2014 Kasım Anneleri

Yaklaşık 5 saattir her ayaga kalktigimda kasığıma bir agri saplaniyor ve en fazla on adım filan atabiliyorum hep uzaniyorum gecsin diye geçmiyor bu dogum sancisi degildir dimi

Yaklaşık 5 saattir her ayaga kalktigimda kasığıma bir agri saplaniyor ve en fazla on adım filan atabiliyorum hep uzaniyorum gecsin diye geçmiyor bu dogum sancisi degildir dimi
zaman zaman bana da oluyor, doktorum magnezyum iç ve uzan demişti böyle durumlarda. Dinlandiğin halde geçmezse gel dedi. Eğer devam ederse ve artıyorsa bi git istersen.

Ankarada yaşayan arkadaşlar antares avm ye e- bebek açılmış ve açılışa özel 150 tl alışverişe 50 tl indrm varmış ayrıca tekstil ürünlerindede %40 indrim var ihtiyacı eksiği olanlar değerlendirsin derim ben.

Amin valla erkek bebek 40 ı beklemez diyo
millet bakalim saglikla gelsin insallah..
Şu dişinide bi göster bence cok cektin..

zaman zaman bana da oluyor, doktorum magnezyum iç ve uzan demişti böyle durumlarda. Dinlandiğin halde geçmezse gel dedi. Eğer devam ederse ve artıyorsa bi git istersen.
Canim dinlenirken otururken uzanirken hicbise yok sadece yürürken hissediyorum bu gece gecmezse zaten yarin bu şekilde calisamam sanırım giderim dr a

Amin valla erkek bebek 40 ı beklemez diyo
millet bakalim saglikla gelsin insallah..
Şu dişinide bi göster bence cok cektin..
Canım bana da herkes erkek bebek son güne kadar bekler çok geç doğar diyo. Valla gelişimini tamamlasın 36. Haftda gelsin benimki ben çok Sabırsızm sabredemiyorum artııık (tabi sağlıkla doğsun inşallah)

Kızlar aranızda kola içen var mı? Ben ramazan ayında bi kaç kez içmiştim,bügünde cnm cok istedi bi bardak içtim ama pişman oldum.doktorlarınız bu konuda bişey dedi mi sizlere

Yaa herkes degisik soyluyo cevremdekilere bakiyorum 38 39 da doguyo hayirlisiyla gelsin insallah canlarimiz

Kızlar aranızda kola içen var mı? Ben ramazan ayında bi kaç kez içmiştim,bügünde cnm cok istedi bi bardak içtim ama pişman oldum.doktorlarınız bu konuda bişey dedi mi sizlere

ben zaman zaman canım çekince içiyorum kolaya kadar bilmeden neler gidiyor içeriye

Canim dinlenirken otururken uzanirken hicbise yok sadece yürürken hissediyorum bu gece gecmezse zaten yarin bu şekilde calisamam sanırım giderim dr a

anladım canım geçmiş olsun, inşallah önemli bir şey değildir. muhtemelen bebiş bi yerlerini dayamıştır ondan dolayı yürümeni zorlaştırıyordur.

Yaa herkes degisik soyluyo cevremdekilere bakiyorum 38 39 da doguyo hayirlisiyla gelsin insallah canlarimiz

yengemin 2 oğlu da 36.haftada gelmişti dünyaya. Geçenlerde hatırlattı da beni de bi heyecan bastı. Ve benim o kadar çok yapmam gereken şey var ki daha. sağlıkla doğsunlar inşallah.

Amanin bari 38i beklesinler benimde daha isim cok

meraklanma canım bizim de birçok şeyimiz eksik ben birkaç hafta sonra ancak tamamlarım heralde

Ben hergun iciyorum.canim.doktor yasak koymadi ama asiriya kacmiyorum

Ben hergun iciyorum.canim.doktor yasak koymadi ama asiriya kacmiyorum
Canım Allah korusun bebeğini ama arkadaşım anlattı bi tanıdığı hamileliğinde hergün kola içmiş ve bebeğinin yüzü asitten yanmış. Ben bunu duyunca çok etkilenmiştim

Canım çok çekince yarım bardak içiyorum abartmadan iç canım nefsini körelt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…