2014 Kasım Anneleri

kızlar ben bu takımı aldım son olarak gözüktüğünden çok daha şık ve kaliteli, bir arkadaş önermişti burada
Alınma ama bir soru sorucam benim kardeşim ebe bu tarz iş kıyafeti var bu gecelik mi iş kıyafeti mi anlayamadım biraz da net görünmüyor heralde Gecelik ama rengi çok tatlı ben bu rengi çok severim Güle güle kullan canım

Askerde de derler yeni gelenler lakayt konuşursa beraber mi bot bağladık ne biçim konuşuyon benle diye.. Devre miyiz yani diye hehehe..
Aynen öyle zeyy askeriyedeki laff. Malum bizde de var devrecilik.
bugün doğum günüm
Mutlu yıllar tuğbaaaaa :)
Bu sefer yükleyebildim galiba
Bunu 70 tl ye aldim feyza markasi yeri ggüzel kizlar
nbbnin emzirme atletini aldim deneme yaptirmiyorlar diye bir tane aldim cok begendim iki tane daha alicam.
Eki Görüntüle 1239392
Çok güzel canım, hayırlı olsun
canım ben ilk bunu 4buçuk 5 aylıkken bebişim yaşadım.birdaha gitmem demiştim o zaman.düşün o zaman bile bebek delirmiş gibi hareketler etmişti çok korkmuştum
valla ben de tecrübe etmiş oldm

Kızlar hastahane çantasına hasta bezinden kaç tane koydunuz?

Canım ben ilk gün giyeceğim kıyafetin yanına bi tane koydum elimin altında olsun diye..ama hastanede kaç gün kalacağım belli olmadığından ve de hastane eve uzak olduğundan paketi komple koydum...

Canım ben ilk gün giyeceğim kıyafetin yanına bi tane koydum elimin altında olsun diye..ama hastanede kaç gün kalacağım belli olmadığından ve de hastane eve uzak olduğundan paketi komple koydum...
Anladım canım bende 6 tane koydum az mı fazla mı bilemedim. Fazla bişey götürmek istemiyorum heycandan karışıklığâ neden olur gibi geliyo . Ama bizim evimiz hastahaneye yakın az gelirse sorun olmaz o zaman

bencede gerek yok gibi aleze bende bakayım almadım çünkü.. senin dişin nasıl oldu iyileştin mi?

Dişim 2 gün önce tekrar ağrıdı. Gece 4 e kadar uyuyamadım. Çok huzursuz olarak 4 saat arayla 2 tane Parol içtim malesef Sonra bir de vicdan yaptım. Ama ağrısına dayanamadım.. Bir de dişi Ağrıyan arkadaşlara bir tavsiye, karbonat ve tuzlu su gargarası ağrıyı hafifletiyor. Yutulmadığından bir zararı da yokmuş. Durumlar böyle arkadaşım..inşallah tekrar ağrımaz. Bu arada senin doğuma çok az kaldı carputi. Yüce Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…