- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
AynennCanim icinde kalmasin o halde aliver gitsinn
Canim fiyati uygunmus rengarenk allllAynennöyleyse bn gyinmeye gdyorumm.
Canım hani sat a göre diyorsun ya devlet Hastanesinde ki dr bizim doğum tarihimizi sat ın 1 hafta öncesine verdi normalde 05.11.2014 bu sat ama dr 30.10.2014 diyor kafam karıştı burada ki tarihi değiştirmelimiyim senceHayır sat a göre.. Sen onu baz al
Evet canım Allah korusun benimde en korktuğum şeydir istanbul ataköy yazıyordu
ben düşünmeden alıştırıcam canım emziğe oğluma ilk doğduğu gün verdim çabuk alıştı o kadar rahat ki ağlarken veriyosun sakinleşiyo yoksa emcek eee heryerde de emdirmek mümkün olmuyo ben çok rahat ettim oğlumda bundada alıştırcamCanim arkadslarim kesinlikle kullan diyorlar yoksa cocuk aglarken susturamiyoruZ dediler ilkinde tecrube etmisler ben damak yapisini bozar mi ve anne memesinden sogur mu diye yedirgin oluyorum
İnsallah sutumuz de olur bebislerimiz de emer
benimde koşuma gidiyo kendi kendime sırıtıyorumMucizelerimiz onlar bzim yaa
Geceleri ve sabahn erken saatlerinde başlyo seri bi şekilde dönme-dalgalanma-şişirme-sürtünmelere uyutmuyo hareketlernden.Uyuyamaynca bnde onu rahat brakmyrm hoşumada gdiyooo dokunup kaçırtmak
Rabbim'in lütfu onlar bze,vaktiyle sağlıkla aza noksansız kucağımıza almak nasip olur inşallahh
Bugun bende pijema ve gecelik almaya gidecem.. gecenlerdd aradim o kadar bulamadim.. insallah alacam bu sefer, kafam karisk, 2013 kasim anneleri uzun kol al diyor, burda herkes kisa aldi.. lohusayken usutursen bebegi etkilermis.
Canım kv bana aldı uzun kol sabahlıklı ben ızun kollu istedim zaten normalde üşüyen birisiyim lohusa iken kan kaybı fazla olduğu için üşümen de fazla oluyor ilk zamanlar sonra ateş basmaları başlıyor o yüzden uzun kollu al sonraları kısa kol pijamalarından giyersinBugun bende pijema ve gecelik almaya gidecem.. gecenlerdd aradim o kadar bulamadim.. insallah alacam bu sefer, kafam karisk, 2013 kasim anneleri uzun kol al diyor, burda herkes kisa aldi.. lohusayken usutursen bebegi etkilermis.
Benim 30 haftalık ken 1650 idi şimdi bilmiyorum canım :)Merhaba hanımlar benim bebeğim su anki kilosu 1700 grammış dr sınırda dedi büyük bebek olacak dedi sizlerin bebekleri kac kilo acaba???
Amin ablacim kolay saglikli dogumlarimiz olsun insallah..Canım günler iyice azalıyor Rabbim hepimizin yar ve de yardımcımız olsun amin
Bebek bu ne zaman gelecegi belli olmaz..planli sezaryen olmadigi surece..Yani benim ufaklik babasinin dogum gununde gelmez o haldee
Canım kv bana aldı uzun kol sabahlıklı ben ızun kollu istedim zaten normalde üşüyen birisiyim lohusa iken kan kaybı fazla olduğu için üşümen de fazla oluyor ilk zamanlar sonra ateş basmaları başlıyor o yüzden uzun kollu al sonraları kısa kol pijamalarından giyersin
canım benimde 31+1 de 1627 gr 42 cm diMerhaba hanımlar benim bebeğim su anki kilosu 1700 grammış dr sınırda dedi büyük bebek olacak dedi sizlerin bebekleri kac kilo acaba???
Kv kom diye bi markadan almış 150 tl di sanırım canımAnladim canim, nrmaldd bi tane yarim kollu begendim, sabahligida kapsi koldu, ya fiyatlar çok ucuk, sezon snu dıye bu 80 kusurdu.. uzun kollular ne kadar kim bilir, ögrenecem insallah.
bende evdeyim yalnızım eşim yarın akşama kadar yoktemizlik yapmayı planlıyorum
Evet canım Perşembe günüydü kontrolümüz. Herşey yolunda şükür ama bebeğin pozisyonuna şaşırdı Dr. Ona canım sıkıldı biraz. Normalde 30. Haftada yan durmazmış bebekler, ama bizimki yan yatıyormuş.. Ben üzülünce Dr dur bakalım daha değişebilir falan dedi.. 32. Haftada dönmesi lazım. O zaman daha net konuşurum dedi.Bir de omega 3 kullanırsan iyi olur dedi. 2 hafta sonra 32. Hafta raporu için tekrar gidicem..böyle işte canım, inşallah hayırlısıyla döner bebeğimiz.
