hadi bee ..yalnızmışım deseneYok canım plaka kodu 48 ya muğlanın benimde şadak 48 malum askerde öyle gün sayıyolar ya oyuzden yazdım;-)
aaa çok yakınmışız biz ben ünyedeyim bilmezsiniz diye ordu diye soylemıstım samsuna da geldim bi kere kontrole butun alısverısımıde ordan yaptımSamsun canım..
doktor onlar tabi hiç acımıcak der geçer Allahtan narin elleri varAyy bende heycan yaptım işte odaları görüncede iyice anlarım artık yaklaştıgınıevet benimkide hiç acımıycak diyor ama ben pek sanmıyorum canımda çok kıymetli nasıl dayancam aceba
Bennnn özellikle akşamları
Hani yastıklar için koruyucu kılıf oluyo ya yumuşak kalın..onlar tam olur sanırım bebek yatağına ben onlardan götürmeyi düşünüyorum..ya da peluş battaniye sererim altlarına..
Çok şükür idare ediyorum canım ağrılarım arttı biraz sadece..
Oyyy çok güzel bayıldım
Nazarboncukları tak maşallah..
Valla bizim oda bunun yarısı kadar ve iki bebek sığdırmak zorundayız baya küçük oldu o yüzden..
Canım girip çıkan ağrılar büyüme gerilme ağrıları..korkma..
Benimde 2.5 ve astigmat var görüş alanım 1 metre bile değil üff mal gibi olcam o zaman ameliyathaneden çıkarken eşimin suratını bile seçemiycem
Amin canım amin ama çok zorlanırsaö bebeğime zarar vercek bi durumda olursa ısrar etmiycem ben artık illa normal diye sadece zamanında gelsin yeter hayırlısıyla bi sıkıntı çıkmadıkça planlı sezaryan istemiyorum ben karnımda ne kadar kalsa okadar iyidoktor onlar tabi hiç acımıcak der geçer Allahtan narin elleri vargirdik bikere yola rose Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin tüm gebelere
Güle güle kullansın yavrunuz, çok tatlı! :)
küstüm sana carputi..kalbi kırık bi anestezist var şuan karşındaen iyisi birinci ağızdan duymak dostlar anesteziye bağlanıp dönüyorum size
zaten o riski doktorunda almaz bende körü körüne inat etmem doktorumu dinlicem şuan için herşey normal gidiyor muayene de bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı..Amin canım amin ama çok zorlanırsaö bebeğime zarar vercek bi durumda olursa ısrar etmiycem ben artık illa normal diye sadece zamanında gelsin yeter hayırlısıyla bi sıkıntı çıkmadıkça planlı sezaryan istemiyorum ben karnımda ne kadar kalsa okadar iyi
yaaa valla siteye göz attım sen yoksun diye sordum inan ki.. aşk olsun yoksa sen varken bize laf düşer mi canım arkadaşım..küstüm sana carputi..kalbi kırık bi anestezist var şuan karşında
aaa çok yakınmışız biz ben ünyedeyim bilmezsiniz diye ordu diye soylemıstım samsuna da geldim bi kere kontrole butun alısverısımıde ordan yaptım
İnş istediğimiz gibi olur herşey hayırlısıyla, bizim sıpalar gelmrk için acele etmezsezaten o riski doktorunda almaz bende körü körüne inat etmem doktorumu dinlicem şuan için herşey normal gidiyor muayene de bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı..
peki barıştık carputimmmyaaa valla siteye göz attım sen yoksun diye sordum inan ki.. aşk olsun yoksa sen varken bize laf düşer mi canım arkadaşım..
zeyy ayak testini yaptın mı canım
sagol cnm ınsallah su doğumları yapalımda bı gun gorusuruz belkı ne dersınAyy ünye çok güzel balayına gitmiştik oraya..
İnşallah neden olmasın :)sagol cnm ınsallah su doğumları yapalımda bı gun gorusuruz belkı ne dersın
Kiz dikkat harekete geçir me amanEneeee yatakta bi deniyim dedim kasıklarıma ağrı girdi bebişler toplaştı ay Allahım inşallah 1 ay daha sabrederler
Kiz dikkat harekete geçir me aman
Canım dün gece bana da aynısı oldu. Ellerimin acısıyla uyandım açıp kapamaya çalıştım ama şişmiş olduğunu farkettimgünaydın kızlar merhaba,
lens ile ameliyata girme sorusu bana da çok güzel bir soru geldi açıkcası :) gözlükte takamayacaz e ben bebeğimi nasıl görücem
dün gece ellerimin ağrısına uyandım. kızlar ya 2 gecedir el parmaklarımın eklemleri ağrıyor. ellerimi açıp kapatırken canım acıyor. yaşayan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?