Canım çok sağol verdiğin bilgi için. Weewel lere bir bakayım bende. Civalı olanlar uzun sürmüyor mu ölçmesi ? Pek tecrübesizim bu konuda.[/QUOT
Evet geç ölçüyor ama en doğru bilgi onda hatta dediler ki kulak yada alından ölçümün belli noktaları olur onu bizler yapamıyomuşuz o yüzden maksattan ölçmek daha sağlıklı olurmuş doktorlar öyle demiş
canım banada ebe bi tanıdığımız yediğin içtiğinle bebeğin kilosunun gelişiminin bi alakası yok rahimde kanlanma iyiyse bebek güzel gelişir büyür kanlanma,assa bebek zayıf olur gelişimi geriler demiştiarkadaşlar boşta kaldıkça ekim annelerini okuyorum oarada birşey okudum
bebeğin gelişimi 4 hafta geriye düşmüş doktor yediklerinle bir alakası yok demiş
Bende anlattığına yakın pijama takım aldım neden olmasınki kızımında hastane çıkışıda Ekru güpürlü anne kız takım olalım istedimKızlar benim bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Ben kompedan dan çok şık ekru renk sabahlıklı pijama takımı aldım dantel detayları var. Ben bunu alırken hastahane de kullanabilir mıyım diye düşünemeden aldım. Şimdi hastahnede kullanmak için sabahlıklı bi takım daha mı almalıyım? Yoksa bu pijama takımını hastahanede kullanabilir mıyım? Cevaplarınızı benim için çok önemli
Çok sevindim canım yalnız olmadığıma. Bana dediler ki neden böyle aldın heryerin kan olcak bidaha giyemezsin. Sadece mevlütte giyilir dediler bende tecrübesiz olduğum için bilemedim canımBende anlattığına yakın pijama takım aldım neden olmasınki kızımında hastane çıkışıda Ekru güpürlü anne kız takım olalım istedim
canım karnını biri dinlerse bebeğin kalp atışlarının duyulduğunu biliyorum doktorum demişti ve bizde denemiştik ama böyle bişeyi ilk kez duydum bebişin bağırsak hareketleri tam olarak başlamışmudır mekonyum birikiyo ama hiç bilmiyofum ilginçmiş gerçektenkızlar bugün ilginç bişey oldu daha doğrusu daha öncede olmuştu ama bugün yine oldu karnımdan bebeğimin bağırsak seslerini duydum hani acıkınca karınmz guruldarya onun gibi 4 5 defa ses geldi bu sesin benden gelmesi mümkün değil çünkü karnımı yeni doyurmştm ve eşimde yanımdaydı onada dinlettm oda dedi senden gelmyr diye böyle birşey mümkün mü gerçekten sizde duyuyormusnz böyle sesler
banada ilginç geldi karın guırrldaması gibi bi ses geldi 4 5 defa ama tam olarak neresinden tam kestiremedm tbicanım karnını biri dinlerse bebeğin kalp atışlarının duyulduğunu biliyorum doktorum demişti ve bizde denemiştik ama böyle bişeyi ilk kez duydum bebişin bağırsak hareketleri tam olarak başlamışmudır mekonyum birikiyo ama hiç bilmiyofum ilginçmiş gerçekten
slm arkadaşlar nasılsınız
oje de sürmeyelim arkadaşlar ve makyajla gitmeyelim sonra hemşireler çok uğraşıyor
tırnaklarınız da olası bir morarma olur mu diye bakılıyor O2 için.. o yüzden tırnaklar görünür olmalı renkli oje olmamalı doğuma giderken
Hadiyaa..
