Bi polis esi de burda:)tugba202buradast: 36853982 .!.:eşim polis
Aaaa ben 1 ay önce gittim baktım göremeyince görevliye sordum yok dedi banaben oraya birkaç gün önce gittim vardı
hamile giyim değil sana attığım tulum vardıAaaa ben 1 ay önce gittim baktım göremeyince görevliye sordum yok dedi bana
şaka şaka tamam dost oldukabla kardeş negüzel
güle güle birgenuludağa şööyle bi bak benim yerime
oluurbak ama ya benim eşim polis değil
ama polis bir tanıdığım var o olur mu acaba bu polis kardeşliğine
ama bide kedi bulman lazım en tekirindenbak ama ya benim eşim polis değil
ama polis bir tanıdığım var o olur mu acaba bu polis kardeşliğine
ama bide kedi bulman lazım en tekirinden
şaka şaka tamam dost oldukçilekle pekmezde arkadaş olurlar hem ne güzel
hıhhh çileğinize kalmadık dişi tabiki depekmez erkek mi çilek dişi de, hani.....
vayyy vayy tadını çıkar bursanın onun gibisi yoktuğba kafamı çıkardım baktım güzel uludağ açık seçik yerinde birgen çıkıpta bakana kadar
32. haftada çalışabilir aldıktan sonra kullanacağın yıllık izinler doğum izninden düşülecek ama..benimde 24 eylülde doluyor 32. haftam 3 ekime kadar çalışıp yıllık izne ayrılcam daha sonrada doğum iznine ama doktor o gün nst ye bağlıcam sancı filan çıkmazsa veririm rapor dedi ama konuşcam ben çalışmıcam sadece yıllık izin kullanabilmek için rapora ihtiyacım var dicem inş sancım çıkmazda alırım rapor
Buradayımm
carputi eşin bilir bu sözü "beraber bot bağlamadık, abla/abi dicen" derler polis okulunda
pardon carputi abla
hıhhh çileğinize kalmadık dişi tabiki de
nasıl düşülcek benim zaten hakedişim değil mi o kafam karıştı32. haftada çalışabilir aldıktan sonra kullanacağın yıllık izinler doğum izninden düşülecek ama..
vayyy vayy tadını çıkar bursanın onun gibisi yok
oouuww cok iiyimis yaa ben o kadar içsem ıcerden çıkamam heraldeüç litreye yakın içiyorum sanırım
Canım yanlış hatırlamıyorsam narinnazmiyesu olması lazımarkadaşlar benim aklıma geçen gece ne geldi bir sorayım size malum uykusuz olunca insanın aklına birçok şey geliyor
bu forumda kasım annelerinde bir arkadaşımız vardı bursadan hatta şevket yılmaz hastanesine gidiyordu 2 küçük kızı varmış üçüncüye hamileydi spiralle hamile kalmıştı üçüncüyü erkek istiyordu sanırım o da kızdı yanlış hatırlamıyorsam
üye ismi de uzun bir isimdi gece gece benim aklıma o kız geldi yok artık forumda göremiyorum uzun zamndır bilen gören varsa bildirsin ... umarım sıhhattedirler ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?