Hayırlı yolculuklar insallah sag salim kavusursun aileneKızlar merhabaaa!!
Ben bir proje dolayısıyla tek başıma yurt dışlarında sürünüyordum 5 aydır. Bugün evime dönüyorum!!! Çok mutluyum Anlımın akıyla çıktım bu işten. Öyle çok korkuyordum ki terslik çıkıcak orada yanlız napıcam diye. Çok şükür çok iyi gitti görevimi de başarıyla yaptım. İnsanlar hep hediyeler almış gidiyorum diyesevmişler beni demek ki çok mutlu oldum
Projenin son dönemi diye yazamadım buraya ama yazdıklarınızı okudum hep. Şu doğum izni benim de kafamda neyleşti ama süt iznini çok merak ediyorum, inşalla 3 saat olmuştur1,5 saat sadece yola gider çünkü benim işte, hiç bir anlamı yok...
Ay bide uçağıma sağ sağlim binip ineyim başka bişey istemiyorum. Kızlar dua edin bana bir terslik çıkmasın. Rapor falan almadım 28. hafta bitmedi diye ama aslında 29+0'ım bugün
Herkese çok güzel bir gün dilerim.. Artık size Türkiye'den, ailemin yanından yazacak olmanın sevinci içerisindeyim
hıımm ikinci bebiş mi bu ne güzel bende normal istiyorum Allah kısmet ederse ondan sordum..Daha tam olarak konuşmadık.İki hafta önce gittiğimde bebek ters duruyordu.O yüzden bir şey söylemek istemedi.Bu hafta yine gideceğim.Konuşacağız bakalım.Ben daha önce normal doğum yapmıştım o yüzden normal için pek engel yok gibi.İnşallah öyle olur.
geçmiş olsun canım. ankarada mı yaşıyorsun. ankarada salgın var, sulara Kızılırmak suyu karışmışmış diye bir söylenti var.Kızlarrrr ishal olmuşum ayıptır söylemesi, kabızlık yaşayan biri olarak şaşkınım..
Karnım da ağrıyorr ..:/
Aslında sağ salim doğar da yaşarsa ilk olacak Allah'ın izniyle.hıımm ikinci bebiş mi bu ne güzel bende normal istiyorum Allah kısmet ederse ondan sordum..
kusura bakmayın bilmiyodum üzüldümAslında sağ salim doğar da yaşarsa ilk olacak Allah'ın izniyle.
Estağfurullah, önemli değil.kusura bakmayın bilmiyodum üzüldüm
almadıysan deborahı ve bebettoyu tavsıye ederım 20 lıralarminimizere bende bakmıştım beğenmedim.. başka bi markanın aldım nbb 3050 de 26 tl dedi bana kadın çok geldi..
kızlar kendıme dogum ıznı tablosu yaptım excelde
tahmını dogum tarıhını soyleyene hesaplayabılırım. sunu anladım ne olursa olsun ıse baslayacagımız tarıh degısmıyor :)))
Doğum Tarihi İşe Başlama Tarihi
TDT 16.11.2014 15.02.2015
39. HAFTA 09.11.2014
38. HAFTA 02.11.2014
37. HAFTA 26.10.2014
36. HAFTA 19.10.2014
35. HAFTA 12.10.2014
34. HAFTA 05.10.2014
33. HAFTA 28.09.2014
32. HAFTA 21.09.2014
Tahmini doğum tarihimiz aynıymış ya :) benim İnşallah bayramdan sonraya kadar beklerler yani 36. Haftanın içine kadar..
Sagol canımm :)geçmiş olsun tatlım
Tüh
Hamileyken ilaç içmekten mümkün olduğunca kaçınmaya çalışıyoruz ama galiba doktoru dinlemekte fayda var böyle durumlarda. Eminim verilen antibiyotik güvenlidir gebelik kategorisi açısından. Doktora tekrar bi görünüp iç olmazsa. İltihabın kuruması lazım.
Tekrar geçmiş olsun canım. Tez zamanda atlatırsın inşallah.
canım ben bir haftadır kullanıyorum antibiyotiği halen de düzelmiş değilim pazartesi günü iyi gibi hissettim dün ve bugün dökülüyorum bende öksürük yok ama burnum tıkalı geniz akıntım var antibiyotik yarın bitecek bi düzelemedim ayakta zor duruyorum
kusura bakmayın bilmiyodum üzüldüm
almadıysan deborahı ve bebettoyu tavsıye ederım 20 lıralar
ıns cnm ya, bu arada aldıklarını cok begendım, ıdıl babynın cokt atlı sac bantları var ılke bebede, netten bak derımTahmini doğum tarihimiz aynıymış ya :) benim İnşallah bayramdan sonraya kadar beklerler yani 36. Haftanın içine kadar..
arkadaşlar emzirme atletini netten alan oldumu hoşunuza gittimi varmı tavsiye ettiğiniz
Sagol canımm :)
Valla nasl gtcem bilemiyorum, bugun kina var yarin dugun,acaba saglik ocagina mi gitsem..
Canim gecmis olsunn..
Valla cok cektim bende, bogazimda iltihapi kurutamadim,benimde geniz akintim sayesnde bogazimda birikiyor, ve cikaramiyorum. Ne var erkekler gibi, cikarabilsemama olmuyor.. o rahatsz ettikce öksuruyorum.. pekmez,karabiber yaptim ictim. Nasl sökecem baalgami bilmem.
nette var cnm ben netten almadım ama var bıcok sıtedenetten alabiliyor muyuz bu markaları acaba
ama ben iki yıl ücretsiz izin alıcam başlamıcam nihahahaaacarputı bak hesapladım senın ıse baslama tarıhın ne zaman dogurursan dogur 21 01.2015 oluyor
Doğum Tarihi İşe Başlama Tarihi
TDT 22.10.2014 21.01.2015
39. HAFTA 15.10.2014
38. HAFTA 08.10.2014
37. HAFTA 01.10.2014
36. HAFTA 24.09.2014
35. HAFTA 17.09.2014
34. HAFTA 10.09.2014
33. HAFTA 03.09.2014
32. HAFTA
27.08.2014
kendimde parama kıyamadım 10 liraya buldum iki tane aldımalmadıysan deborahı ve bebettoyu tavsıye ederım 20 lıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?