günaydın canım güzel haberlerle gelirsin inşallahGünaydın kızlar. Uykusuz bir gecenin ardından kalktım artık yataktan.. Belki de bebişimizi görme heyecanından uyuyamadım,doktora soracağım çok şey var.. Özellikle şu mide ekşimesi..Biz birazdan gidiyoruz, inşallah güzel haberlerle geliriz. Oğlumla Öpüyoruz hepinizi
yok tatlım ya öle bişi yoktur bebeğin kesesi esnek içinde su var sanmıyorum ben ilk gebeliğimde oldum sadece bazen biraz kanama olabiliyoKızlar ben çatı muayenesini araştırdım bi forumda biri doktorun parmağını bebeğin başına değdirdiğini yazmış bu olabilir mi ya o zaman suyumuz gelir doğum başlar heralde Allah korusun
Ben ilac kullanmadim gribim bogazima, akcigerime enfeksiyon yapti, bagsiklik sistemimiz cok kuvvetsiz, esim bogazim agriyor dedi, o gun bana bulasti.. yaklasmadk bile. Oksurugum gecsn die,bal+zencefil,pekmez+karabiber, vicksler surundum olmuyor, bugun s.ocagina gittim, antibiyotigimi devam ettirmemi söyledi doktor..grip ilaçla bir haftada dinlenerek 7 günde geçer diye bi laf vardı.. bol bol c vitamini alıp yatman lazım senin..
İnşallah yoktur canım Doktorum kanaman olcak dedi umarım acısız geçerGünaydın kızlar bitmeyen ev işlerinin içinde boğuldum kaldım size yazarak bi soluklanayım dedimgünaydın canım güzel haberlerle gelirsin inşallah
yok tatlım ya öle bişi yoktur bebeğin kesesi esnek içinde su var sanmıyorum ben ilk gebeliğimde oldum sadece bazen biraz kanama olabiliyo
ayşe senin randevun mu vardı sanki ben mi yanlış hatırladım acabaGünaydın kızlar bitmeyen ev işlerinin içinde boğuldum kaldım size yazarak bi soluklanayım dedimgünaydın canım güzel haberlerle gelirsin inşallah.
yok tatlım ya öle bişi yoktur bebeğin kesesi esnek içinde su var sanmıyorum ben ilk gebeliğimde oldum sadece bazen biraz kanama olabiliyo
Bende cok severim, ozellikke ufaklik cok tatli resimdeki..sağol. senin profil fotoğrafına bayılıyorum rapunzeli sık sık izlerim
kızlar babytech marka beşik alan var mı? biz almayı düşünüyoruz da görüp almak istiyoruz ama ist and.yakasında satan bi mağaza bulamadım nasıl bulabilirim acaba? hep katologtan gösteriyorlar öyle sipariş veriyorlarmış..
Kızlar ekim anneleri 3901 de hastaneden yeni çıkmış bir annenin hastaneye ne götürmeniz gerektiğiyle ilgili önerileri var okuyun baya faydali bilgiler
Ben bulamadim, link atarmisinKızlar ekim anneleri 3901 de hastaneden yeni çıkmış bir annenin hastaneye ne götürmeniz gerektiğiyle ilgili önerileri var okuyun baya faydali bilgiler
ben bulamadım yaa paylaşabilir misiniz?Kızlar ekim anneleri 3901 de hastaneden yeni çıkmış bir annenin hastaneye ne götürmeniz gerektiğiyle ilgili önerileri var okuyun baya faydali bilgiler
Ayak topuk olayi nedir ?Ben su ayak topuk olayini denedim kizlar yapabildim yehhuuu
gripte antibiyotik kullanılmaz zaten sen demekki daha farklı bir enfeksiyon kaptın.. dikkat et kendine geçmiş olsun bal zencefile devam et iyi geliyor..Ben ilac kullanmadim gribim bogazima, akcigerime enfeksiyon yapti, bagsiklik sistemimiz cok kuvvetsiz, esim bogazim agriyor dedi, o gun bana bulasti.. yaklasmadk bile. Oksurugum gecsn die,bal+zencefil,pekmez+karabiber, vicksler surundum olmuyor, bugun s.ocagina gittim, antibiyotigimi devam ettirmemi söyledi doktor..
Surupta kullaniyorumm. Nrmalde gribi atlattm ama,geniz akintisi ve iltihapı atamadim.
ben bile panda gibi yana yuvarlanıyodum sen niye denedinEneeee yatakta bi deniyim dedim kasıklarıma ağrı girdi bebişler toplaştı ay Allahım inşallah 1 ay daha sabrederler
Griple basladim, geniz akintim oldu.. enfeksiyna cevirdi.. bakalm deniyoruz.gripte antibiyotik kullanılmaz zaten sen demekki daha farklı bir enfeksiyon kaptın.. dikkat et kendine geçmiş olsun bal zencefile devam et iyi geliyor..
valla ben zor yaptım.. sen çok mu kolay yaptınBen su ayak topuk olayini denedim kizlar yapabildim yehhuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?