2014 Kasım Anneleri

Kızlar merhabaaa!!

Ben bir proje dolayısıyla tek başıma yurt dışlarında sürünüyordum 5 aydır. Bugün evime dönüyorum!!! Çok mutluyum Anlımın akıyla çıktım bu işten. Öyle çok korkuyordum ki terslik çıkıcak orada yanlız napıcam diye. Çok şükür çok iyi gitti görevimi de başarıyla yaptım. İnsanlar hep hediyeler almış gidiyorum diye sevmişler beni demek ki çok mutlu oldum

Projenin son dönemi diye yazamadım buraya ama yazdıklarınızı okudum hep. Şu doğum izni benim de kafamda neyleşti ama süt iznini çok merak ediyorum, inşalla 3 saat olmuştur 1,5 saat sadece yola gider çünkü benim işte, hiç bir anlamı yok...

Ay bide uçağıma sağ sağlim binip ineyim başka bişey istemiyorum. Kızlar dua edin bana bir terslik çıkmasın. Rapor falan almadım 28. hafta bitmedi diye ama aslında 29+0'ım bugün

Herkese çok güzel bir gün dilerim.. Artık size Türkiye'den, ailemin yanından yazacak olmanın sevinci içerisindeyim

ayyyy inşallah canım seninde az kalmış hamileliğin enheycanlı anlarından biri bu olsa gerek bide doktofum 4 boyutlu gösterse iyi olcak ama
evet canım heyecanlıyım doktor umarım bu gidişimde olumlu şeyler söyler diye umutla bekliyorum bu hafta onun dediği gibi yatttım hiç bi iş yapmadım bakalım ne söyleyecek umarım görürsün canım ben 1 defa gördüm ama normali bana yetiyor çok net maşallah zaten oğluşum gözlerini kirpiklerini gülümsemesini görebiliyorum Allah nazardan saklasın hepimizinkini

merhaba kızlar... dün kızımı gördüm 2450 gr olmuş tarih olarakta 30-31 ekim veya 1 kasım 3 günden birinde olur dedi eğer bi aksilik çıkmazsa... ben ekim 20 lerde diye hesaplamıştım ama doktorum 39 u doldurmanı isterim dedi herkez için iyi olan nasılsa o olsun inş.

ooo çok kalmışsın orda gel hadi gel vatanına kavuş sevdiklerine

bende bir kere gördüm canım 16. Haftada şimdi bize sırtı dönük yüzünü geçen yarısından çok az gördüm etli etli.dudakları vardı ayyy inşaşlah sende bende hepimiz güzel.haberlerle döneriz rabbim evlatlarımızı korusun

Şimdiden iyi yolculuklar tatlım

Maşallah kızına büyümüş

Canım bizde kan uyuşmazlığı olduğu için indirekt coombs birde tam hemogram kansızlık var onu takip ediyor . 32. Haftada kan uyuşmazlığı aşısı varmış ama istege göreymiş bizimkisi şuan negatif o yüzden şuan ben yaptırmayı düşünmüyorum bebek doğduktan sonra zaten yapılıyor diye

Kızlarrrr ishal olmuşum ayıptır söylemesi, kabızlık yaşayan biri olarak şaşkınım..
Karnım da ağrıyorr ..:/

arkadaşlar emzirme atletini netten alan oldumu hoşunuza gittimi varmı tavsiye ettiğiniz

Kızlarrrr ishal olmuşum ayıptır söylemesi, kabızlık yaşayan biri olarak şaşkınım..
Karnım da ağrıyorr ..:/

Canım bende önceki gece 2 kere o şekilde çıktım ve bebeğimin hareketleri azaldı dün sabah sağlık ocağına gittiğimde geçmediyse hastaneye göndermemiz lazım dedi su kaybından hareketlerinde azalma olmuştur dedi ama geçmişti eğer çok olursa ihmal etme

normal mi yapacaksın sezaryen mi..
Daha tam olarak konuşmadık.İki hafta önce gittiğimde bebek ters duruyordu.O yüzden bir şey söylemek istemedi.Bu hafta yine gideceğim.Konuşacağız bakalım.Ben daha önce normal doğum yapmıştım o yüzden normal için pek engel yok gibi.İnşallah öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…