ayyyy inşallah canım seninde az kalmış hamileliğin enheycanlı anlarından biri bu olsa gerek bide doktofum 4 boyutlu gösterse iyi olcak amahadi hayırlı heberlerle gel inş cumaya ben gidiyorum
evet canım heyecanlıyım doktor umarım bu gidişimde olumlu şeyler söyler diye umutla bekliyorum bu hafta onun dediği gibi yatttım hiç bi iş yapmadım bakalım ne söyleyecek umarım görürsün canım ben 1 defa gördüm ama normali bana yetiyor çok net maşallah zaten oğluşum gözlerini kirpiklerini gülümsemesini görebiliyorum Allah nazardan saklasın hepimizinkiniayyyy inşallah canım seninde az kalmış hamileliğin enheycanlı anlarından biri bu olsa gerek bide doktofum 4 boyutlu gösterse iyi olcak ama
Kızlar merhabaaa!!
Ben bir proje dolayısıyla tek başıma yurt dışlarında sürünüyordum 5 aydır. Bugün evime dönüyorum!!! Çok mutluyum Anlımın akıyla çıktım bu işten. Öyle çok korkuyordum ki terslik çıkıcak orada yanlız napıcam diye. Çok şükür çok iyi gitti görevimi de başarıyla yaptım. İnsanlar hep hediyeler almış gidiyorum diyesevmişler beni demek ki çok mutlu oldum
Projenin son dönemi diye yazamadım buraya ama yazdıklarınızı okudum hep. Şu doğum izni benim de kafamda neyleşti ama süt iznini çok merak ediyorum, inşalla 3 saat olmuştur1,5 saat sadece yola gider çünkü benim işte, hiç bir anlamı yok...
Ay bide uçağıma sağ sağlim binip ineyim başka bişey istemiyorum. Kızlar dua edin bana bir terslik çıkmasın. Rapor falan almadım 28. hafta bitmedi diye ama aslında 29+0'ım bugün
Herkese çok güzel bir gün dilerim.. Artık size Türkiye'den, ailemin yanından yazacak olmanın sevinci içerisindeyim
ooo çok kalmışsın orda gel hadi gel vatanına kavuş sevdiklerine
bende bir kere gördüm canım 16. Haftada şimdi bize sırtı dönük yüzünü geçen yarısından çok az gördüm etli etli.dudakları vardıevet canım heyecanlıyım doktor umarım bu gidişimde olumlu şeyler söyler diye umutla bekliyorum bu hafta onun dediği gibi yatttım hiç bi iş yapmadım bakalım ne söyleyecek umarım görürsün canım ben 1 defa gördüm ama normali bana yetiyor çok net maşallah zaten oğluşum gözlerini kirpiklerini gülümsemesini görebiliyorum Allah nazardan saklasın hepimizinkini
Kızlar merhabaaa!!
Ben bir proje dolayısıyla tek başıma yurt dışlarında sürünüyordum 5 aydır. Bugün evime dönüyorum!!! Çok mutluyum Anlımın akıyla çıktım bu işten. Öyle çok korkuyordum ki terslik çıkıcak orada yanlız napıcam diye. Çok şükür çok iyi gitti görevimi de başarıyla yaptım. İnsanlar hep hediyeler almış gidiyorum diyesevmişler beni demek ki çok mutlu oldum
Projenin son dönemi diye yazamadım buraya ama yazdıklarınızı okudum hep. Şu doğum izni benim de kafamda neyleşti ama süt iznini çok merak ediyorum, inşalla 3 saat olmuştur1,5 saat sadece yola gider çünkü benim işte, hiç bir anlamı yok...
Ay bide uçağıma sağ sağlim binip ineyim başka bişey istemiyorum. Kızlar dua edin bana bir terslik çıkmasın. Rapor falan almadım 28. hafta bitmedi diye ama aslında 29+0'ım bugün
Herkese çok güzel bir gün dilerim.. Artık size Türkiye'den, ailemin yanından yazacak olmanın sevinci içerisindeyim
merhaba kızlar... dün kızımı gördüm 2450 gr olmuş tarih olarakta 30-31 ekim veya 1 kasım 3 günden birinde olur dedi eğer bi aksilik çıkmazsa... ben ekim 20 lerde diye hesaplamıştım ama doktorum 39 u doldurmanı isterim dedi herkez için iyi olan nasılsa o olsun inş.
canım benim özel ntınaztepe hastanesi sezeryan 1250 galiba ama emin değilim hastaneyi arayıp sorsak söylerler mi ki
canım bizim hala devam
dedi ki sen sekiz aylık halinle kendine hakim olamiyorsun ben erkek halimle kendime hakim oluyorum dediiiii
utandım öyle deyince
canımm kuzumu gördüm çok mutlu oldummm
canım hayırdır ne testi yaptırıyorsun?
Kızlarrrr ishal olmuşum ayıptır söylemesi, kabızlık yaşayan biri olarak şaşkınım..
Karnım da ağrıyorr ..:/
aa cidden salgın var demek ki geçen bende öyleydim hatta doğum sancısı sandım baktım ishal olmuşum nerden bulaşıyor bu ya herkese..Kızlarrrr ishal olmuşum ayıptır söylemesi, kabızlık yaşayan biri olarak şaşkınım..
Karnım da ağrıyorr ..:/
nbb 3050 yi tavsiye ediyordu alanlar..arkadaşlar emzirme atletini netten alan oldumu hoşunuza gittimi varmı tavsiye ettiğiniz
normal mi yapacaksın sezaryen mi..ben Halil Ilgın'a gidiyorum.Valla çok memnunum, bir sürü doktor değiştirdim.Onun kadar ilgilisini görmedim.Doğumuda o yaptıracak Akdeniz Şifa Hastanesinde.
aa cidden salgın var demek ki geçen bende öyleydim hatta doğum sancısı sandım baktım ishal olmuşum nerden bulaşıyor bu ya herkese..
valla bende daha hazırlamadım yıkadım ütüledim bi valize koyucam ama daha yapmadımkızlarrrrr bana yardımcı olunnnn kızımın çantasını hazırlıyorum arkadaşlar paylaşmıştı yazabilir misiniz lütfeenn
kesınlıkle deborah markayı tavsıye ederımarkadaşlar emzirme atletini netten alan oldumu hoşunuza gittimi varmı tavsiye ettiğiniz
minimizere bende bakmıştım beğenmedim.. başka bi markanın aldım nbb 3050 de 26 tl dedi bana kadın çok geldi..kesınlıkle deborah markayı tavsıye ederım
bebettoda guzel
mınımızer hıc begenmedım
Daha tam olarak konuşmadık.İki hafta önce gittiğimde bebek ters duruyordu.O yüzden bir şey söylemek istemedi.Bu hafta yine gideceğim.Konuşacağız bakalım.Ben daha önce normal doğum yapmıştım o yüzden normal için pek engel yok gibi.İnşallah öyle olur.normal mi yapacaksın sezaryen mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?