2014 Kasım Anneleri

Bendeeee offffff.. Öksürük tuttu nerden çıktı bu ya.. Bi gün diş ağrısı, bi gün öksürük.. Allah beterinden korusun. Ama çok uykum var Uyumak istiyorummm

Bendeeee offffff.. Öksürük tuttu nerden çıktı bu ya.. Bi gün diş ağrısı, bi gün öksürük.. Allah beterinden korusun. Ama çok uykum var Uyumak istiyorummm
Geçmis olsun canım ya disin yine mi basladı geçenlerde birsey yapmıstın karanfil falan ondan yap iyi geldi diyordun.Öksürük için de iyi gelir belki boğazını rahatlatır.Yarın büyiük gün oğlusun iyi görmeli seni

Benimde sancım var uyuyamıyorum bi belime bi karnıma girip çıkıyo valla kalpten gidecemböyle giderse bu bebiş beni çok korkutmayabaşladı artık

Kizlar bugun pek nöbetci yok heralde :)
Saat 2den beri uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum is yerinde zombi gibi dolasicam yine

Kızlar günaydın. Az evvel uyandım göğsümden bşr sıvı gelmiş. Atletime bulaşmış. Daha öncede aynı sıvı gelmişti. Anneme gösterince ilk süt akıntısıdır demişti. Böyle sarı bir sıvı. Sizden de geliyor mu arada? Ama bugün leke gibi bir iki küçük damla kan da değmiş. Ciddi bişey değildir inşallah. Büyümesinden dolayı cok hassas zaten. Acaba kan olması da ondan mı? Cok panik oldım. Kontroliiüme daha cok var. Napsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…