Kızlar selam..
Dünden beri yazamadım.
Hemen özlüyorum burayı.
Sayfalar birikmiş, birazını okuyabildim.
Herkes iyidir umarım!
Ben bu aralar çok yoğunum. 27 eylülde sınava giricem, sürekli ders çalışıyorum.
Dershanede arkadaşlarım kızıma hediyeler getiriyor mutlu oluyorum biraz olsun. Facemde ekli olanlar gördü muhtemelen.
Çok cici bir örgü patik :)
Onu görünce bende bir şeyler örmek istedim kızıma ama cesaret edemedim :)
Sizce çok mu zor örgü işi?
Benim minik canavar icerden gidiklama hareketi yapmaya baslamis cok tuhaf bir his hatta rahatsiz edici desem yeridirnerden ogreniyor bu hareketleri bilmem babasinin oglusu
İki gündür buraların bekçisi biz geldik oğlumla, sağolsun teyzesi yüzünden kaç gündür perişan oluyoruz uykusuzluktan insanın kardeşinin yaptıgını düşmanı yapmaz derler ya doğruymuş bu söz:-( çok mutsuzum etrafımda kimseleri istemiyorum beni depresyona sokuyolar ya:-( lohusalıkta napıcam bilmiyorum şimdiden çıldırdım:-mad:
Benimkide sevmiyor ama alıştırdım artık yürürken pek sesi çıkmıyo
Kizlarrr benim idrarim 2 gün öncesine kadar daha koyu bu konuda bir bilgisi olan varmı? ??
Günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalarrr
Günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalarrr
günaydın herkeseehepimiz için hayırlı , sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah
günaydınn annişlerr..öğleden sonra kızımı görmeye gidiyorum..herşey yolundadır umarım..bu arada ördüğüm bebek battaniyesi finito..eklicem birazdan
Günaydın herkese hayırlı cumalar...
Günaydınlar arkadaşlarım güzel bir gün olsun hepimiz içinGünaydın annecanlar hayırlı cumalar...
günaydın tikita inşallah hayırlı haberlerle dönersin kontroldenGunaydin kizlar ve hayirli cumalar ...
bugun saat 10:30 da Allah kismet ederse oglumu gorucem,doktorda randevum var..benimle birlikte bugun kim gidecekse dilerim herkes hayirli haberlerle doner..
dun aksam esimin yegenine gittik bebek ziyaretine...sezeryan la dogum yapti agustosun 8inde ,hastanede sutu gelmedigi icin biberonla mama verdiler..sonra bebegi kabul etmemis memeyi bi daha...
bana sakin biberon goturme diyen 2.ci kisi oldu..1 ayligina hatta sut sagma makinasi da kiralamislardi..ama artik sut bile gelmiomus kesilmis
Insallah bizlerin gelir kizlar...
bu arada depend marka hasta bezi yani kulodu tavsiye etti siddetle..ben yarin alicam once tekli satiliomus ondan alip denicem once sonrada bedende sikinti olmazsa paket alirim..
hayırlı haberlerle gel inşallahgünaydınn annişlerr..öğleden sonra kızımı görmeye gidiyorum..herşey yolundadır umarım..bu arada ördüğüm bebek battaniyesi finito..eklicem birazdan
Gunydin zeyimGünaydın kızlarrr hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalarrr
tüh cnaım ya üzüldümm ama bibereon verilmemsi lazım zaten ben kaşıkla vermeyi düşünüyorum öle bir durumdaGunaydin kizlar ve hayirli cumalar ...
bugun saat 10:30 da Allah kismet ederse oglumu gorucem,doktorda randevum var..benimle birlikte bugun kim gidecekse dilerim herkes hayirli haberlerle doner..
dun aksam esimin yegenine gittik bebek ziyaretine...sezeryan la dogum yapti agustosun 8inde ,hastanede sutu gelmedigi icin biberonla mama verdiler..sonra bebegi kabul etmemis memeyi bi daha...
bana sakin biberon goturme diyen 2.ci kisi oldu..1 ayligina hatta sut sagma makinasi da kiralamislardi..ama artik sut bile gelmiomus kesilmis
bu arada depend marka hasta bezi yani kulodu tavsiye etti siddetle..ben yarin alicam once tekli satiliomus ondan alip denicem once sonrada bedende sikinti olmazsa paket alirim..
Gunaydin canımgünnaydınn güzell annişlerr..
özledinizmi beniiii...
3 gün izinden sonra işe gelmek istedim valla..
evde daha bir hantal oluyorum sanki..
dün bebeğin hastane için olan kıyafetlerini yıkadık..
akşama zor kurudu ütüledik bugünde onları hurçlayıp çantamıza yerleştircem..
evimiz bebek koktu pek güzeldi...
sizler nasılsınız bakalımm
Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar ...
tüh cnaım ya üzüldümm ama bibereon verilmemsi lazım zaten ben kaşıkla vermeyi düşünüyorum öle bir durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?