2014 Kasım Anneleri

Kızlar aklıma geldi kendi yatacagimiz yatak için nevresim takımı alacak misiniz yaniniza?

sende bendensin kim misafirlerin benimde bimiyo

Kızlar aklıma geldi kendi yatacagimiz yatak için nevresim takımı alacak misiniz yaniniza?

evet canım ben pike takımı götürmeyi düşünüyorum böyle şık süslü birşey ve tabiki pembe :) doğumdan çıkar çıkmaz olmasada birkaç saat sonra serdiririm diye düşünüyorum kızım hayata şık başlasın dimi ama.
İnşallah Allahım hepimize hayırlısıyla mutlu mutlu nasip etsin o günleri inşAllah...

bun kıyafet ve brkaç şey dışında hiçbirşey alamadım daha

Ben götürmeyi düşünmüyorum. Açıkçası ben o halde ya kendimi düşüneceğim ya bebişimi. Annemi ve ablamı da boşuna onlarla uğraştırmak istemiyorum. Evde zaten uğraşacaklar. Gerek görmüyorum.

Harika olmuş odanız. Çok beğendim. Normalde hep beyaz mobilyaları beğenirim ama sizinkinede bayıldım. Güle güle kullanırsınız inş Allah.

çok tşkler bende beyaz taraftarıydım ama eşimin yoğun isteğiyle buna karar verdik ve çok şükür dizdikten sonra bende pişman olmadığımı anladım :)

bun kıyafet ve brkaç şey dışında hiçbirşey alamadım daha

ben de pek bişey almadım kardeşimin oğlundan kalanlar da var onları da yıkadım ütüledim kaldırıdm eylül sonu inşallah bayram gibi tamamlarız inşallah şimdi önceliğim başka şeyler

Evet en zor iş yıkama ve ütü valla ben hep kocişe yaptırdım kendim sadece katladım çatı muayenesi benide geriyo bakalım nasıl olcak gerçi ona dayanamazsak normal doğumu nasıl yapıcaz demi bende haftaya gidip hastane odasını falan gezcem şartları konuşcam heycan yaptım

çatı muaynesi ne oluyor acılı bişey mi nezaman oluyor

nefes darlığı yaşayan var mı?

Bennnn özellikle akşamları

bunu bende söylicektim aklımızda olsun sağol.. bide yataklarda sert oluyor ben yumuşak bişey götürücem altına koymak için kuzucuğun sağı solu acımasın

Hani yastıklar için koruyucu kılıf oluyo ya yumuşak kalın..onlar tam olur sanırım bebek yatağına ben onlardan götürmeyi düşünüyorum..ya da peluş battaniye sererim altlarına..

zey nasılsın nasıl gidiyor hayat?

Çok şükür idare ediyorum canım ağrılarım arttı biraz sadece..

Oyyy çok güzel bayıldım
Nazarboncukları tak maşallah..
Valla bizim oda bunun yarısı kadar ve iki bebek sığdırmak zorundayız baya küçük oldu o yüzden..

kızlar yaaaa sol kasığımda bir ağrım var ya biraz durup durup vuruyor sizdede oluyo mu yaaa yardımcı olun

Canım girip çıkan ağrılar büyüme gerilme ağrıları..korkma..

Benimde 2.5 ve astigmat var görüş alanım 1 metre bile değil üff mal gibi olcam o zaman ameliyathaneden çıkarken eşimin suratını bile seçemiycem

sende bendensin kim misafirlerin benimde bimiyo
Canım benim kendi ailem rahat vermiyo bana çok anlayışsızlar hiç beni düşünmüyolar inan stresten kaç gündür sancılanıyrm hiç bi yardımları olmadgı gibi bide köstek oluyolar doğumda bile yanımda istemiyorum artık o duruma getirdiler beni

benim de eşim yaptı güya beraber yapmış olalım diye bana katlattı sanki katlamak çok iş ya ben pazartesi dedim doktora şu malum muayene ne zaman olucak hiç gözünü korkutma bişey yok bunda dedi ama az çok bişeyler olucak tabi olabildiğince kendimizi serbest bırakıp başka şeyler düşünmeye çalışıcaz o an yapacak bişey yok mecburi yapılacakmış.. ben odalara fln bakmadım bakmıycam da sanırım heycan yaparım..

bende hani alt açmalar oluyo ya yumuşak içi onu götürücem.. veya battaniyesini sererim bende

yazık canım yaa benimde hiç bitmiyo çok zor durumda kalıyorum

günaydın kızlar merhaba,

lens ile ameliyata girme sorusu bana da çok güzel bir soru geldi açıkcası :) gözlükte takamayacaz e ben bebeğimi nasıl görücem

dün gece ellerimin ağrısına uyandım. kızlar ya 2 gecedir el parmaklarımın eklemleri ağrıyor. ellerimi açıp kapatırken canım acıyor. yaşayan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…