2014 Kasım Anneleri

İki gündür buraların bekçisi biz geldik oğlumla, sağolsun teyzesi yüzünden kaç gündür perişan oluyoruz uykusuzluktan insanın kardeşinin yaptıgını düşmanı yapmaz derler ya doğruymuş bu söz:-( çok mutsuzum etrafımda kimseleri istemiyorum beni depresyona sokuyolar ya:-( lohusalıkta napıcam bilmiyorum şimdiden çıldırdım:-mad:

Yok canım yaa hiç bişeyi yok ben de öyle model çıkartmıyorum bi ters bi düz bazende sadece düz yelek örüyorum maksat el emeğimiz olsun..

Benim minik canavar icerden gidiklama hareketi yapmaya baslamis cok tuhaf bir his hatta rahatsiz edici desem yeridirnerden ogreniyor bu hareketleri bilmem babasinin oglusu

Hehhehe elini kaydırıyo dimi bende gıdıklanıyorum çok tatlı...

Sanırım sinir ve dayanma katsayımız azalıyo

Benimkide sevmiyor ama alıştırdım artık yürürken pek sesi çıkmıyo

aynen valla ona kalsa hep yatıcam, dikiliyor resmen içimde, aşağı aşağı vuruyor be yürüdükçe

Kizlarrr benim idrarim 2 gün öncesine kadar daha koyu bu konuda bir bilgisi olan varmı? ??

benim bazı sabahlar oluyor canım suyu artır

Günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalarrr

günaydın canım, hayırlı cumalar..

günnaydınn güzell annişlerr..
özledinizmi beniiii...
3 gün izinden sonra işe gelmek istedim valla..
evde daha bir hantal oluyorum sanki..
dün bebeğin hastane için olan kıyafetlerini yıkadık..
akşama zor kurudu ütüledik bugünde onları hurçlayıp çantamıza yerleştircem..
evimiz bebek koktu pek güzeldi...
sizler nasılsınız bakalımm

Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar ...

bugun saat 10:30 da Allah kismet ederse oglumu gorucem,doktorda randevum var..benimle birlikte bugun kim gidecekse dilerim herkes hayirli haberlerle doner..

dun aksam esimin yegenine gittik bebek ziyaretine...sezeryan la dogum yapti agustosun 8inde ,hastanede sutu gelmedigi icin biberonla mama verdiler..sonra bebegi kabul etmemis memeyi bi daha...
bana sakin biberon goturme diyen 2.ci kisi oldu..1 ayligina hatta sut sagma makinasi da kiralamislardi..ama artik sut bile gelmiomus kesilmis
Insallah bizlerin gelir kizlar...
bu arada depend marka hasta bezi yani kulodu tavsiye etti siddetle..ben yarin alicam once tekli satiliomus ondan alip denicem once sonrada bedende sikinti olmazsa paket alirim..

Günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalarrr

günaydın herkesee hepimiz için hayırlı , sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah

günaydınn annişlerr..öğleden sonra kızımı görmeye gidiyorum..herşey yolundadır umarım..bu arada ördüğüm bebek battaniyesi finito..eklicem birazdan

Günaydın herkese hayırlı cumalar...

Günaydın annecanlar hayırlı cumalar...
Günaydınlar arkadaşlarım güzel bir gün olsun hepimiz için

günaydın tikita inşallah hayırlı haberlerle dönersin kontrolden
biberon hastaneye götürmeye gerek yok ama şöyle bişey var bebek emmezse şekeri düşerse mama takviyesi yapıyor hemşireler biberonla.. benim ablamda arkadaşım da sezaryen oldu ilk gün iki defa mama vermişler, eltim normal doğum yaptı sütü gelmedi onun bebişe de ilk gün iki üç kez mama verildi ama yeğenim hariç (ağzı pamukçuk oldu) anlattığım 2 bebekte emme sorunu yaşamadı sonrasında sütleride geldi hala çok güzel emiyorlar..

tüh cnaım ya üzüldümm ama bibereon verilmemsi lazım zaten ben kaşıkla vermeyi düşünüyorum öle bir durumda

günaydın kızlaaaarrrrrr? şafak sayanlar nasılsınız, umarım keyifler yerindedir.

işler yoğun olunca çok kaçırıyorum muhabbeti ya burda muhtemelen konu konuşulmuştur ama bi şey sormak istiyorum. bu hafta sonu Eminönü'ne gidicez eşimle. gitmişken göğüs pompası da alsak modundayım. önerileriniz var mı? ben medela ve aventi duydum en cok. ikili & elektrikli istiyorum. ama bu pompalardan memnuniyet kişiden kişiye değişiyor anladığım kadarıyla. birisi bi markayı överken diğeri yerden yere vuruyor. kafam karıştı. Doğru olana nasıl karar vericez bir fikriniz var mı? çok da ucuz değiller, bana uymayan bi şey almak istemem açıkçası.

Gunaydin canım tabisi ozledik face de girmedin kayinvalidene gittin mi yada o geldimi sana

tüh cnaım ya üzüldümm ama bibereon verilmemsi lazım zaten ben kaşıkla vermeyi düşünüyorum öle bir durumda

arkadaşlar bu konuda ben de tedirginim işte bu yüzden biberon konusunda buraya bir şey yazmıştım. Sonrasında carputi de çok mantıklı şeyler söylediği için rafa kaldırdım bekleyeyim dedim ama şimdi bunu görünce tekrar gündeme getireyim dedim. Medela calma diye bir biberon var, 50-60 TL arası. özelliği anne memesini emmek gibi zor. hatta bazı anneler yorum olarak ben zor emiyorum bebek nasıl emecek gibisinden şeyler yazmış. en önemli etkisi diğer biberonlar gibi bebeği kolaya alıştırmadığı için (çünkü yine güç sarf etmek zorunda kalıyor bebek) anne memesinden uzaklaştırmamasıymış. Ben bir tane Dr Browns aldım, erkek bebek sonuçta gaz sıkıntısı muhtemelen olacak. sütün hemen gelmeme olayı da muhtemel. Acaba diyorum ki alsam mı? En azında hastaneye onu götürürüm ve ilk aylar onu kullanırım. Cidden kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…