Evet canim hamile ilk uc ayinda sozdehamile mi şu anda zeynep?ben izlememiştim finali...
Olabilir gayet mantiklii. :)kendinde yapabilirsin canım onu...güzel bir defter alıp usg fotolarını yapıştırıp hissettiklerini yazabilirsin..
hatta kapağına keçeden bebeğinin adını yazıp süs yapıştırabilirsin..
canım karnının sertliği çok sık aralıklarla mı oluyor?
Yedigin birsey dokunmasin canim ne yedin aksamKızlar şuan çok kötüyüm ya.midem bulanıyor,karnın çok sert ve belim fena ağrıyı.birde büyük ttuvalette cikicakmis gibi bihis var(
Noluyo bana ya
5 7 dk arası oluyo cnm
Anladim canim , umarim gecmistir.sanki düne göre daha iyi gibiyim bakıcam bakalım sabah nasıl olucam
gece de uyumadığım için tam olarak bilemiyorum nasıl hissettiğimi kaç gün oldu bilmiyorum uyumuyorum
sudecet .!.:Yedigin birsey dokunmasin canim ne yedin aksam
Bi kez daha boyle olmustum.biraz bekleyince gecmisti .bebek de hareketli.inş.korkulcak biseu yoktur. Gecmezse ararim cnm.çoksagolzeyy88 .!.:canım ulaşabiliyosan doktorunu ara bence..söylediklerinin hepsi bir aradaysa bilgi al doktorundan..
Bulantin ve wc hissin ondan olmasin canm cok kotuysen hastaneye gitme durumun var miEsim etli bi yemek yapmisti onu yedim
iyi geceler balım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın sabah randevum var dua edin gelince yazarım öpüldünuz iyi geceler
geçmiş olsun canım üşütmüşte olabilirsin yalancı kasılmada olabilir pisikolojikte olabilir şimdi nasılsın pekiKızlar şuan çok kötüyüm ya.midem bulanıyor,karnın çok sert ve belim fena ağrıyı.birde büyük ttuvalette cikicakmis gibi bihis var(
Noluyo bana ya
evettBende cok severim, ozellikke ufaklik cok tatli resimdeki..
çok güzel çok yeşili havası meyvesi ulaşımı aradığın herşey de elinin altında daha ne olsun. beşevleri çok severim özellikleHer işi yapar benimle Allah razı olsun ondan, Bursa güzeldir ya ben seviyorum şehrimi, geçen tatilde İstanbul'a gittik valla Bursa'ya geldik toprağı öpecektimBursa İl Sınırı tabelası gözüme hiç o kadar güzel görünmemişti o zamana kadar
Ben yapiyorum oglumun simdiden iki tane keceden bir tane tüllü kapi susu oldukızlar ekim annelerinde bir hamiş gördüm keçeden ne bileyim neden ne süsler neler yapmışlar kardeşleri ile barebar resimleri vardı çok beğendim ben marifetli değilim olsam bilsem yapardım hem de günler geçerdi bi bakın isterseniz son mesajlardaydı elinizden gelirse epey şıktı
evet sezeryan istiyorum en son konuştuğumuzda tam net bir şey demedi normal deneriz diye ama normal doğumdan korkuyorum zaten çokta tehlikeliymiş ıkınırken rahim patlayabiliyormuş zaten benim çatımda dar çok zor doğum yaparsın demişti bir doktor bana merak ettim benim gibi olan varmı nst içinde normalde randevum haftaaya bkalım ama alttan o kadar hızlı vuruyorki çıkacak zannediyorum bazen benim doğumda 38 de olur gibi..teşekkürler...Ben sezrryan olcam cnim 7kasimda normlde 19 kasim ama erken alicak 38+2 E alinmis olcak bebegim insallah artik oluyo normal dogum sezeryandan hemen sonrada arkdasim yeni yaptli 2 sene arayala once sezeryan sonra normal sen sezeryan isyiyorsu sanirim nst yede 32. Haftadan sonra aliolar amasezeryan olucaklair genelde kasilmalar olmuyosa sokmuyolar benim dokrru oyle dddi kasilmaalri olursa girersin bakariz dedi suanda icin gerek yok dedi
benim doktor senin dediklerinden olacağını sanmıyorum uzman doktor yani tam bir şey demedi ama normal doğum istemiyorum ben yaa korkuyorum çok sezeryan olacağım diye yaptım ben bu çocuğu fobi işte ...Evet günlerimiz aynı ama zaten 31+7 yani tam 32+0 da almak gerekiyor raporu öncesinde almak doktorun insafına kalmış bu durumda bizim 32+0 3 ekime geliyor arefe gününe. Ama ben 31+5 yada 31+6 da isteyeceğim doktordan. Bayramdan sonraya kalmasını istem
Eski sezeryanlılardan bende varım. Ama ben bu sefer sezeryan olmak istemiyorum. Herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum.Eğer doktorun sana normal doğum teklif ederse yada evet yapabilirsin derse bana ismini ve yerini bildirirmisin? Çünkü ssvd yaptıracak doktor o kadar az ki. Belki benim ya da benim gibi isteyenlerin işine yarar :)
Bu arada 2 yıl aradan sonra ssvd yapılabiliyor. Yurt dışında bu rutin olarak yapılıyor zaten Türkiyede yaptıran sınırlı sayıda doktor olduğu için henüz yaygınlaşmış değil. Ancak şu an bilinen 240 'a yakın ssvd yapmış anne var. 2 kişi si 2 sezeryan sonrası normal yapmış hatta. Bu konuda facebookta bir grupta var ssvd diye aratırsan bulabilirsin.
Benim 5 yıl olacak ikisinin arası senin 9 yıl olmuş eğer sen istersen doktorunda desteklerse neden olmasın ki
Eger gece boyu devam ederse acile git bence ihmal etme korkma cok ciddi derecede agrin olurdu sanci olsa kasilma olabilir suyu az icmis olabilir misin yada magnezyumunu aksatmis?Kızlar şuan çok kötüyüm ya.midem bulanıyor,karnın çok sert ve belim fena ağrıyı.birde büyük ttuvalette cikicakmis gibi bihis var(
Noluyo bana ya
kızlar bebegiğiniz için ajanda filan yaptınız mı ultrason resimleri için filan? ben hepsini saklıyorum da albüm mü alsam ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?