2014 Kasım Anneleri

kendinde yapabilirsin canım onu...güzel bir defter alıp usg fotolarını yapıştırıp hissettiklerini yazabilirsin..
hatta kapağına keçeden bebeğinin adını yazıp süs yapıştırabilirsin..
Olabilir gayet mantiklii. :)
Bız esimlede öyle bi defter yapmistk ama 3..4 sayfa doldu, bombos heves gecti.

zeyy88 .!.:
canım ulaşabiliyosan doktorunu ara bence..söylediklerinin hepsi bir aradaysa bilgi al doktorundan..
Bi kez daha boyle olmustum.biraz bekleyince gecmisti .bebek de hareketli.inş.korkulcak biseu yoktur. Gecmezse ararim cnm.çoksagol

[QBiraz "sudecet, post: 36875370, member: 549363"]Bulantin ve wc hissin ondan olmasin canm cok kotuysen hastaneye gitme durumun var mi[/QUOTE]

Biraz daha iyiyim.çok şükür gecmezse Dr irtibata gevic cnm.çok sagol

Kızlar yarın sabah randevum var dua edin gelince yazarım öpüldünuz iyi geceler
iyi geceler balım güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar şuan çok kötüyüm ya.midem bulanıyor,karnın çok sert ve belim fena ağrıyı.birde büyük ttuvalette cikicakmis gibi bihis var(
Noluyo bana ya
geçmiş olsun canım üşütmüşte olabilirsin yalancı kasılmada olabilir pisikolojikte olabilir şimdi nasılsın peki

Kızlar selam..
Dünden beri yazamadım.
Hemen özlüyorum burayı.
Sayfalar birikmiş, birazını okuyabildim.
Herkes iyidir umarım!
Ben bu aralar çok yoğunum. 27 eylülde sınava giricem, sürekli ders çalışıyorum.
Dershanede arkadaşlarım kızıma hediyeler getiriyor mutlu oluyorum biraz olsun. Facemde ekli olanlar gördü muhtemelen.
Çok cici bir örgü patik :)
Onu görünce bende bir şeyler örmek istedim kızıma ama cesaret edemedim :)
Sizce çok mu zor örgü işi?

çok güzel çok yeşili havası meyvesi ulaşımı aradığın herşey de elinin altında daha ne olsun. beşevleri çok severim özellikle

Ben yapiyorum oglumun simdiden iki tane keceden bir tane tüllü kapi susu oldu bebek sekerini de keceden yapiyorum hepsini ayni anda biraz biraz yaptigim icin bitmedi bittiginde buraya eklerim

evet sezeryan istiyorum en son konuştuğumuzda tam net bir şey demedi normal deneriz diye ama normal doğumdan korkuyorum zaten çokta tehlikeliymiş ıkınırken rahim patlayabiliyormuş zaten benim çatımda dar çok zor doğum yaparsın demişti bir doktor bana merak ettim benim gibi olan varmı nst içinde normalde randevum haftaaya bkalım ama alttan o kadar hızlı vuruyorki çıkacak zannediyorum bazen benim doğumda 38 de olur gibi..teşekkürler...

benim doktor senin dediklerinden olacağını sanmıyorum uzman doktor yani tam bir şey demedi ama normal doğum istemiyorum ben yaa korkuyorum çok sezeryan olacağım diye yaptım ben bu çocuğu fobi işte ...

vay bee.. incecik vücudum vardı dümdüz göbeğim hiç çatlağım yoktu, unutmuşum bile o günlerimi kendimi alışveri sayfasında incecik vücudu olan mankene imrenerek bakarken buldum. sonra ee ben artık bebek getiriyorum dünyaya anne oluyorum dedim.. ben anne oluyorum sorumluluğu beni korkuttu...

Kızlar şuan çok kötüyüm ya.midem bulanıyor,karnın çok sert ve belim fena ağrıyı.birde büyük ttuvalette cikicakmis gibi bihis var(
Noluyo bana ya
Eger gece boyu devam ederse acile git bence ihmal etme korkma cok ciddi derecede agrin olurdu sanci olsa kasilma olabilir suyu az icmis olabilir misin yada magnezyumunu aksatmis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…