2014 Kasım Anneleri

o zaman yaşasın anneleeer

Antibiyotigi kullanmiyorum, bogaz agrim gecti canim, öksürük var, ama öyle böyle degil, kac metre öteden duyulur.. bogazimdaki iltihabi kurutamadim.. durum böyle. Tekrar mi baslasam antibiyotige bilmiyorum..

Tüh
Hamileyken ilaç içmekten mümkün olduğunca kaçınmaya çalışıyoruz ama galiba doktoru dinlemekte fayda var böyle durumlarda. Eminim verilen antibiyotik güvenlidir gebelik kategorisi açısından. Doktora tekrar bi görünüp iç olmazsa. İltihabın kuruması lazım.

Tekrar geçmiş olsun canım. Tez zamanda atlatırsın inşallah.

Kızlar birbirimizin kafasını karıştırmayalım şu izin konusunda
devlet bize 16 hafta izin veriyor açık ve net bunu kullanıcaz ucundan kenarından kıyısından kırpma eksilme yanma yok!.....

32 ile 37 arası çalışabilir raporu aldım ben atıyorum Allah göstermesin 35te erken doğumum oldu
35te doğum yaptığım gün analık raporum işlemeye başlar ve üzerine 16 hafta kullanırım

yada dayandım çalışmaya doğumda yapmadım 32de çalışabiliri almıştım 37de gittim doktora kapattırdım iznim o günden başlar ve 40 ta doğum yaptım varsayalım 37-38-39 haftalar doğum öncesi 3hafta doğumdan sonrada 13 hafta kullanmış olurum yani yine 16 hafta kullanırım

öncesinde sonrasında şu hesabı 16'ya tamamlayalım LÜTFEN bu bizim kanuni hakkımız her türlü kullanıcaz

Antibiyotigi kullanmiyorum, bogaz agrim gecti canim, öksürük var, ama öyle böyle degil, kac metre öteden duyulur.. bogazimdaki iltihabi kurutamadim.. durum böyle. Tekrar mi baslasam antibiyotige bilmiyorum..

canım ben bir haftadır kullanıyorum antibiyotiği halen de düzelmiş değilim pazartesi günü iyi gibi hissettim dün ve bugün dökülüyorum bende öksürük yok ama burnum tıkalı geniz akıntım var antibiyotik yarın bitecek bi düzelemedim ayakta zor duruyorum

2013 te yapılan bir değişiklikten bahsediliyor canım ama iş kanununa eklenen bişey yok
Acaba sadece memurlar için mi ? Çünkü ona göre süt izni de 3 saate çıkmış ama iş kanununda hala 1,5 saat görünüyor.
Du bakalım en kesin bilgiyi 1 saat sonrasında öğrenmiş olurum inşallah.

ben Halil Ilgın'a gidiyorum.Valla çok memnunum, bir sürü doktor değiştirdim.Onun kadar ilgilisini görmedim.Doğumuda o yaptıracak Akdeniz Şifa Hastanesinde.

cnm ben memur degılım kamubankasında uzmanım, banada oyle dedı ınsan kaynakları, arkadasların dedıgı gıbı

izin işini sonuca bağladığımıza çok sevindim.artık aklımızda soru işareti yok ne güzel.......

kızlarrrrr bana yardımcı olunnnn kızımın çantasını hazırlıyorum arkadaşlar paylaşmıştı yazabilir misiniz lütfeenn

aminn canmmm..çok saol

ben Halil Ilgın'a gidiyorum.Valla çok memnunum, bir sürü doktor değiştirdim.Onun kadar ilgilisini görmedim.Doğumuda o yaptıracak Akdeniz Şifa Hastanesinde.
teşekkür ederim canım benim benim kalp rahatsızlığım var doğumuma kardiyoloğun girmesi gerekebilirmiş oyüzden tam teşekküllü bir hastane olması gerekiyormuş hayırlısı bakalım Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun inşallah...bayramdan itibaren Antalyada olucam inşAllah artık gelince bakıcaz artık...

Rica ederim canım.Amin inşallah hayırlısıyla kavuşalım artık.

Bunları konusmustuk burda o kadar arastırdık ettik ve aktarıldığını yazdık dersi iyi dinlemiyorsun yada devamsızlık yapmıssın o aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…