Ya bazen çok abartıyorlar niye kan olsun ki herkesin aynı olcak diye bişey yokki ben hiç görmedim pijaması leke olsun ablam yengelerim doğum yaptı onlarda krem rengi pijama giydiler kan lekesi felan olmadıÇok sevindim canım yalnız olmadığıma. Bana dediler ki neden böyle aldın heryerin kan olcak bidaha giyemezsin. Sadece mevlütte giyilir dediler bende tecrübesiz olduğum için bilemedim canım
evet canım inşallah spinal düşünüyorum.
aynen canım bir ay ben 400 gr almıştım bebeğim 550 son ay da evde hiç almamıştım ama doktorun baskülünde 1 kg almışım
Evet canım gerçekten biz bilmiyoruz diye abarta abarta anlatıyolar. Onlarda kan lekesi olmadıysa bizde de olmaz o zman gönül rahatlığıyla giyebilirimYa bazen çok abartıyorlar niye kan olsun ki herkesin aynı olcak diye bişey yokki ben hiç görmedim pijaması leke olsun ablam yengelerim doğum yaptı onlarda krem rengi pijama giydiler kan lekesi felan olmadı
Bu ay ben rekor kırdım 1,5 kg aldım daha kilo almak istemiyorummevet canım inşallah spinal düşünüyorum.
aynen canım bir ay ben 400 gr almıştım bebeğim 550 son ay da evde hiç almamıştım ama doktorun baskülünde 1 kg almışım
Bu ay ben rekor kırdım 1,5 kg aldım daha kilo almak istemiyorummEski haline nasıl dönücek bu göbişler
Doğumdan sonra el ele verip zayıflıcaz kızlar morallleri yüksek tutalımben de 2 kg almışım toplamda 12 kg oldu 55 ken 67 oldum daha şimdiden
Doktorum havayla temas ederse ultroson görüntüleri zamanla bozuluyor demişti bende o yüzden albüm yapmayı düşünüyorumkızlar bebegiğiniz için ajanda filan yaptınız mı ultrason resimleri için filan? ben hepsini saklıyorum da albüm mü alsam ne yapsam bilemedim
bugün doğum iznimi aldım hadi hayrlısı kızlar =)
hayırlı olsun bende pztsi aldım
tabikide sıkılmam..canmm öncelikle geçmiş olsun..narkozu atmak ayılmak anlamında 1saat içinde farkındalık kazanırsın,yani kendine gelirsin..narkotik ilaç anlamında şu mantıkla düşün genel anesteziyle sezeryan olan bi anne ayılır ayılmaz bebeğini emziriyor,onun bebeği yeni doğan üstelik..seninki 3aylık olucak..ama teorik olarak anestezik ajan olan propofol bir miktar anne sütüne geçer,ama bebeğe zararı yok..içim rahat etsin diyosan 1-2günlük stok fazlasıyla yeter..yani için rahat olsun canmm..yenidoğandan itibaren herkese operasyon geçircekse anestezi verilebilir..dolayısıyla senin sütünden geçen eser miktarda ajan hiçbi sıkıntı yaratmaz..umarım aydınlatabilmişimdir..Awakecan sana bi sorum olucak egwr sikazsam seni. Dogumdan 3 ay sonra tiroidlerim alinscak belki lenflerde. Pspiller carsinoma teshisi konmystu 3-4 ay once. Yani bi cesit tiroid kanseri. Tabi biliyosundur ama aciklayayim dedim yinesorum su; ameliyaytan ne kadar sure sonra vucudum narkozu atar.2-3 saat suruyomus ameliyat. Yani sutum olursa egee ne kadar sure sagip aticam sutu. Simdiden tesekkur ederim.
Cok zorlama canım kendini eskisi gibi değiliz artıkBiz yürüyüş yaptık geldik annişler ne yalan söyliyim bu defa zorlandim
Ee tosun paşalar var içimizde kolaymı artık öyle rahatca dolaşmak ağırlığını koymuş adamBiz yürüyüş yaptık geldik annişler ne yalan söyliyim bu defa zorlandim[/Q
Allah'ım şu arkadaşımın geldiği haftaya bizlerin de ulaşmasını nasip eyleBiz yürüyüş yaptık geldik annişler ne yalan söyliyim bu defa zorlandim
Amin amin aminAllah'ım şu arkadaşımın geldiği haftaya bizlerin de ulaşmasını nasip eyle
Ee tosun paşalar var içimizde kolaymı artık öyle rahatca dolaşmak ağırlığını koymuş adam
Esimin koluna girip yurudum valla bu defa agir agir..Cok zorlama canım kendini eskisi gibi değiliz artık
Benimkide sevmiyor ama alıştırdım artık yürürken pek sesi çıkmıyoValla hic sevmiyor yurumeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?