2014 Kasım Anneleri

Kızlar annelik bambaşka duyguymuş daha anne olmadan bebeklermiz doğmadan onları özlüyoruz görmeden dokunmadan kokularını içimize çekmeden aşık oluyoruz ben hiç böyle duyguları yaşacağımı tahmin etmezdim ilk başlarda bu kadar hissetmiyordum olan aşkımı hatta bazen zor hamilelik zamanlarımda olmasamıydı diye düşünmedim değil özür dilerim oğluşum öyle düşündüğüm anlar için ama şimdi bebişimizle aramızdaki bağ o kadar güçlendi ki resmen doğmadan aşık oldum minik oğluma

nasıl rahat ediceksin tabiki götürebilirsin..
Cevaplar icin tesekkurler kizlar bende alacagim ozaman

en iyisi birinci ağızdan duymak dostlar anesteziye bağlanıp dönüyorum size

Ayy bende heycan yaptım işte odaları görüncede iyice anlarım artık yaklaştıgını evet benimkide hiç acımıycak diyor ama ben pek sanmıyorum canımda çok kıymetli nasıl dayancam aceba

Ödem tatlım o..
Kalkınca ellerini yukarı kaldır biraz avuçlarını oynat geçer..
Yatarken de ellerini yataktan aşağı falam sarkıtmamaya çalış..

canmm eğer sezeryan olup genel anestezi alırsan lens sıkıntı..gözler yarı kapalı kaldığından kuruma yapar..biz pomat sürüyoruz bide gözün içine..lensin hali duman olur yani

Sezeryan olursam belden aşağı isterim canım ama ameliyat bu belli olmaz tabi takmamak lazım püf...

bunu bende söylicektim aklımızda olsun sağol.. bide yataklarda sert oluyor ben yumuşak bişey götürücem altına koymak için kuzucuğun sağı solu acımasın
ne demek canımm..yumuşak bileyde iyi fikir gerçekten

İyi bakalım cnm, hayırlısıyla inş. taşınırsın
bebek masraflı doğum zamanı bayağı masraf olacaktır zaten cnm...

zeyy ayak testini yaptın mı canım

Sezeryan olursam belden aşağı isterim canım ama ameliyat bu belli olmaz tabi takmamak lazım püf...
dediğin gibi belli olmuyo..bazen spinal tutmuyo hopp genele geçiliyo..bide bence saçma ama bazı doktorlar çoğul gebeliklerde genel anestezi tercih edebiliyo(hepsi değil,karşıt görüşte var)doktorunla konuş canm bu durumları

Evet ctsi konuşayım iyi olur..

Şöyle edindiğim bilgi.. takı, toka, gözlük vs. istenmiyor..spinal+epidural sezaryen ve normal doğumda lensleri çıkarmaya gerek yok, genel anestezi ile sezaryende lensler çıkıyor.. (zaten ayılma ünitesin de geçeceksiniz orda gözlüğü takarsınız)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…