2014 Kasım Anneleri

yoo hep 16 hafta ıdı, sadece taslak var ikişer hafta artması ıcın, daha artmadı kıı

ezelden berıdır 16 hafta tek gebelıklerde, ama aktarma duruum maksımum 5 hafta yanı 13 hafta

ben durumu ınsan kaynaklarından netlestırcem acmıyorlar telefonu

valla ya bi sorun sizde netleşsin kafamızda soru işareti kalmasın..

erken dogum 37 haftaya kadar dogum dıye bılıyorum ben. kanunda kastettıgı erken dogumda 37 hafta oncesı. boyle yorumluyorum ben..

Hahha benim ki de tek kişilik yorganı çıkardı kendine

Keske bizde ususek hava cok sicak, bugun hafif degisti serinledi umarm hep böyle kalir.. vantilatör 2de ve bana daha fazla çevrik , esimde yaniyo ama yapck bise yok.

KIZLAR TOPLU OLARAK CEVAP YAZAYIM DEDİM HEPİNİZE,GECENİN GALİBİ BEN OLDUM,EŞİM YANIMDA YATTI,UYUMASINI BEKLEDİM VEEE VANTİLATÖRÜ YANAŞTIRDIM DAHA ÇOK DAHA ÇOOOOKKK
ÇOK FENAYIM ÇOOOKK TABİİ SABAH İŞE GİDERKEN SÖYLENE SÖYLENE GİTTİ O AYRI

canım bizim hala devam
dedi ki sen sekiz aylık halinle kendine hakim olamiyorsun ben erkek halimle kendime hakim oluyorum dediiiii
utandım öyle deyince

alemsiniz valla

Seni merak ediyorum canım, nasıl oldun genel durumun? İlacın bitti mi?

Antibiyotigi kullanmiyorum, bogaz agrim gecti canim, öksürük var, ama öyle böyle degil, kac metre öteden duyulur.. bogazimdaki iltihabi kurutamadim.. durum böyle. Tekrar mi baslasam antibiyotige bilmiyorum..

Offf dur kafam karıştı yine zeyy..

Eskiden dediğiniz ne kadar eski ? Ben 2009 da doğum iznine çıktığımda doğum izni 8 hafta önce 8 hafta sonra olmak üzere yine 16 hafta idi.5 yıldır bir değişiklik olmamış sürede artmamış yani.. O zaman çalışabilir raporu aldığımda doktor özellikle erken doğum yaparsam kalan haftaların yanacağını söylemişti. Doğum izni mevzusunda çok başım ağrımıştı benim 3 ay sgk nın kapısında yattım diyebilirim. Hoş biz 40 haftayı doldurduk bu anlamda yaşanmış tanık olduğum bir örnekte olmadı.
O günden beri yayınlanan doğum izni yasasında senin yasığın cümleyi hiç görmemiştim. Acaba ne zaman değişti. Senin bu bilgiyi aldığın kaynakta varmı değişklik tarihi falan?
Yaa inşallah sizin dediğiniz gibidir.

cnm sure artmadı ben unıde ıs kanunu gordugumde de sure aynıydı kı kac yıl once

sadece taslak var ıkı hafta artması ıcın

arkadasların bahsettıgı artık yanmayan ızınlerın ben heyet raporu ıle aktarılan 37 hafta oncesınde ızınler oldugunu tahmın edıyrm mesela 32 haftada dogum yapmıs bırı 8 hafta ızın alabılıyor ya, heyet raporu alıp 5 haftayıda aktabılır 13 alır.

bnm yorumum bu, ınsan kaynaklarından teyıt edıcem :)

O meme bende de vardi, aman cok zor, kabiz degldim ama vardi, elini vazalinleyip içine itmen lazimmis onu.

ama işte o kısmı 32-37 haftalar arasındakı dogumu kapsıyor sankı dıye yorumluyrm

Canım kanun yeterince açık bence doğum öncesi kullanılmayan izin sonrasına aktarılır diyor işte..

Var var..
sanırım 104. Madde telefondan bulamadom izinlerle ilgili madde..

Hepinize mutlu bir gün diliyorum,
bu arada hastane çantasını hazırlayayım dedim
bir tane en küçük boyundan valizim var birde bebeğim için aldığım sırt çantası ama sığdıramadım gibi bişey ne yapsam daha büyük çantaya da hiç koymak istemiyordum puufff

Canım telefondan giriyorum pdf açamıyorum..657 dm kanununda izinlerle ilgili madde..maddenin yanında değişiklik tarihi yazar..bir iki sene önce yanmaması konusu değişti diye biliyorum sanırım 2012 de emin değilim..
Ama yanmadığından eminim!!

noldu şimdi sonuç aktarılıyomuymuş

Yanıldığıma hiç bu kadar sevinmemiştim ben.. Ayy iyiki haklı çıktınız..

Bende şimdi geçen sene doğum yapan iki arkadaşıma sordum biri hatırlamıyor ama 39. haftasında doğum yapan arkadaş ki iznini 32. haftada başlatmıştı onun kalan 1 haftası aktarılmış sonrasına. O da aktarılmıyor diye biliyormuş, doktorunun bişe yaptığını sanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…