birgen etiket siparişini verdiğin siteyi banada yazarsan sevinirim
matbaa yapar mı bende ordan yaptırırım o zaman..tatlım ben burda bi matbaada bastırmayı düşünüyorum görüşünce sana fiyat yazarım yinede
Teşekkür ederim . Moralim bozuldu öyle deyince. Daha dikkat edicem soluma yatma konusunda.cnm sola yatmak gerekıyor bırde kan akısı kesılmesın, ne kadar kan akısı o kadar kılo
doktor yemen gereken bir liste vermedi mi yada önermedi mi canım buarada sen sakın panikleme her cocugun boyu kılosu kendine ozguduru kiminde az kiminde fazla olur ama bu asla sağlıksız demek değildir..bnm kardeşim zamanını doldurarak dogdu görsen küçücük minnacık zayıf mı zayıftı prematüre bebek gibiydi sonradan bir boy attı bir kilo aldı inanamazsın..bnm minik canavarda az küçük kalmıştı bakalım bu hafta ne yapmış icerde..devamlı sol tarafına yatmaya calıs olur mu yemeğine daha bi dikkat et ama hicccc aklına takma unutmaki her bebiş farklıdır:)Kızlar slm . Bugün kontrole gittim . 32 haftalik oğlum 1557 gr çıktı. Doktor kilosu düsuk 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Çalışıyorum ay sonuna kadar devam edecektim bıraktırdi. Iş yapmayacaksin uzanacaksin dedi. Ben restaurant da çalışıyorum. Kendi işimiz aşçılık garsonluk her şey yapıyorum.
Yarından itibaren işe gitmicem. Bebegimin kilo alması için ne yiyebilirim sizce? Süt,ceviz, meyve , yeşillik sık tüketiyorum. Bu arada ben de zayıf Değilim. Kilolu hamile kaldım ve biraz fazla kilo aldım. Şimdiden teşekkürler
Canım süt izni dediğin günde 3 saat... O da gelmesen belki yarım gün yine lazım bebeğe bakıcı... 6 ay dolana kadar güne 3 saat süt izni var.. Ücretsiz izin de öyle bir iki aylık olabiliyor mu? Yani ben tek seferde ya 6 ya 12 ay felan diye biliyordum... İşte gerçekten insafsız bir düzen var.. Bebeklerimize üzülüyorum..
KIZLARRR BİR SORU SORDUM AMA
Sana da bebişine de maşallah carputi. :) Ya kafam karıştı birşey soracam sana. Dün müdür yardımcım 32.haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu alabilirsin dedi. Yanı 37 ye kadar çalışma zorunluluğum varmış. ben isteyince ayrılırım diye düşünüyordum,üzülmüştüm. Sen de 35 de ayrılcam ddeyince bir sorayım dedim. 32 de çalışabilir raporunu aldıktan sonra istediğimiz zaman ayrılabiliyor muyuz ve calışabilir raporunu parça parça mı alıyorsun?Belki bizimkinin birşeyden haberi yoktur.[/QUOTE]QUOTE="carputi, post: 36829988, member: 581764"]günaydın canlarım ben muayeneden geldim oğluşum yine çok tatlıydı 2440 gr olmuş sürekli ağzını açıp kapıyor dilini çıkarıyordu şimdiden acıkmış sanırım herşeyin normal olduğunu söyledi doktor başı biraz daha aşağı inmiş şimdilik bir sıkıntımız yok.. yürüyüş yapıyorum dedim devam et bebek aktif sende aktif olursan herşey daha kolay olur dedi.. ben 35. haftada ayrılıcam artık doğum iznine tekrar rapor verecekmiş izne ayrılıyorum diye.. pelvis (çatı) muayenesini sordum 37. haftada yapacakmış hiç bişey yok lütfen gözünde büyütme dedi benden haberler böyle sabahki iyi dilekleriniz için teşekkürler..
Kızlar slm . Bugün kontrole gittim . 32 haftalik oğlum 1557 gr çıktı. Doktor kilosu düsuk 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Çalışıyorum ay sonuna kadar devam edecektim bıraktırdi. Iş yapmayacaksin uzanacaksin dedi. Ben restaurant da çalışıyorum. Kendi işimiz aşçılık garsonluk her şey yapıyorum.
