o zaman yaşasın anneleeerYanıldığıma hiç bu kadar sevinmemiştim ben.. Ayy iyiki haklı çıktınız..
Bende şimdi geçen sene doğum yapan iki arkadaşıma sordum biri hatırlamıyor ama 39. haftasında doğum yapan arkadaş ki iznini 32. haftada başlatmıştı onun kalan 1 haftası aktarılmış sonrasına. O da aktarılmıyor diye biliyormuş, doktorunun bişe yaptığını sanmış..
37. Hafta da erken dogum canim:erken dogum 37 haftaya kadar dogum dıye bılıyorum ben. kanunda kastettıgı erken dogumda 37 hafta oncesı. boyle yorumluyorum ben..
Antibiyotigi kullanmiyorum, bogaz agrim gecti canim, öksürük var, ama öyle böyle degil, kac metre öteden duyulur.. bogazimdaki iltihabi kurutamadim.. durum böyle. Tekrar mi baslasam antibiyotige bilmiyorum..
Antibiyotigi kullanmiyorum, bogaz agrim gecti canim, öksürük var, ama öyle böyle degil, kac metre öteden duyulur.. bogazimdaki iltihabi kurutamadim.. durum böyle. Tekrar mi baslasam antibiyotige bilmiyorum..
Canım telefondan giriyorum pdf açamıyorum..657 dm kanununda izinlerle ilgili madde..maddenin yanında değişiklik tarihi yazar..bir iki sene önce yanmaması konusu değişti diye biliyorum sanırım 2012 de emin değilim..
Ama yanmadığından eminim!!
ben Halil Ilgın'a gidiyorum.Valla çok memnunum, bir sürü doktor değiştirdim.Onun kadar ilgilisini görmedim.Doğumuda o yaptıracak Akdeniz Şifa Hastanesinde.Kızlar birşey sorabilir miyim aranızda antalyada yaşayan var mı ben ankarada yaşıyorum ama ailem antalyada ve ben de antalyada doğum yapacağım antalyada olan varsa hangi doktora gidiyor ve hangi hastanede doğum yapacak yazar mısınız?Ayşegül Germen diye bir doktor var birkaçkez ona gitmiştim medikalparkta doğum yaptırıyormuş ama işte emin olamıyorum biraz daha araştırsam mı diye...
cnm ben memur degılım kamubankasında uzmanım, banada oyle dedı ınsan kaynakları, arkadasların dedıgı gıbı2013 te yapılan bir değişiklikten bahsediliyor canım ama iş kanununa eklenen bişey yok
Acaba sadece memurlar için mi ? Çünkü ona göre süt izni de 3 saate çıkmış ama iş kanununda hala 1,5 saat görünüyor.
Du bakalım en kesin bilgiyi 1 saat sonrasında öğrenmiş olurum inşallah.
evet canım ben de düğmeli olanı beğendim ama bakalım netten alışveriş braz tedirgin ediyobu pijama takımları ne için , eğer doğumdan sonra düşünüyorsan ilk düğmeli olanı tavsiye ederim
hadi hayırlı heberlerle gel inş cumaya ben gidiyorumGünaydın kızlarrrrbugün ikide yola çıkıcaz 4 te kızımı görcemmm çokkk heycanlıyımmmmm
aminn canmmm..çok saolRica ederim :) Seni birazcık olsun rahatlatabildiysem çok sevinirim. İnsanın aklından ne deli senaryolar geçiyor bazen çok saçma olsa da, iyi bilirim yaşayan biri olarak. Kaygılının halinden ancak başka bir kaygılı anlar :)
Bir de bu aklımızdaki soruların yanıtını hem hekim hem de hamile olan birinin ağzından duymak beni çok rahatlattı. Sen de rahat ol, iyi ol. Son düzlükteyiz artık, hayırlısıyla alıcaz yavrularımızı kucağımıza sağlıkla inşallah, çok az kaldı :)
teşekkür ederim canım benim benim kalp rahatsızlığım var doğumuma kardiyoloğun girmesi gerekebilirmiş oyüzden tam teşekküllü bir hastane olması gerekiyormuş hayırlısı bakalım Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun inşallah...bayramdan itibaren Antalyada olucam inşAllah artık gelince bakıcaz artık...ben Halil Ilgın'a gidiyorum.Valla çok memnunum, bir sürü doktor değiştirdim.Onun kadar ilgilisini görmedim.Doğumuda o yaptıracak Akdeniz Şifa Hastanesinde.
Rica ederim canım.Amin inşallah hayırlısıyla kavuşalım artık.teşekkür ederim canım benim benim kalp rahatsızlığım var doğumuma kardiyoloğun girmesi gerekebilirmiş oyüzden tam teşekküllü bir hastane olması gerekiyormuş hayırlısı bakalım Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun inşallah...bayramdan itibaren Antalyada olucam inşAllah artık gelince bakıcaz artık...
Bunları konusmustuk burda o kadar arastırdık ettik ve aktarıldığını yazdık dersi iyi dinlemiyorsun yada devamsızlık yapmıssın o aralarYanıldığıma hiç bu kadar sevinmemiştim ben.. Ayy iyiki haklı çıktınız..
Bende şimdi geçen sene doğum yapan iki arkadaşıma sordum biri hatırlamıyor ama 39. haftasında doğum yapan arkadaş ki iznini 32. haftada başlatmıştı onun kalan 1 haftası aktarılmış sonrasına. O da aktarılmıyor diye biliyormuş, doktorunun bişe yaptığını sanmış..
Bunları konusmustuk burda o kadar arastırdık ettik ve aktarıldığını yazdık dersi iyi dinlemiyorsun yada devamsızlık yapmıssın o aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?