2014 Kasım Anneleri

Ayy bende heycan yaptım işte odaları görüncede iyice anlarım artık yaklaştıgını evet benimkide hiç acımıycak diyor ama ben pek sanmıyorum canımda çok kıymetli nasıl dayancam aceba
doktor onlar tabi hiç acımıcak der geçer Allahtan narin elleri var girdik bikere yola rose Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin tüm gebelere

çoook tşk ederim :) olsun sizinkide eminim çok şirin olmuştur

doktor onlar tabi hiç acımıcak der geçer Allahtan narin elleri var girdik bikere yola rose Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin tüm gebelere
Amin canım amin ama çok zorlanırsaö bebeğime zarar vercek bi durumda olursa ısrar etmiycem ben artık illa normal diye sadece zamanında gelsin yeter hayırlısıyla bi sıkıntı çıkmadıkça planlı sezaryan istemiyorum ben karnımda ne kadar kalsa okadar iyi

kızlar çatı muayenesinden bahsetmişsiniz ben hamile kalmadan 3 ay önce kontrole gitmiştim doktor beni alttan muayene etti smear testide yaptırdım eger bu catı muayenesi onun gibi bişeyse hiç korkmayın derim benki ilişki esnasında acı çeken biri olarak bunu söylüyorum

zaten o riski doktorunda almaz bende körü körüne inat etmem doktorumu dinlicem şuan için herşey normal gidiyor muayene de bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı..

zaten o riski doktorunda almaz bende körü körüne inat etmem doktorumu dinlicem şuan için herşey normal gidiyor muayene de bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı..
İnş istediğimiz gibi olur herşey hayırlısıyla, bizim sıpalar gelmrk için acele etmezse

Canım dün gece bana da aynısı oldu. Ellerimin acısıyla uyandım açıp kapamaya çalıştım ama şişmiş olduğunu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…