• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Yaklaşık 5 saattir her ayaga kalktigimda kasığıma bir agri saplaniyor ve en fazla on adım filan atabiliyorum hep uzaniyorum gecsin diye geçmiyor bu dogum sancisi degildir dimi
Yok canim geçen aynısı bende de oldu ertesi gün geçti

Yaa herkes degisik soyluyo cevremdekilere bakiyorum 38 39 da doguyo hayirlisiyla gelsin insallah canlarimiz
Benim tanıdığım 2 kisi de gününde doğurdu hatta birinin 9 ay 10 bitiyordu nerdeyse her ikisi de erkek bebislerin söylendiği gibi erkek çocuklar günün de doğuyor sanırım.

Bu
Canım Allah korusun bebeğini ama arkadaşım anlattı bi tanıdığı hamileliğinde hergün kola içmiş ve bebeğinin yüzü asitten yanmış. Ben bunu duyunca çok etkilenmiştim
Canim bu gerçek bi hikaye mi mümkün mu boyle birsey sonucta yediklerimz direk gitmiyor ki bebege biz kola icince ona da icirsek de yüz u yanmaz ki onda başka bişey olmali:KK57::KK57:

tubahakan .!.:
Canım Allah korusun bebeğini ama arkadaşım anlattı bi tanıdığı hamileliğinde hergün kola içmiş ve bebeğinin yüzü asitten yanmış. Ben bunu duyunca çok etkilenmiştim
ALLAH korusun canm benim olur mu oyle sey yedigimiz ictigimiz hersey once mide tarafindan sindiriliyor sonra kana karisip bebege geciyor oyle sap diye direk bebege gitmiyor canm cok arastirdim doktorada sordum kola zaten normaldede zararli ama bebegin yuzunu falan yakmaz:KK57:Muhakak o arkadasta baska birsey olusmustur emin ol

Bu
Canim bu gerçek bi hikaye mi mümkün mu boyle birsey sonucta yediklerimz direk gitmiyor ki bebege biz kola icince ona da icirsek de yüz u yanmaz ki onda başka bişey olmali:KK57::KK57:
VaLla bilmiyorum canım bana böyle anlattı arkadaşım. Hatta doktor demiş içtiğin astli içecekten olmuş diye. Bende içiyorum ama bi ayda bi çay bardağı kadar bile içmiyorum korkuyorum

Hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız saat 4 te kızımı gördüm 31+1 günlüğüz 1.627 gr 42 cm olmuşuz banazayıf gibi geldi ama doktorum iyi dedi çok şükür herşey yolunda ohhh bi güzel gezdik bide kocişim beni yemeğe götürdü şimdi geldik eve ama çook hofulmuşum uzanınca farkettim

ALLAH korusun canm benim olur mu oyle sey yedigimiz ictigimiz hersey once mide tarafindan sindiriliyor sonra kana karisip bebege geciyor oyle sap diye direk bebege gitmiyor canm cok arastirdim doktorada sordum kola zaten normaldede zararli ama bebegin yuzunu falan yakmaz:KK57:Muhakak o arkadasta baska birsey olusmustur emin ol
Evet canım bencede başka bişeyle alakalıdır o çünkü olsa bana olurdu oğlumdada bundada günlük 1 bazende 2 bardak içiyofum duramıyorum içmeden maşallah bebişimdede biley yok bundada olmaz inşallah

Evet canım bencede başka bişeyle alakalıdır o çünkü olsa bana olurdu oğlumdada bundada günlük 1 bazende 2 bardak içiyofum duramıyorum içmeden maşallah bebişimdede biley yok bundada olmaz inşallah
Aynen canim annem de zamaninda cok icmis elbet faydali deil zaten sadece hamile icin deil normal insan icinde zararli kola ama bize en buyuk zarari seker oraninin yuksek olmasi..Allah im hepimizin evlatlarini korusun insallah sag salim kucagimiza aliriz canm

Canım bende senin gibi biliyorum ama bunu duydum yaşanmış bi olay olarak artık eğrisini doğrusunu bilmem anlatılan bu paylaşmak istedim.

• Öğretmen arkadaslar hazırlık ödeneği 16 Eylül den itibaren yatırılıyormus 850 tl.Torba yasa da meclisten geçti neler değismis bakalım doğum öncesi ve sonrası için bilgimiz olsun paylasalım burda.

Aynen canim annem de zamaninda cok icmis elbet faydali deil zaten sadece hamile icin deil normal insan icinde zararli kola ama bize en buyuk zarari seker oraninin yuksek olmasi..Allah im hepimizin evlatlarini korusun insallah sag salim kucagimiza aliriz canm
evet canım tabiki zararlı ama bu kadar da değildir sanırım çünkü anne vücudu başka rabbim öyle yaratmış ki bebeğe geçen herşey süzülüp ayrılıp öyle gidiyo olan bize oluyo ama ben çok denedim içmeden olmuyo cips felan aramam ama o içecek o masada olucak arkadaşşş:KK50:

[QUOTEonur, post: 36858845, member: 393764"]evet canım tabiki zararlı ama bu kadar da değildir sanırım çünkü anne vücudu başka rabbim öyle yaratmış ki bebeğe geçen herşey süzülüp ayrılıp öyle gidiyo olan bize oluyo ama ben çok denedim içmeden olmuyo cips felan aramam ama o içecek o masada olucak arkadaşşş:KK50:[/QUOTE]
Ayyyy aynimis canim bndede oyle esim alirken kirin kirin ede ede laf soka soka aliyor gerci artik:KK53::KK45: yaaa tissss ahhhhhh diye iciyyorum o acilis sesi beni mest ediyor:KK53:

[QUOTEonur, post: 36858845, member: 393764"]evet canım tabiki zararlı ama bu kadar da değildir sanırım çünkü anne vücudu başka rabbim öyle yaratmış ki bebeğe geçen herşey süzülüp ayrılıp öyle gidiyo olan bize oluyo ama ben çok denedim içmeden olmuyo cips felan aramam ama o içecek o masada olucak arkadaşşş:KK50:
Ayyyy aynimis canim bndede oyle esim alirken kirin kirin ede ede laf soka soka aliyor gerci artik:KK53::KK45: yaaa tissss ahhhhhh diye iciyyorum o acilis sesi beni mest ediyor:KK53:[/QUOTE] evett evet katılıyorum arkadaşım sana :KK48::KK66: benimkinin güzel yanı beni kociş alıştırdı ben unutsam almayı o alır sonra zararlı diye smylenir ertesi gün ayran alır bi bakmışsın yatmadan bide kola almış gelmiş:KK48:

Ayyyy aynimis canim bndede oyle esim alirken kirin kirin ede ede laf soka soka aliyor gerci artik:KK53::KK45: yaaa tissss ahhhhhh diye iciyyorum o acilis sesi beni mest ediyor:KK53:
evett evet katılıyorum arkadaşım sana :KK48::KK66: benimkinin güzel yanı beni kociş alıştırdı ben unutsam almayı o alır sonra zararlı diye smylenir ertesi gün ayran alır bi bakmışsın yatmadan bide kola almış gelmiş:KK48:[/QUOTE]
Aslinda bizden beterler ha:KK50:Benimkide konusa konusa aliyor masallah her koydugumda.likir likir iciyor:KK50:Hicte ay ben almiyim demiyor:KK70:

Back
X