yoo hep 16 hafta ıdı, sadece taslak var ikişer hafta artması ıcın, daha artmadı kııCanım benim doğum izmi eskiden daha azdı sonra 16 haftaya çıkardılar ya..
İşte o zaman bu yanması olayını da kaldırdılar memuriyette..özel işyerleri nasıldır bilmiyorum..
Ama memuriyette erken doğursanda kullanamadığın İzin yanmıyor sonrasına ekleniyor bak az önce yazdım kanun maddesini..
yoo hep 16 hafta ıdı, sadece taslak var ikişer hafta artması ıcın, daha artmadı kıı
ezelden berıdır 16 hafta tek gebelıklerde, ama aktarma duruum maksımum 5 hafta yanı 13 hafta
ben durumu ınsan kaynaklarından netlestırcem acmıyorlar telefonu
valla ya bi sorun sizde netleşsin kafamızda soru işareti kalmasın..Canlarım inşallah bu dediğiniz doğrudur. Eğer gerçekten şu altı çizili son cümle mevzuata eklenmişse çok süper bir haber bu. Öğle arasında hemen bimer i yada 170 i arayıp bu bilgiyi teyid edeceğim. İnşallah doğrudur yaw.
o zaman göğüs hastalıklarına git canım, ilaçlar yeterli gelmemiştir belkiDoktorla gorusmedim, adam da pek takmiyoki, dahiliyeye,gogus hastaliklarina gitten baska bisey demiyor. Valla iltihabi söksem öksurmemde iltihap var.
Ayarlanmıyor mu vantilatör ben öyle yapıyorum kendime doğru ayarlıyorum yönünü püfür püfür ohh...Benim esimde sikayetçi üsüyormusvalla yatana kadar da klima karsısısnda tv izler o zaman donmuyor kçı (biipp) üsüyen çeksin pikeyi üstüne
Hahha benim ki de tek kişilik yorganı çıkardı kendine
Keske bizde ususek hava cok sicak,bugun hafif degisti serinledi umarm hep böyle kalir.. vantilatör 2de ve bana daha fazla çevrik , esimde yaniyo ama yapck bise yok.
Haahhah aynı bizdeki durum
ama ben geçen hafta hasta ettim kocayı valla klimadan vantilatörden 40 derece ateş 3 günde düştü ancak ama hala öksürük devam o yüzden bir haftadır ayrı yatıyoruz
evet geceleri rahat oluyor yatakta ama insan özlüyor dikkat et sonra kocam yanımda yatsın diye dert yanarsın bize
canım bizim hala devam
dedi ki sen sekiz aylık halinle kendine hakim olamiyorsun ben erkek halimle kendime hakim oluyorum dediiiii
utandım öyle deyince
Seni merak ediyorum canım, nasıl oldun genel durumun? İlacın bitti mi?
Canım benim doğum izni eskiden daha azdı sonra 16 haftaya çıkardılar ya..
İşte o zaman bu yanması olayını da kaldırdılar memuriyette..özel işyerleri nasıldır bilmiyorum..
Ama memuriyette erken doğursanda kullanamadığın İzin yanmıyor sonrasına ekleniyor bak az önce yazdım kanun maddesini..
Offf dur kafan karıştı yine zeyy..
Eskiden dediğiniz ne kadar eski ? Ben 2009 da doğum iznine çıktığımda doğum izni 8 hafta önce 8 hafta sonra olmak üzere yine 16 hafta idi.5 yıldır bir değişiklik olmamış sürede artmamış yani.. O zaman çalışabilir raporu aldığımda doktor özellikle erken doğum yaparsam kalan haftaların yanacağını söylemişti. Doğum izni mevzusunda çok başım ağrımıştı benim 3 ay sgk nın kapısında yattım diyebilirim. Hoş biz 40 haftayı doldurduk bu anlamda yaşanmış tanık olduğum bir örnekte olmadı.
O günden beri yayınlanan doğum izni yasasında senin yasığın cümleyi hiç görmemiştim. Acaba ne zaman değişti. Senin bu bilgiyi aldığın kaynakta varmı değişklik tarihi falan?
Yaa inşallah sizin dediğiniz gibidir.
Valla ne bileyim.. Eve gidiyorum zaten psikoloji moral sevgi şefkat yok.. İşe geliyorum değişen bişi yok... Ya canım bir ara zaten o kadar aşırı zorlamıştım ki sanırım hemoroid başlangıcı oldum yani nasıl desem afedersin ama o kadar zorlamayla ıkınmaya elime bişi geliyor şimdi meme gibiDüzelince o da gidiyor ama yine bir kaç gündür var.. Bol su da tüketiyorum ama ne bileyim... Sen nasılsın?
o zaman göğüs hastalıklarına git canım, ilaçlar yeterli gelmemiştir belki
ama işte o kısmı 32-37 haftalar arasındakı dogumu kapsıyor sankı dıye yorumluyrm
Canlarım inşallah bu dediğiniz doğrudur. Eğer gerçekten şu altı çizili son cümle mevzuata eklenmişse çok süper bir haber bu. Öğle arasında hemen bimer i yada 170 i arayıp bu bilgiyi teyid edeceğim. İnşallah doğrudur yaw.
Yine hap verecekler, simdi, srupla bogaz fisfisi vardi, onu sktım rahatlatiyor onlar..
noldu şimdi sonuç aktarılıyomuymuşarkadaşlar haklıymışş
40 haftadan bı gun bıle erken olursa erken dogum olur eklenır dıyor
evetnoldu şimdi sonuç aktarılıyomuymuş
Offf dur kafam karıştı yine zeyy..
Eskiden dediğiniz ne kadar eski ? Ben 2009 da doğum iznine çıktığımda doğum izni 8 hafta önce 8 hafta sonra olmak üzere yine 16 hafta idi.5 yıldır bir değişiklik olmamış sürede artmamış yani.. O zaman çalışabilir raporu aldığımda doktor özellikle erken doğum yaparsam kalan haftaların yanacağını söylemişti. Doğum izni mevzusunda çok başım ağrımıştı benim 3 ay sgk nın kapısında yattım diyebilirim. Hoş biz 40 haftayı doldurduk bu anlamda yaşanmış tanık olduğum bir örnekte olmadı.
O günden beri yayınlanan doğum izni yasasında senin yasığın cümleyi hiç görmemiştim. Acaba ne zaman değişti. Senin bu bilgiyi aldığın kaynakta varmı değişklik tarihi falan?
Yaa inşallah sizin dediğiniz gibidir.
noldu şimdi sonuç aktarılıyomuymuş
lilipitim sonuçta burda tartışarak öğreniyoruz kafamızda sor işareti kalmasın iyi oldu bu konuşma
noldu şimdi sonuç aktarılıyomuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?