2014 Kasım Anneleri

Kızlar ben çatı muayenesini araştırdım bi forumda biri doktorun parmağını bebeğin başına değdirdiğini yazmış bu olabilir mi ya o zaman suyumuz gelir doğum başlar heralde Allah korusun

Günaydın kızlar bitmeyen ev işlerinin içinde boğuldum kaldım size yazarak bi soluklanayım dedim günaydın canım güzel haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar ben çatı muayenesini araştırdım bi forumda biri doktorun parmağını bebeğin başına değdirdiğini yazmış bu olabilir mi ya o zaman suyumuz gelir doğum başlar heralde Allah korusun
yok tatlım ya öle bişi yoktur bebeğin kesesi esnek içinde su var sanmıyorum ben ilk gebeliğimde oldum sadece bazen biraz kanama olabiliyo

kızlar babytech marka beşik alan var mı? biz almayı düşünüyoruz da görüp almak istiyoruz ama ist and.yakasında satan bi mağaza bulamadım nasıl bulabilirim acaba? hep katologtan gösteriyorlar öyle sipariş veriyorlarmış..

grip ilaçla bir haftada dinlenerek 7 günde geçer diye bi laf vardı.. bol bol c vitamini alıp yatman lazım senin..
Ben ilac kullanmadim gribim bogazima, akcigerime enfeksiyon yapti, bagsiklik sistemimiz cok kuvvetsiz, esim bogazim agriyor dedi, o gun bana bulasti.. yaklasmadk bile. Oksurugum gecsn die,bal+zencefil,pekmez+karabiber, vicksler surundum olmuyor, bugun s.ocagina gittim, antibiyotigimi devam ettirmemi söyledi doktor..
Surupta kullaniyorumm. Nrmalde gribi atlattm ama,geniz akintisi ve iltihapı atamadim.

İnşallah yoktur canım Doktorum kanaman olcak dedi umarım acısız geçer

ayşe senin randevun mu vardı sanki ben mi yanlış hatırladım acaba

Kızlar ekim anneleri 3901 de hastaneden yeni çıkmış bir annenin hastaneye ne götürmeniz gerektiğiyle ilgili önerileri var okuyun baya faydali bilgiler

ben de çok aradım kullanan birileri ama bulamadım. dediğin gibi and yakasında da yok. Emin olamadım riskegirmek istemedim, park yatak aldım en sonunda.

gripte antibiyotik kullanılmaz zaten sen demekki daha farklı bir enfeksiyon kaptın.. dikkat et kendine geçmiş olsun bal zencefile devam et iyi geliyor..

gripte antibiyotik kullanılmaz zaten sen demekki daha farklı bir enfeksiyon kaptın.. dikkat et kendine geçmiş olsun bal zencefile devam et iyi geliyor..
Griple basladim, geniz akintim oldu.. enfeksiyna cevirdi.. bakalm deniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…