2014 Kasım Anneleri

UOTE="carputi, post: 36849145, member: 581764"]minimizere bende bakmıştım beğenmedim.. başka bi markanın aldım nbb 3050 de 26 tl dedi bana kadın çok geldi..[/QUOTE]

Canım ben bugün çarşıya çıktım nbb nin 3050 model atletini 22.5 a sordum toplu alışveriş yaptim 20 ye geldi ne cok fark var ya

Kızlar bis bugün oglumla kuafore gittik kas bıyık temizlendik birde kendime pijama aldım hastane icin yedek bu uzun kollu digeri kisa kollu sabahlikliydi olmadi evde giyerim 80 tl den 70 dustuler feyza diye bir marka yeri cok guzel tavsiye ederimtelden giriyorum resim boyutu buyuk diyo yukleyemedim hepinizi öptüm gecmise bakip hemmen geliyorum

=)) Henüz yapmadım bakalım takatim olacak mı yapmaya ..

Gitgide hiç mi yapamicaz acaba... İçim daralıyor valla.. Bana kalsa hafif hafif atıştıracağım oh rahat mideyle..
bnde simdi yapacam yemeği esim gelmeden yapayım da ütü ye daldım belim koptu zaten hiçte yemek yapasım yok ne yalan soyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…