş yapmayacaksin uzanacaksin dedi. Ben restaurant da çalışıyorum. Kendi işimiz aşçılık garsonluk her şey yapıyorum.
Yarından itibaren işe gitmicem. Bebegimin kilo alması için ne yiyebilirim sizce? Süt,ceviz, meyve , yeşillik sık tüketiyorum. Bu arada ben de zayıf Değilim. Kilolu hamile kaldım ve biraz fazla kilo aldım. Şimdiden teşekkürler
maşallah canım kuzucuğuna da sanada umarım hep böyle gidersiniz ya şimdi başaşağı durması gerekmiyor mu seninki yan mı duruyo bizde iyiyiz
maşallah bebişine hep böyle güzel haberler al inşallah
kavanozları ve malzemeleri hangi siteden ne kadar fiyat aldın bana da söylersen sevinirim bende yapıcam
ben bunu dinlerken kac kere wc ye kalkarım biliyor musun
Gözün aydın canım kuzunu görmüşsün maşallah büyümüş
benimde bugün geldi kargo fiyonklar ve silikon tabancamgeriye kaldı etiket siparişiyle şekerleme
tamam canım benim kv yok annemde uzak oda alacak ama bnde birtane yedek alayım diyorum.....Canım ben almadım kv alacak benim çarşıdan alıcaz biz sementadan belki duymuşsundur netten alanlar var memnunda oluyorlar hoşuna gittiyse alabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?