2014 Kasım Anneleri

doktor yemen gereken bir liste vermedi mi yada önermedi mi canım buarada sen sakın panikleme her cocugun boyu kılosu kendine ozguduru kiminde az kiminde fazla olur ama bu asla sağlıksız demek değildir..bnm kardeşim zamanını doldurarak dogdu görsen küçücük minnacık zayıf mı zayıftı prematüre bebek gibiydi sonradan bir boy attı bir kilo aldı inanamazsın..bnm minik canavarda az küçük kalmıştı bakalım bu hafta ne yapmış icerde..devamlı sol tarafına yatmaya calıs olur mu yemeğine daha bi dikkat et ama hicccc aklına takma unutmaki her bebiş farklıdır:)

Evet canım ama bizim iş yeri süt iznini toplu olarak doğumdan hemen sonra kullandırıyor günlük olarak bölmüyor. Yasal olmadığını bildikleri halde bu şekilde yapıyorlar herkesinde işine geliyor. Böylesi daha iyi. Özel sektörde bildiğim kadarıyla doğum iznini takip eden 6 ay ücretsiz izin hakkın var, ben öncesinde sadece 1 ay kullanabildim. Bu sefer 4 ay hakkım olacak en fazla 3 aynı kullanırım heralde o da maddi anlamda sıkıntımız olmazsa.
Bakıcı olayı bana çok sıkıntılı geliyor. İnşallah annemle bir sıkıntı çıkmaz Allah sabırlar verir. Çok zor gerçekten. Gönül istiyor ki 2 yaş hatta 3 yaşına kadar kendim bakayım. Sonra kreşe vereyim ama işte şartlar el vermiyor.

KIZLARRR BİR SORU SORDUM AMA

Şekerim beğendiysen ikisinide al, internetten alışverişte beğenmediğini iade ediyorsun nasıl olsa vaktinde var. Baktın olmadı iade edersin.

Sana da bebişine de maşallah carputi. :) Ya kafam karıştı birşey soracam sana. Dün müdür yardımcım 32.haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu alabilirsin dedi. Yanı 37 ye kadar çalışma zorunluluğum varmış. ben isteyince ayrılırım diye düşünüyordum,üzülmüştüm. Sen de 35 de ayrılcam ddeyince bir sorayım dedim. 32 de çalışabilir raporunu aldıktan sonra istediğimiz zaman ayrılabiliyor muyuz ve calışabilir raporunu parça parça mı alıyorsun?Belki bizimkinin birşeyden haberi yoktur.[/QUOTE]

Canım senin müdür yardımcının haberi yok önemli olan çalışabilir raporunu almış olman aldıktan sonra 1 hafta çalışıp yine başlatabilirsin doğum iznini. Ben ilkinde 32. haftada çalışabilir raporu aldım ama işe gidemedim. 34. haftada da ayrılmak zorunda kalmıştım. 2009 da ki sel den dolayı iş yerim farklı farklı yerlere dağıldı bana ulaşımı kolay bir yer bulamadılar, servis sorun oldu sen gelme biz sana haber vereceğiz dediler 2 hafta evde takıldıktan sonra gittim İK ile görüştüm ordaki kıza çalışabilir raporunu teslim ederken sana zaten çalışacak lokasyon ayarlayamadık sen git başlat doğum iznini dedi. Bende bilmiyordum başlatabileceğimi ondan öğrenmiş oldum.

canım son kontrolümde ben de çok üzülmüştüm bebeğimin kilosu düşük diye, yediklerime dikkat ettim, toparlandık çok şükür, kaşar peyniri inanılmaz etkili, bir de muz ve patates, ama ben en çok kaşar peynirinin faydasını gördüm, süt ürünlerini ve et, balık da ihmal etme, mutlaka artar kilosu, benim gibi moralini bozma,no stres

tamam canım benim kv yok annemde uzak oda alacak ama bnde birtane yedek alayım diyorum.....
Anladım canım..ben sade beyaz renk istiyorum kırmızı taç ve terlik ile uyumu güzel olduğuna inanıyorum sende anne e beyaz renkte aldırabilirsin kendinde böyle renklerde alabilirsin değişiklik olur

37 ye kadar çalışma zorunluluğu diye bişey yok o nasıl idareci öyle istediğin zaman izne ayrılabilirsin canım alıntı yapamadım ama

uygun baya fiyatlar akşam eşimle beraber sipariş vereyim bende teşekkürler..

Canim bi liste vermedi . Is yok uzanacaksin dedi. Ben de sizlere danışayım dedim. Haklısın her çocuk farklı doğar . Inş yavrum 3 haftaya toplanır.

Anladım canım... Allah yardım etsin ne diyeyim... Biz gurbetteyiz annem çalışıyor eşimin ailesinden gelecek durumda olan hiç kimse yok.. Artık Allah'a emanet..

Ay canım kaşar peyniri nasıl tüketiyorsun? Ben öyle sade sade de çok yiyemiyorum ağır geliyor bana.. Hiç yemiyorum desem yeridir..

çoookk teşekkürlerrr canım yaaiçim rahatladı. Fazla kasmadan rahat rahat çalışabilirm artık inş.

matbaa yapar mı bende ordan yaptırırım o zaman..
Canım ben kırtasiyede bastırmıştım matbaa tarzıydı kendim netten hazırlayıp flasa kaydetmiştim orda istenilen ölçüde basmışlardı şekerci stickeri üstlenmemişti çünkü

KIZLAR!! Biz Aralık 2014 anneleri olarak Bursa'da yaşayanlar için bi buluşma ayarladık. Siz de gelirseniz çooook mutlu oluruz, hep beraber güzel birkaç saat geçiririz. 20 Eylül Cumartesi saat 13.00'da Kent Meydanındaki carribou cafe'de biraz oturup biraz da ebebek'te dolaşıcaz. Kimler gelir bu etkinliğe? Bana özelden mesaj da atabilirsiniz

Canim bi liste vermedi . Is yok uzanacaksin dedi. Ben de sizlere danışayım dedim. Haklısın her çocuk farklı doğar . Inş yavrum 3 haftaya toplanır.
toplanır canm sen hic merak etme kahvaltıda peynirini eksik etme aksam yemeğinde bir kase yoğurt tüket yatmadan once süt ic birde hafta icinde patates ve limonda tüket olur mu

Canim ben de muz aldım hergün yicem. Kaşar fayda ediyorsa onu da yerim. Çok kilo aldım ama ne yapim oğlum sağlıklı olsun

aa ben uzun kollu ve pijama takımı arıyorum tatlım ama seninki de güzelmiş malum soğuk günlerde soğuık bir memlekette doğum yapmayı düşünüyorum ama çooook tşk ederim

Bulursan banada haber ver canım netten. Netede pek güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…