2014 Kasım Anneleri

Çok sevindim canım yalnız olmadığıma. Bana dediler ki neden böyle aldın heryerin kan olcak bidaha giyemezsin. Sadece mevlütte giyilir dediler bende tecrübesiz olduğum için bilemedim canım
Ya bazen çok abartıyorlar niye kan olsun ki herkesin aynı olcak diye bişey yokki ben hiç görmedim pijaması leke olsun ablam yengelerim doğum yaptı onlarda krem rengi pijama giydiler kan lekesi felan olmadı

Bi sıkıntıdan dolayı mı sezaryen sen mi tercih ettin yoksa
evet canım inşallah spinal düşünüyorum.

aynen canım bir ay ben 400 gr almıştım bebeğim 550 son ay da evde hiç almamıştım ama doktorun baskülünde 1 kg almışım

Ya bazen çok abartıyorlar niye kan olsun ki herkesin aynı olcak diye bişey yokki ben hiç görmedim pijaması leke olsun ablam yengelerim doğum yaptı onlarda krem rengi pijama giydiler kan lekesi felan olmadı
Evet canım gerçekten biz bilmiyoruz diye abarta abarta anlatıyolar. Onlarda kan lekesi olmadıysa bizde de olmaz o zman gönül rahatlığıyla giyebilirim çok teşekkür ederim

evet canım inşallah spinal düşünüyorum.

aynen canım bir ay ben 400 gr almıştım bebeğim 550 son ay da evde hiç almamıştım ama doktorun baskülünde 1 kg almışım
Bu ay ben rekor kırdım 1,5 kg aldım daha kilo almak istemiyorumm Eski haline nasıl dönücek bu göbişler

kızlar bebegiğiniz için ajanda filan yaptınız mı ultrason resimleri için filan? ben hepsini saklıyorum da albüm mü alsam ne yapsam bilemedim
Doktorum havayla temas ederse ultroson görüntüleri zamanla bozuluyor demişti bende o yüzden albüm yapmayı düşünüyorum

tabikide sıkılmam..canmm öncelikle geçmiş olsun..narkozu atmak ayılmak anlamında 1saat içinde farkındalık kazanırsın,yani kendine gelirsin..narkotik ilaç anlamında şu mantıkla düşün genel anesteziyle sezeryan olan bi anne ayılır ayılmaz bebeğini emziriyor,onun bebeği yeni doğan üstelik..seninki 3aylık olucak..ama teorik olarak anestezik ajan olan propofol bir miktar anne sütüne geçer,ama bebeğe zararı yok..içim rahat etsin diyosan 1-2günlük stok fazlasıyla yeter..yani için rahat olsun canmm..yenidoğandan itibaren herkese operasyon geçircekse anestezi verilebilir..dolayısıyla senin sütünden geçen eser miktarda ajan hiçbi sıkıntı yaratmaz..umarım aydınlatabilmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…