Günaydın herkesee. Dün gece oğlum çok canımı yaktıkarnımdaki bebeğin bu kadar sert hareket edip beni neredeyse ağlatacağını tahmin edemezdim. Kıvrandım durdum. İlk defa panik oldum. Ya erken doğum olsa naparım diye sordum kendime? Çantamız hazır sayılır, o yüzden sakin bir şekilde nefes egzersiziyle hastaneye gidebileceğimi bile düşündüm.. Oyyy
iuyi maşallah canım sıkma canınıgörümcemin bebeğide yan duruyofu boyu kısaydı biraz bebek öyle sığabilmiş bebişin büyük demişti doktor ve 37. Haftada döndü biliyomusun 3.580 gr doğdu hiç canını sıkma hakkında hayırlısı olsun
Kizlar ben doktora sordum araba kullanmama bir engel var mi diye yani dikkat daginikligi vs. Diye o da iq direkt 10 puan dusuyor dedi
Merhaba hanımlar benim bebeğim su anki kilosu 1700 grammış dr sınırda dedi büyük bebek olacak dedi sizlerin bebekleri kac kilo acaba???
Canim nasil bir emzik almam lazim marka falan onemli miben düşünmeden alıştırıcam canım emziğe oğluma ilk doğduğu gün verdim çabuk alıştı o kadar rahat ki ağlarken veriyosun sakinleşiyo yoksa emcek eee heryerde de emdirmek mümkün olmuyo ben çok rahat ettim oğlumda bundada alıştırcam
benimde koşuma gidiyo kendi kendime sırıtıyorum
Canim bekliyorum bebisin tatli cicleri gormeyi
Canim bu gidisimde iki hafta onde cikti o yuzden sordum insallah son haftasina kadar durur da saglikli olur bebelerimizBebek bu ne zaman gelecegi belli olmaz..planli sezaryen olmadigi surece..
canim dikkatimin daginik olduguna emimim o yuzden cok sakin kullaniyorumçok yorma kendini canım dinlene dinlene yap ben öyle yapıyorum şu anda
ben 4 gün önce kontroldeydim ve bebeğim yan duruyordu, bunu hiç sorun etmedi doktorum, daha vakti var, ama dönmese de dünyanın sonu değil
aynen canım, bu ara haraketleri benim de canımı yakıyor valla, kasları güçlenmiştir inşallah, ayy diye inletiyor beni
benim bebeğimin boyu haftasında hatta biraz uzun ama o da yan duruyor canım rahim yapısıyle alakalı olduğunu söyledi doktorum ve dönebilir dedi
sen kendini fark edersin canım ben hazirandan beri kullanmıyorum, ellerim ve kollarım güçsüzleşti, çok sakarlık yapıyorum, direksiyonu da elimde kaydırıcam diye korktum, kullanamıyorum ama doğuma kadar kullnanlar da var tabii
canım benim doğum tarihim de 13 kasım ve tam 4 gün önce kontrolüm vardı, bebeğim 1750 idi ve doktorum tam haftasında olduğunu söyledi, hatta grafikten gösterdi, alt sınır, üst sınır ve bir de kalın çizgi ile orta var, bu değer ortadaydı, sonradan kilo alımı çok artarsa iri olabilir ama dengeli giderse çok normal, ve bu hepimiz için geçerli, kilo alımı istikrarlı gidebilir de gitmeyebilir de
canım benim görümcemin boyu kısa 157 bebişte büyük olunca anca yan sığabilmiş dedi doktoruçok yorma kendini canım dinlene dinlene yap ben öyle yapıyorum şu anda
ben 4 gün önce kontroldeydim ve bebeğim yan duruyordu, bunu hiç sorun etmedi doktorum, daha vakti var, ama dönmese de dünyanın sonu değil
aynen canım, bu ara haraketleri benim de canımı yakıyor valla, kasları güçlenmiştir inşallah, ayy diye inletiyor beni
benim bebeğimin boyu haftasında hatta biraz uzun ama o da yan duruyor canım rahim yapısıyle alakalı olduğunu söyledi doktorum ve dönebilir dedi
sen kendini fark edersin canım ben hazirandan beri kullanmıyorum, ellerim ve kollarım güçsüzleşti, çok sakarlık yapıyorum, direksiyonu da elimde kaydırıcam diye korktum, kullanamıyorum ama doğuma kadar kullnanlar da var tabii
canım benim doğum tarihim de 13 kasım ve tam 4 gün önce kontrolüm vardı, bebeğim 1750 idi ve doktorum tam haftasında olduğunu söyledi, hatta grafikten gösterdi, alt sınır, üst sınır ve bir de kalın çizgi ile orta var, bu değer ortadaydı, sonradan kilo alımı çok artarsa iri olabilir ama dengeli giderse çok normal, ve bu hepimiz için geçerli, kilo alımı istikrarlı gidebilir de gitmeyebilir de
Canım hani sat a göre diyorsun ya devlet Hastanesinde ki dr bizim doğum tarihimizi sat ın 1 hafta öncesine verdi normalde 05.11.2014 bu sat ama dr 30.10.2014 diyor kafam karıştı burada ki tarihi değiştirmelimiyim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?