Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelercedoğum günümü kutlayan ilk insansınteşekkürederim
tabi mağazadan daha çabuk karar verirsin ama nettede kapına geliyor ya o güzel :) içine nasıl siniyorsa onu yapman daha iyi yine deİsim olarak çok canım ama bilemiyorum sanırım mağazadan alsam daha iyi olacak
güzelmiş canım hayırlı olsun netten mi aldın???Bu sefer yükleyebildim galiba
Bunu 70 tl ye aldim feyza markasi yeri ggüzel kizlar
nbbnin emzirme atletini aldim deneme yaptirmiyorlar diye bir tane aldim cok begendim iki tane daha alicam.
Eki Görüntüle 1239392
nice nice güzel mutlu huzurlu yıllara cnmbugün doğum günüm
Evet canım yeri iyimi değilmi diye düşünmek sinir ediyor birde oturduğumuz siteye kargo gelmiyor gidip ilçe den almam gerekiyor beğenmezsem göndermem zor olacak en iyisi riske etmemektabi mağazadan daha çabuk karar verirsin ama nettede kapına geliyor ya o güzel :) içine nasıl siniyorsa onu yapman daha iyi yine de
aaa zor olur o zaman. kapına gelse yine gönderirsin ama gelmiyorsa uğraşma hiç. en iyisi dediğin gibi elinle mağazadan alEvet canım yeri iyimi değilmi diye düşünmek sinir ediyor birde oturduğumuz siteye kargo gelmiyor gidip ilçe den almam gerekiyor beğenmezsem göndermem zor olacak en iyisi riske etmemek
herşeyi varsa işin zor bir bebek takımı diz ama 4 aylıkken giyebileceği bir takım olsun nolur Nolmaz diye bizde eksik alıyoruz ya bence eksiği vardır tatlı birsey al süper olurkızlarrr fikirlerinize ihtiyacım var. bir arkadaşım doğum yaptı bebişi 30 günlük olacak. ne alacağıma karar veremedim, her şeyi var nerdeyse, değişik ne olabilir?
teşekhür ederimCanım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice senelere
bencedeaaa zor olur o zaman. kapına gelse yine gönderirsin ama gelmiyorsa uğraşma hiç. en iyisi dediğin gibi elinle mağazadan al
çok teşekkür ederimnice nice güzel mutlu huzurlu yıllara cnm
çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Bal yiyorum canim, bal zencefil karistirdim zaten, cigerlere inmeden kurtardik ama yine de bogazdakinden kurtulamadim.
vee kızlar bugünkü öğlen yemeğim ne tahmin edinnnbulgur pilavııı, paylaşın arada ya hu akşama ne pişireceksiniz mesela
Nereden aldın canım, bundan sonra kapıda ödeme alırım zaten. Söylesene bir de oraya bakayım.
Tecrübem ile anlatayım.
2 hafta kadar önce ne zamandır gitmiyoruz diyerek gittik sinemaya. Lucy diye bir filme girdik. benim psikoloji zaten alt üst. en ufak kan damlasına tahammülüm kalmamış meğer...
sonra filmin gürültülü yerleri geldi. Allahımmm benim oğlan dönüp duruyor. abartmıyorum 2 saat boyunca yani çıkana dek hareketi durmadı.neden çıkmadım bilmiyorum. umarım rahatsız etmemişimdir diyeceğim ama belli ki rahatsız oldu. çıkınca ilk cümleem "doğuma kadar sinema yasak banaaaa" oldu...
çok teşekkür ederim canım benimevet 23. yaşgünüm
sirkeyi su ile incelt ve saatte bir gargara yap canım acayip işe yarıyor.bizim okuldada birkaç kişi grip,bugün hemen benimde boğazım kaşınmaya başladıçok çabuk etkileniyorum ya..sirkeli suyumu hazırladım gargara yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?