2014 Kasım Anneleri

Gunaydin canım tabisi ozledik face de girmedin kayinvalidene gittin mi yada o geldimi sana

yok canım kv izmire gitti görümcesinin yanına 1 hafta orada kalacak..pazar döncekmiş sanırım..
sonra ne olur bilmiyorum küçük oğlanın gelmesine 15 gün falan kalıyor..
face e falan giremedim baya yoğun geçirdim 3 günü canım

tatlım o biberonu hiç duymadım ama ben kaşıkla vermekte kararlıyımm..
haa Allah korusun hiç sütüm inmez 4-5 günü bulursa o zaman mecburi biberona başvururum

peki bi soru isyacım, bebk doğunca bizden alıp temizlicekler falan ya ki ben sezeryan olucam muhtemelen ilk gördükten ancak 1 saat sonra görebilicem bir daha, o esnada hemşireler verir mi bir şeyler. yani bu doyurma işlemi tamamen bizim kontrolumuzde mi olacak yoksa hemşirelere desek kaşıkla verin diye, onlar bizi dinlerler mi? çünkü daha zor olacağı için uğraşamayabilirler gibi de geliyor.

Günaydın canım
öncelikle güzel dileklerine amin diyerek başlayayım..
sezeryan olursak büyük bir olasılıkla olumsuz düşünmek adına demiyorum yanlış anlaşılmasın ama sütümüz gelmicek ..
bu memeyi emme konusu için maalesef kötü bir örnek oldu,ama biberona rağmen memeyi seve seve kabul eden bebekler de var senin dediğin gibi...ama benim kafam acayip karıştı....götürsem mi götürmesem mi bilemedim şimdi,ben emzik falan da götürmeyi düşünüodum ..

tüh cnaım ya üzüldümm ama bibereon verilmemsi lazım zaten ben kaşıkla vermeyi düşünüyorum öle bir durumda
bana da söyledi bir kaç kişi canım kaşık olayını ama bebek doyar mı ki sağlıklı bir şekilde kaşıkla ?

canım o dediğin biberonu hiç duymadım bir araştırayım bende..

evettt dün konuştuk uzun uzunnnn bu konuyu ben şahsen almaya karar verdim medelanın pilli elektrikli ürünü alabiliriz.fiyatları çok pahalı boşa para vermmek istemiyorum bende ama elektrikli olması lazım ama çalışıyorsan ikili mantıklı ama çalışmıyorsan tekli de olabilir

canım sen kendine gelinceye kadar bebek ailene teslim edilecek..
yani bebek hemen üzeri giyidirilip teslim ediliyor aileye..
onu annen ve kv ye tembihliceksin canım

biz kendimizden kullanıyoruz biberonu hiç hastadan istemedik hastalardan mama almalarını istiyoruz sadece.. bak benim ablam arkadaşım sezaryen oldu sütleri normal doğuma göre daha çabuk geldi süt olayı çok değişken bişey kendini şartlama hiç.. sen ne olur ne olmaz diye biberonunu steril et yanına al ama inşallah gerek kalmıcak.. emzik ilk etapta almıyolar zaten yine de bulunsun yanında..

canım minicik bebek neden doymasınn...onun zaten kuş kadar midesi olacak ilk doğduğunda

kesinlikle ikili ve tekli konusunda haklısın. çalışırken büyük kolaylık. sen medela'da karar verdin o zaman? kimisi de kiralayın görün size uyuyor mu dedi ama uğraşmak istemiyorum ben. olmadı yarın alıcam sanırım.

canım sen kendine gelinceye kadar bebek ailene teslim edilecek..
yani bebek hemen üzeri giyidirilip teslim ediliyor aileye..
onu annen ve kv ye tembihliceksin canım

merci şekerim bilgilendirme için. o zaman ilk etapta kaşıkla deneyecekler eğer sütüm gelirse gelmezse de mama ile. bu arada odaya getirilen bebek bir daha ayrılmıyor değil mi anne yanından? eğer öyleyse hemşireler ne zaman doyuruyor bu yaramazları, okuduklarımdan çıkarttım bu soruyu saçmalamış olabilirim canım

Canım benim gittiğim hastane mamayı kendi veriyor onu biliyorum ama biberon olayını kendileri mi veriyor bilmiyorum..ben sterilize edip yine de yanıma alayım,hem kaşık hem biberon yanımda olsun

canım minicik bebek neden doymasınn...onun zaten kuş kadar midesi olacak ilk doğduğunda

canım tecrübesizliğime ver , peki nasıl bir kaşık olmalı?

hah işte soruma cevpa. Carputicim bana bebeğin doğuş anından sonra yapılanları kısaca anşatabilir misin canım? yani ben epidural sezaryen istiyorum. bebek doğacak, hemşireler alacak temizleyecek. ama benim dikiş işlemim daha uzun sürecek muhtemelen. o esnada bebeği annanelerin yanıına falan mı veriyorsunuz? hangi ara doyuruyorsunuz bu canavarları? yani kaşık olayı ne kadar gerçekçi diye öğrenmeye çalışıyorum saçmalarsam kusura bakmayın

canım odaya gelldikten sonra verilmiyor..
süt gelmezse bebek durmazsa o zaman hemşireler yardım ediyor canı ve mamam takviyesi diyorlar..
bizim burada bebek annenin tyanından alınmıyor..

canım mama kaşıkları var..tupperda falanda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…