• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Evet kızlarrr yardımlarınızı bekliyorum..
şimdi tekrar edeyim ben işbaşı yapmadan önce etek ve pantolonlar almıştım (bazılarını bulamadım şimdi)..adl ışıktan almıştım bunları..
ama onların üzerine doğru düzgün bir şeyler uyduramadığımdan neredeyse hiç giyemedim özellikle de eteklerimi..
fotolarda nedense daha büyük çıkmışlar ama 38 beden genelde hepsi üste oturan şeyler..
topuklu ayakkabılarımı da koyuyorum...

hadi güzeller bana bi el atın doğumdan sonra iş başı yaptığımda ikiz annesi fit bir kadın olarak işe başlamak istiyorum ocak ayında..
şimdi bunların üzerine nasıl bluz-gömlek- hırka ve aksesuar olur?? (üstlerine hiç bir şeyim yok gibi düşünün)
1-kahverengi kumaş pantolon
2-füme kumaş pantolon
3-gri-siyah etek
4-siyah kalem etek
5-pembe kalem etek
6-pileli siyah etek
7-topuklu ayakkabılarım (az var biliyorum:oops:),siyah uzun çizmem de var eteklerin altına giymek için...

Eklentiler

• DSC_0470.webp
    DSC_0470.webp
    170,2 KB · Görüntüleme: 79
  • DSC_0471.webp
    DSC_0471.webp
    168,1 KB · Görüntüleme: 85
  • DSC_0474.webp
    DSC_0474.webp
    167,6 KB · Görüntüleme: 72
  • DSC_0476.webp
    DSC_0476.webp
    177,4 KB · Görüntüleme: 70
  • DSC_0479.webp
    DSC_0479.webp
    187,9 KB · Görüntüleme: 61
  • DSC_0480.webp
    DSC_0480.webp
    122,3 KB · Görüntüleme: 70
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Kızlar burnum kaniyor uzunca bir suredir ama öyle akmiyor af edersiniz banyoda lavaboda temizlerken görüyorum. Netten baktım normalmis hamilelikte burada duymadim hiç kanayan var mı? :110::110:

benim 2-3 kere kanadı kan basıncından oluyo normal..

Kızlar burnum kaniyor uzunca bir suredir ama öyle akmiyor af edersiniz banyoda lavaboda temizlerken görüyorum. Netten baktım normalmis hamilelikte burada duymadim hiç kanayan var mı? :110::110:
benim hep kanıyor fiona gebelikle alakalı normal bişey endişe etme hiç.. abdest alıyosan eğer burnunda yara varsa iyileşene kadar burnuna çok su çekme ve sümkürme..

evet canım benim de kanıyor hatta geceleri burnum tıkanıyor iki gündür baş ağrısıyla uyanıyorum kan basıncımız yükseldiği için oluyormuş yani normalmiş.

Evet kızlarrr yardımlarınızı bekliyorum..
şimdi tekrar edeyim ben işbaşı yapmadan önce etek ve pantolonlar almıştım (bazılarını bulamadım şimdi)..adl ışıktan almıştım bunları..
ama onların üzerine doğru düzgün bir şeyler uyduramadığımdan neredeyse hiç giyemedim özellikle de eteklerimi..
fotolarda nedense daha büyük çıkmışlar ama 38 beden genelde hepsi üste oturan şeyler..
topuklu ayakkabılarımı da koyuyorum...

hadi güzeller bana bi el atın doğumdan sonra iş başı yaptığımda ikiz annesi fit bir kadın olarak işe başlamak istiyorum ocak ayında..
şimdi bunların üzerine nasıl bluz-gömlek- hırka ve aksesuar olur?? (üstlerine hiç bir şeyim yok gibi düşünün)
1-kahverengi kumaş pantolon
2-füme kumaş pantolon
3-gri-siyah etek
4-siyah kalem etek
5-pembe kalem etek
6-pileli siyah etek
7-topuklu ayakkabılarım (az var biliyorum:oops:),siyah uzun çizmem de var eteklerin altına giymek için...
hiç topuklu ayakkabım ve eteğim olmadı ki benim kombin yapayım:KK23: :110: yazacak arkadaşlardan kopya çekicem ben :KK45:

Kizlar bebislerimizin kiyafetlerini yikarken yumusatici yerine sirke koydugunu soyleyenlet olmustu.ne kadar koydunuz ki kokmadi?denemek istiyorum da...

pudra rengi gibi olan bide en baştaki gri mi artık renklerimde pek iyi değil eteklerin çok güzel..

bende onları çok seviyorum ama hiç giyemedim özellikle ikisini..çünkü gri eteğin üzerine ne renk giyicem veya pembenin..
beyazla pek aram yok o_O

Back
X