Yok canim geçen aynısı bende de oldu ertesi gün geçtiYaklaşık 5 saattir her ayaga kalktigimda kasığıma bir agri saplaniyor ve en fazla on adım filan atabiliyorum hep uzaniyorum gecsin diye geçmiyor bu dogum sancisi degildir dimi
Benim tanıdığım 2 kisi de gününde doğurdu hatta birinin 9 ay 10 bitiyordu nerdeyse her ikisi de erkek bebislerin söylendiği gibi erkek çocuklar günün de doğuyor sanırım.Yaa herkes degisik soyluyo cevremdekilere bakiyorum 38 39 da doguyo hayirlisiyla gelsin insallah canlarimiz
Bizde yedi bela hüsnü izliyoruz
Hanzo basladı simdi de izlemiyor musunBizde yedi bela hüsnü izliyoruz
Canim bu gerçek bi hikaye mi mümkün mu boyle birsey sonucta yediklerimz direk gitmiyor ki bebege biz kola icince ona da icirsek de yüz u yanmaz ki onda başka bişey olmaliCanım Allah korusun bebeğini ama arkadaşım anlattı bi tanıdığı hamileliğinde hergün kola içmiş ve bebeğinin yüzü asitten yanmış. Ben bunu duyunca çok etkilenmiştim
Görmedim cnm. Bildigimiz kola mi yani..canım kola hakkında yazdıklarımı okuyabildin mi acaba kolayı cezvede ısıtıp ılık halde gargara yap beni rahatlattı sanki
bunu yazmıştım
ALLAH korusun canm benim olur mu oyle sey yedigimiz ictigimiz hersey once mide tarafindan sindiriliyor sonra kana karisip bebege geciyor oyle sap diye direk bebege gitmiyor canm cok arastirdim doktorada sordum kola zaten normaldede zararli ama bebegin yuzunu falan yakmaztubahakan .!.:Canım Allah korusun bebeğini ama arkadaşım anlattı bi tanıdığı hamileliğinde hergün kola içmiş ve bebeğinin yüzü asitten yanmış. Ben bunu duyunca çok etkilenmiştim
VaLla bilmiyorum canım bana böyle anlattı arkadaşım. Hatta doktor demiş içtiğin astli içecekten olmuş diye. Bende içiyorum ama bi ayda bi çay bardağı kadar bile içmiyorum korkuyorumBu
Canim bu gerçek bi hikaye mi mümkün mu boyle birsey sonucta yediklerimz direk gitmiyor ki bebege biz kola icince ona da icirsek de yüz u yanmaz ki onda başka bişey olmali
Evet canım bencede başka bişeyle alakalıdır o çünkü olsa bana olurdu oğlumdada bundada günlük 1 bazende 2 bardak içiyofum duramıyorum içmeden maşallah bebişimdede biley yok bundada olmaz inşallahALLAH korusun canm benim olur mu oyle sey yedigimiz ictigimiz hersey once mide tarafindan sindiriliyor sonra kana karisip bebege geciyor oyle sap diye direk bebege gitmiyor canm cok arastirdim doktorada sordum kola zaten normaldede zararli ama bebegin yuzunu falan yakmazMuhakak o arkadasta baska birsey olusmustur emin ol
Aynen canim annem de zamaninda cok icmis elbet faydali deil zaten sadece hamile icin deil normal insan icinde zararli kola ama bize en buyuk zarari seker oraninin yuksek olmasi..Allah im hepimizin evlatlarini korusun insallah sag salim kucagimiza aliriz canmEvet canım bencede başka bişeyle alakalıdır o çünkü olsa bana olurdu oğlumdada bundada günlük 1 bazende 2 bardak içiyofum duramıyorum içmeden maşallah bebişimdede biley yok bundada olmaz inşallah
Canım bende senin gibi biliyorum ama bunu duydum yaşanmış bi olay olarak artık eğrisini doğrusunu bilmem anlatılan bu paylaşmak istedim.ALLAH korusun canm benim olur mu oyle sey yedigimiz ictigimiz hersey once mide tarafindan sindiriliyor sonra kana karisip bebege geciyor oyle sap diye direk bebege gitmiyor canm cok arastirdim doktorada sordum kola zaten normaldede zararli ama bebegin yuzunu falan yakmazMuhakak o arkadasta baska birsey olusmustur emin ol
Icini ferah tut canim dogrudur tabiki ama onun doktoru yanlis teshis koymus..:)Saglilla kucaklatimiza alalim meleklerimiziCanım bende senin gibi biliyorum ama bunu duydum yaşanmış bi olay olarak artık eğrisini doğrusunu bilmem anlatılan bu paylaşmak istedim.
evet canım tabiki zararlı ama bu kadar da değildir sanırım çünkü anne vücudu başka rabbim öyle yaratmış ki bebeğe geçen herşey süzülüp ayrılıp öyle gidiyo olan bize oluyo ama ben çok denedim içmeden olmuyo cips felan aramam ama o içecek o masada olucak arkadaşşşAynen canim annem de zamaninda cok icmis elbet faydali deil zaten sadece hamile icin deil normal insan icinde zararli kola ama bize en buyuk zarari seker oraninin yuksek olmasi..Allah im hepimizin evlatlarini korusun insallah sag salim kucagimiza aliriz canm
Ayyyy aynimis canim bndede oyle esim alirken kirin kirin ede ede laf soka soka aliyor gerci artik[QUOTEonur, post: 36858845, member: 393764"]evet canım tabiki zararlı ama bu kadar da değildir sanırım çünkü anne vücudu başka rabbim öyle yaratmış ki bebeğe geçen herşey süzülüp ayrılıp öyle gidiyo olan bize oluyo ama ben çok denedim içmeden olmuyo cips felan aramam ama o içecek o masada olucak arkadaşşş
evett evet katılıyorum arkadaşım sanaAyyyy aynimis canim bndede oyle esim alirken kirin kirin ede ede laf soka soka aliyor gerci artikyaaa tissss ahhhhhh diye iciyyorum o acilis sesi beni mest ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?