inşallah öyle bi durum gerçekleşmez hç brimizde.Doğumdan yıpranmış ve şapşirik vaziyette aynen böyle =çıkıp kendime gelene kdar o hal içinde bulunmak+etrafmdakilere hele ki kocama öyle görünmk istemem doğrusu
Günaydın kızlar. Uykusuz bir gecenin ardından kalktım artık yataktan.. Belki de bebişimizi görme heyecanından uyuyamadım,doktora soracağım çok şey var.. Özellikle şu mide ekşimesi..Biz birazdan gidiyoruz, inşallah güzel haberlerle geliriz. Oğlumla Öpüyoruz hepinizi
peki barıştık carputimmm
Eneeee yatakta bi deniyim dedim kasıklarıma ağrı girdi bebişler toplaştı ay Allahım inşallah 1 ay daha sabrederler
slm canım ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz işte sn nasılsın
kızlar birşey sorucam biberon aldınız mı ilk aşamada kaç tane ve kaç ml almak gerek sizce?
ebebekte şöyle bir avente baktım ben de emzik kısmı hoşuma gitti alayım dedim :) yalnız annem emzik büyük gibi dedi, ama en küçük olanı, artık küçük olursa başka bir şey alacağım ben de mecburen.
canım çok güzel düşünmüşsün ama doğumda oje makyaj metal bulunan toka takı küpe yüzük hepsi yasak acil bi durum olurda sezeryana almak gerekirse onları silmeye çalışırken bebeği kaybedebiliriz diye uyarmışlardı beni soğumdan önce sezeryanda saçımda çengelli toka vardı küçücük metali var diye onu bile çıkarıp saçlarıma bone raktılar yoluk gibi kalmıştım istersen bi sor hastaneneiyi oldu bunu söylemen, ben fönümü makyajımı yapıp gidecektim, ama canım bir gün önce saçımı boyatıp , fönümü çektirsem, makyajı doğum sonrası yapsam sakıncası olur mu? fotoğraflarda iyi gözükmek istiyorum
o zaman son ay bordo, siyah vb oje de sürmeyelim, malum doğum her an sürpriz olabilir ve koyu renk ojelerin etkisi çıkarınca da hemen geçmiyor
aman canım kocam ne görürse görsün, bu hamilelikte görmediği kalmadı zaten, son ayak tırnaklarımı da ona bıraktım, çorabıma yardım ediyor, daha ne görecek adam
iyi haberlerle dönersin inşallah canım, ben sormuştum, yemekten sonra hemen uzanma dedi, bir de baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak dur dedi
bir anestezi uzmanımız olmasına çokkk sevindim, sana çok sorularım var ama hemen değil
aaa ben de yapmaya korktum şimdi
tam anlamıyla ben de canım, yuvarlanıp gidiyorum, bu ara bütün yastıkları etrafımda toplayıp, oburiks tarzı hareketlerle hayatıma devam ediyorum
vallahi artık rapor için gün sayıyorum kızlar, ben bugün fazlaca ayakta kaldım, koşturdum, dinlenemedim, eve geldiğimden beri kendimde değilim, bebeğim içimde dikildi sanki, allah yardımcımız olsun ama çok zorlanacağız galiba
bence hastanede giyebilirsin, o gün ziyarete gelenler de olur yakınlarında. ama yanına mutlaka yedek al, gecelik de olurKızlar benim bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Ben kompedan dan çok şık ekru renk sabahlıklı pijama takımı aldım dantel detayları var. Ben bunu alırken hastahane de kullanabilir mıyım diye düşünemeden aldım. Şimdi hastahnede kullanmak için sabahlıklı bi takım daha mı almalıyım? Yoksa bu pijama takımını hastahanede kullanabilir mıyım? Cevaplarınızı benim için çok önemli
Ayyyy aynimis canim bndede oyle esim alirken kirin kirin ede ede laf soka soka aliyor gerci artik[QUOTEonur, post: 36858845, member: 393764"]evet canım tabiki zararlı ama bu kadar da değildir sanırım çünkü anne vücudu başka rabbim öyle yaratmış ki bebeğe geçen herşey süzülüp ayrılıp öyle gidiyo olan bize oluyo ama ben çok denedim içmeden olmuyo cips felan aramam ama o içecek o masada olucak arkadaşşş
Tecrubeli anne sana sorayım dedim:)doğumdan sonra çalışmasak bile bu sağım makinesi hep işimize yarayacak bişe değil mi hatta şimdiden almalı mıyız?Canım benim tavsiyem elektirikli olması. Manuellerin sağım gücü ile elektirikli arasında gerçekten fark var. Heleki çalışacaksan manuel işine yaramaz. Manuel en çok sütten şişmiş gögüsleri indirmek konusunda pratik çünkü 1 -2 defa pompa yaptıktan sonra süt kendiliğinden fışkırarak boşalıyor zaten
Ama normal dolulukta olan gögüsten süt sağıp doldurmak anne için yorucu ve vakit kaybı olur. Çalışan bir annenin günde en az 2 en fazla 5-6 kez süt sağdığı düşünülürse elektirikli çok pratik.
