öyle bişey yok tabiki..Kızlar ben çatı muayenesini araştırdım bi forumda biri doktorun parmağını bebeğin başına değdirdiğini yazmış bu olabilir mi ya o zaman suyumuz gelir doğum başlar heralde Allah korusun
canım sen kaçıncı haftadasın çatı muayenesimi oldun?İnşallah yoktur canım Doktorum kanaman olcak dedi umarım acısız geçer
tatlım benim randevum dündü gittim geldim 32 haftalık 1627 gr 42 cm olmuş kızımayşe senin randevun mu vardı sanki ben mi yanlış hatırladım acaba
aslen samsunlu musun benim annem Sinoplu..Ayy ünye çok güzel balayına gitmiştik oraya..
hımmm evet dündü sonuçları yazmayınca merak ettim ii maşlallahcanım sen kaçıncı haftadasın çatı muayenesimi oldun?
tatlım benim randevum dündü gittim geldim 32 haftalık 1627 gr 42 cm olmuş kızım
31. Haftamdayım canım doktorum 37. Haftada yapçaz biraz kanaman olcak dedi. Benim de pek bi bilgim yokcanım sen kaçıncı haftadasın çatı muayenesimi oldun?
yooo durun onu da paylaşayımbaşka sayfa olabilir miki baktım ama göremedim başka bir konuda msjlar okudum
aslen samsunlu musun benim annem Sinoplu..
ben de çok aradım kullanan birileri ama bulamadım. dediğin gibi and yakasında da yok. Emin olamadım riskegirmek istemedim, park yatak aldım en sonunda.
kızlar babytech marka beşik alan var mı? biz almayı düşünüyoruz da görüp almak istiyoruz ama ist and.yakasında satan bi mağaza bulamadım nasıl bulabilirim acaba? hep katologtan gösteriyorlar öyle sipariş veriyorlarmış..
hayatım bir paylaşım yaptım normqal doğum olayıyla sen görmemişsin bulabilirsem tekrar bakayımAyak topuk olayi nedir ?
vaaay hemşeri çıktık bak annem erfelekli ben çok gittim sinopa severim orayıAslen sinopluyuz canım :)
bak bu ayak olayı Kızlar normal doğum bekleyenler size bir test önerecegım. Yere oturun . Ayaklarınızı uzatın. Hıc bır yere yaslanmayın. Elllerinizde bır yerden güç almayın. Bacağınızı tutmadan, sağ ayağınızın topuğunu sol ayağınızın baş parmağına değdırebılıyorsanız doguma henüz var. Değdıremıyorsanız bır kaç güne bebek gelıyor demekmıs.Ben bulamadim, link atarmisin
vaaay hemşeri çıktık bak annem erfelekli ben çok gittim sinopa severim orayı
Sezaryenden sonra dus konusunu kesinlikle doktorunuza sorun kizlar. Bana 1 hafta sonra izin verildi. Arkadasin biri 3. Gun yapmis dikis yerleri su topladigi icin tekrar hastaneye yatti. Eger planli bir sezaryen olursam acil bisey olmazsa ben fonlu gidecem. Makyaj malzemelerimi de goturecem. Hos gozukmek istiorm::)))))
benim de annanemin merkezde yazlığı var oraya gittik ilçelerine bende hiç gitmedim ama güzel memleket..Heheh çıktık valla :) biz sadece eşimle bi kaç ay önce merkeze gezmeye gittik..ilçelerini hiç bilmiyorum canım..
doktora göre değişiyor bizde 5 doktor varsa 3 ü yap dese 2 si yapma diyor.. eczanelerde spreyler var sıkınca dikiş üzerine plastik bi tabaka oluyor su geçirmiyor.. ilk gün belki ağrı emzirme yürüyüş derken olmayabilir ama ikinci gün ayakta duş alınabilir bencede.. rahatlar insanaynı oprerasyonu oluyoruz aslında canım ama sezeryanın nasıl geçtiğine mi bağlı bu doktora gore mı değişiyor anlamıyorum. ben de ertesi gun banyo yapmıştım hastane de hemde. doktor demişti hatta rahatlarsın diye. su geçirmez bant yapıştırmışlardı. hiç de sıkıntım olmadı. 3.5 sene önce işte.
Kızlar ben babytech marka ahşap beşik aldım... Annemlere tatile gittiğimde dolaşırken bir mağaza gördük park yatakları bir türlü içime sindirememiştim ne yapcam deyip duruyordum... Baktım çok güzel ahşap beşikler var.. Çok da beğendim ellerinde büyük olanlarından beyaz olanı vardı her tarafı ahşap değil diye ben ceviz rengini sipariş ettim... Annemlere geçenlerde gelmiş annem de çok beğenmiş.. Cibinliği içindeki takımı yatağı her şeyi içinde 60 - 120 aldık biz... Sepet beşikleri de çok şık ama uzun süre kullanabilmek için biraz büyük aldık... Park yatak gibi iki kademesi var sallanabiliyor.. Bu yüzden daha çok içime sindi... Ben tavsiye ederim...
Kızlar selam,
ben şu an 34. haftadayım ama bebişimin yüzünü detaylı ultrason haricinde hiç bir kontrolümde göremedim. Ultrason fotoğrafları hep kötü çıkıyor, uzaylı gibi
Aynı durumu yaşayanlar var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?