Yarından itibaren işe gitmicem. Bebegimin kilo alması için ne yiyebilirim sizce? Süt,ceviz, meyve , yeşillik sık tüketiyorum. Bu arada ben de zayıf Değilim. Kilolu hamile kaldım ve biraz fazla kilo aldım. Şimdiden teşekkürler
Anladım canım..ben sade beyaz renk istiyorum kırmızı taç ve terlik ile uyumu güzel olduğuna inanıyorum sende anne e beyaz renkte aldırabilirsin kendinde böyle renklerde alabilirsin değişiklik olurtamam canım benim kv yok annemde uzak oda alacak ama bnde birtane yedek alayım diyorum.....
matbaa yapar mı bende ordan yaptırırım o zaman..
uygun baya fiyatlar akşam eşimle beraber sipariş vereyim bende teşekkürler..inşallah canım hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün, evet yan duruyor, 1 ay önce de öyleydi, böyle kalacak heralde,sevdiği pozisyon buymuş
sağ ol canım hepimiz inşallah
kavanozları : http://kavanozcu.com/ dan 40 ml olanlardan aldım, diğer tüm süslemeleri :
http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=5&controller=category siteden aldım etiket için de http://www.baskimo.com sitesini buldum, etiket siparişini henüz vermedim ama diğerleri geldi.
dinliyorum şu anda , çok rahatlatıcı
kolay gelsin canım ellerine sağlık şimdiden çok güzel olacaklar eminimkavanozun çevresi için tül siparişi de verdim, tülle sarıp kurdele ile bağlayacağım, kız bebek olunca biraz süslü yapmak istedim
Evet canım ama bizim iş yeri süt iznini toplu olarak doğumdan hemen sonra kullandırıyor günlük olarak bölmüyor. Yasal olmadığını bildikleri halde bu şekilde yapıyorlar herkesinde işine geliyor. Böylesi daha iyi. Özel sektörde bildiğim kadarıyla doğum iznini takip eden 6 ay ücretsiz izin hakkın var, ben öncesinde sadece 1 ay kullanabildim. Bu sefer 4 ay hakkım olacak en fazla 3 aynı kullanırım heralde o da maddi anlamda sıkıntımız olmazsa.
Bakıcı olayı bana çok sıkıntılı geliyor. İnşallah annemle bir sıkıntı çıkmaz Allah sabırlar verir. Çok zor gerçekten. Gönül istiyor ki 2 yaş hatta 3 yaşına kadar kendim bakayım. Sonra kreşe vereyim ama işte şartlar el vermiyor.
canım son kontrolümde ben de çok üzülmüştüm bebeğimin kilosu düşük diye, yediklerime dikkat ettim, toparlandık çok şükür, kaşar peyniri inanılmaz etkili, bir de muz ve patates, ama ben en çok kaşar peynirinin faydasını gördüm, süt ürünlerini ve et, balık da ihmal etme, mutlaka artar kilosu, benim gibi moralini bozma,no stres
çoookk teşekkürlerrr canım yaa32. haftada çalışabilir alıp 37. haftaya kadar en geç çalışabilirsin.. ama istersen 37 i beklemeden istediğin gün ayrılabilirsin ben mesela 35. haftada bırakıcam.. ayrılmak için doktoruna gidip tekrar rapor alacaksın doğum iznin başlayacak..
Canım ben kırtasiyede bastırmıştım matbaa tarzıydı kendim netten hazırlayıp flasa kaydetmiştim orda istenilen ölçüde basmışlardı şekerci stickeri üstlenmemişti çünkümatbaa yapar mı bende ordan yaptırırım o zaman..
haberi yok sanırım ondan öyle demiştir rahatına bak sen
çoookk teşekkürlerrr canım yaaiçim rahatladı. Fazla kasmadan rahat rahat çalışabilirm artık inş.
toplanır canm sen hic merak etme kahvaltıda peynirini eksik etme aksam yemeğinde bir kase yoğurt tüket yatmadan once süt ic birde hafta icinde patates ve limonda tüket olur muCanim bi liste vermedi . Is yok uzanacaksin dedi. Ben de sizlere danışayım dedim. Haklısın her çocuk farklı doğar . Inş yavrum 3 haftaya toplanır.
aa ben uzun kollu ve pijama takımı arıyorum tatlım ama seninki de güzelmiş malum soğuk günlerde soğuık bir memlekette doğum yapmayı düşünüyorum ama çooook tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?