- 14 Eylül 2013
- 1.151
- 1.490
- 448
Ben götürmeyi düşünmüyorum. Açıkçası ben o halde ya kendimi düşüneceğim ya bebişimi. Annemi ve ablamı da boşuna onlarla uğraştırmak istemiyorum. Evde zaten uğraşacaklar. Gerek görmüyorum.
nasıl rahat ediceksin tabiki götürebilirsin..
Cevaplar icin tesekkurler kizlar bende alacagim ozamanevet canım ben pike takımı götürmeyi düşünüyorum böyle şık süslü birşey ve tabiki pembe :) doğumdan çıkar çıkmaz olmasada birkaç saat sonra serdiririm diye düşünüyorum kızım hayata şık başlasın dimi ama.
İnşallah Allahım hepimize hayırlısıyla mutlu mutlu nasip etsin o günleri inşAllah...[/QUO
en iyisi birinci ağızdan duymak dostlar anesteziye bağlanıp dönüyorum sizegünaydın kızlar merhaba,
lens ile ameliyata girme sorusu bana da çok güzel bir soru geldi açıkcası :) gözlükte takamayacaz e ben bebeğimi nasıl görücem
dün gece ellerimin ağrısına uyandım. kızlar ya 2 gecedir el parmaklarımın eklemleri ağrıyor. ellerimi açıp kapatırken canım acıyor. yaşayan var mı??
Ayy bende heycan yaptım işte odaları görüncede iyice anlarım artık yaklaştıgınıbenim de eşim yaptı güya beraber yapmış olalım diye bana katlattı sanki katlamak çok iş yaben pazartesi dedim doktora şu malum muayene ne zaman olucak hiç gözünü korkutma bişey yok bunda dedi ama az çok bişeyler olucak tabi olabildiğince kendimizi serbest bırakıp başka şeyler düşünmeye çalışıcaz o an yapacak bişey yok mecburi yapılacakmış.. ben odalara fln bakmadım bakmıycam da sanırım heycan yaparım..
Eneeee lensde taktırmıyolarsa bebelerimi ilk anda nasıl görcem ya bensorayım ivit
günaydın kızlar merhaba,
lens ile ameliyata girme sorusu bana da çok güzel bir soru geldi açıkcası :) gözlükte takamayacaz e ben bebeğimi nasıl görücem
dün gece ellerimin ağrısına uyandım. kızlar ya 2 gecedir el parmaklarımın eklemleri ağrıyor. ellerimi açıp kapatırken canım acıyor. yaşayan var mı??
canmm eğer sezeryan olup genel anestezi alırsan lens sıkıntı..gözler yarı kapalı kaldığından kuruma yapar..biz pomat sürüyoruz bide gözün içine..lensin hali duman olur yani
sen nerdesin cnmAynen burası da püfür püfür esiyo karadeniz candır
ne demek canımm..yumuşak bileyde iyi fikir gerçektenbunu bende söylicektim aklımızda olsun sağol.. bide yataklarda sert oluyor ben yumuşak bişey götürücem altına koymak için kuzucuğun sağı solu acımasın
sen nerdesin cnm
İyi bakalım cnm, hayırlısıyla inş. taşınırsınAmin canım inşallah önceliğimiz artık minik prensesi sağlıkla kucağımıza almak. Yok canım taşınmadım, baya masrafımız oldu, şimdi o eve taşınsak yeni perde, yeni eşya hem maddi olarak şimdi doğum üzeri çok gelecek, hemde benim eşya için dolaşacak halim yok. Sonuçta zaten oturduğumuz evde kendimizin, kira ödemiyoruz. Sanırım yılbaşı sonrası taşınacağım.
.
Bennnn özellikle akşamları
Hani yastıklar için koruyucu kılıf oluyo ya yumuşak kalın..onlar tam olur sanırım bebek yatağına ben onlardan götürmeyi düşünüyorum..ya da peluş battaniye sererim altlarına..
Çok şükür idare ediyorum canım ağrılarım arttı biraz sadece..
Oyyy çok güzel bayıldım
Nazarboncukları tak maşallah..
Valla bizim oda bunun yarısı kadar ve iki bebek sığdırmak zorundayız baya küçük oldu o yüzden..
Canım girip çıkan ağrılar büyüme gerilme ağrıları..korkma..
Benimde 2.5 ve astigmat var görüş alanım 1 metre bile değil üff mal gibi olcam o zaman ameliyathaneden çıkarken eşimin suratını bile seçemiycem
dediğin gibi belli olmuyo..bazen spinal tutmuyo hopp genele geçiliyo..bide bence saçma ama bazı doktorlar çoğul gebeliklerde genel anestezi tercih edebiliyo(hepsi değil,karşıt görüşte var)doktorunla konuş canm bu durumlarıSezeryan olursam belden aşağı isterim canım ama ameliyat bu belli olmaz tabi takmamak lazım püf...
Hahah onu yapabilmem için birinin beni kaldırıp yere oturtması sonrada yerden kaldırması lazımzeyy ayak testini yaptın mı canım
dediğin gibi belli olmuyo..bazen spinal tutmuyo hopp genele geçiliyo..bide bence saçma ama bazı doktorlar çoğul gebeliklerde genel anestezi tercih edebiliyo(hepsi değil,karşıt görüşte var)doktorunla konuş canm bu durumları
Hahah onu yapabilmem için birinin beni kaldırıp yere oturtması sonrada yerden kaldırması lazım
Alt açma mantıklı hem battaniye pislenmemiş olur malum alt açma her türl ü pis olcakbende hani alt açmalar oluyo ya yumuşak içi onu götürücem.. veya battaniyesini sererim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?