Çift taraflı olması sart değil bence eğer fiyatları teklilere göre yüksekse teklide tercih edebilirsin sonuçta birini diğeri bittikten sonra sağıyorsun en fazla 10 dk ekstra zamanını alır. içine hangisi siniyorsa, hangisi sana pratik ve kullanışlı geliyorsa onu tercih et. Sonuçta önemli olan işini görmesi.
Hic bi sakincasi olmaz.. Senin dogum sezaryen mi olcakiyi oldu bunu söylemen, ben fönümü makyajımı yapıp gidecektim, ama canım bir gün önce saçımı boyatıp , fönümü çektirsem, makyajı doğum sonrası yapsam sakıncası olur mu? fotoğraflarda iyi gözükmek istiyorum
o zaman son ay bordo, siyah vb oje de sürmeyelim, malum doğum her an sürpriz olabilir ve koyu renk ojelerin etkisi çıkarınca da hemen geçmiyor
aman canım kocam ne görürse görsün, bu hamilelikte görmediği kalmadı zaten, son ayak tırnaklarımı da ona bıraktım, çorabıma yardım ediyor, daha ne görecek adam
iyi haberlerle dönersin inşallah canım, ben sormuştum, yemekten sonra hemen uzanma dedi, bir de baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak dur dedi
bir anestezi uzmanımız olmasına çokkk sevindim, sana çok sorularım var ama hemen değil
tam anlamıyla ben de canım, yuvarlanıp gidiyorum, bu ara bütün yastıkları etrafımda toplayıp, oburiks tarzı hareketlerle hayatıma devam ediyorum
vallahi artık rapor için gün sayıyorum kızlar, ben bugün fazlaca ayakta kaldım, koşturdum, dinlenemedim, eve geldiğimden beri kendimde değilim, bebeğim içimde dikildi sanki, allah yardımcımız olsun ama çok zorlanacağız galiba
Hic bi sakincasi olmaz.. Senin dogum sezaryen mi olcakiyi oldu bunu söylemen, ben fönümü makyajımı yapıp gidecektim, ama canım bir gün önce saçımı boyatıp , fönümü çektirsem, makyajı doğum sonrası yapsam sakıncası olur mu? fotoğraflarda iyi gözükmek istiyorum
iyi oldu bunu söylemen, ben fönümü makyajımı yapıp gidecektim, ama canım bir gün önce saçımı boyatıp , fönümü çektirsem, makyajı doğum sonrası yapsam sakıncası olur mu? fotoğraflarda iyi gözükmek istiyorum
seve seve cevaplarım canmm
Çok haklısın canım ya zaten güzel görünmek istiyorum. Yanıma gecelik aldım bi de eşorfman altı koycam ayrıca yeterli olur herhaldebence hastanede giyebilirsin, o gün ziyarete gelenler de olur yakınlarında. ama yanına mutlaka yedek al, gecelik de olur
Ay çok yedim ya catlicam aa dostlar.. Düşündümde bende ekim annesiyim o topike mi transfer olsam benim devreler orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?