avent öneririm tatlım ortodontik ağız diş ve çene yapısını bozmuyo ama damaklılarda çok kullanışlı canım chicco da olabilirCanim nasil bir emzik almam lazim marka falan onemli mi
Canim bekliyorum bebisin tatli cicleri gormeyi
Cok yorma kendinii
Canim bu gidisimde iki hafta onde cikti o yuzden sordum insallah son haftasina kadar durur da saglikli olur bebelerimiz
canim dikkatimin daginik olduguna emimim o yuzden cok sakin kullaniyorum
Benim ki 31 haftalik iken 2170 gr di boyu 46 cm diMerhaba hanımlar benim bebeğim su anki kilosu 1700 grammış dr sınırda dedi büyük bebek olacak dedi sizlerin bebekleri kac kilo acaba???
Kom iyı marka :))Kv kom diye bi markadan almış 150 tl di sanırım canım
tikitacım senin bebis epey iri olacak sanırım masallah aynı haftalardayız geçen yazmıstın 2600 falandı değil mi yanlıs hatırlamıyorsam tabi...biz dün gittik 2190 olmusuz 1 haftada 200 gr almıs bizim ki usg de yanakları tombis görünüyor o görüntüye kıyasla kilosu az geliyor bana sağlıklı olsun da birazda tontis olsunBenim ki 31 haftalik iken 2170 gr di boyu 46 cm di
Korkma canım Rabbim kimseyi o darda bırrakmaz o an geldiğinde bu korkun aklına bile gelmez sen sadece dr yardımcı olacaksın ve yavrunu kucağına aldığında da herşeyi unutacaksın inşallahAyyy kızlar beni bir korku kapladı 1-2 gündür. Nasil dogum yapacam ben yaaa...
canım benim aldığım biberonun üstünde 5 dk kadar kaynatın yazıyor ama slikon kaynatılmayacak diye birsey yazmıyordu.netten baktığım kadarıyla onlar da kaynatılıyor.Bir de temizlerken deterjan kullanmayı düsünmüyorum ben sirke ve tuzla fırçalamak daha sağlıklı bence.Birde burdan izle istersen kadının konusması gıcık biraz ama idare et gülüm http://www.uzmantv.com/bebegimizin-biberon-temizligini-nasil-yapalimKiZlar emzik ve biberonu nasil temizleyecem canta hazrliyrmda
Avent cam biberon
Nuk emzik
Silikon kismi kaynar suda mi bekletceZ
tikitacım senin bebis epey iri olacak sanırım masallah aynı haftalardayız geçen yazmıstın 2600 falandı değil mi yanlıs hatırlamıyorsam tabi...biz dün gittik 2190 olmusuz 1 haftada 200 gr almıs bizim ki usg de yanakları tombis görünüyor o görüntüye kıyasla kilosu az geliyor bana sağlıklı olsun da birazda tontis olsun
aaa aynıyız canımcım bizde 33. haftadayız dün gittik 2190 gr olmusuz tontisler aynı gidiyorKizlar biz doktordan geldik bebeğim 44 cm 2190 gr olmuş
Kafası iki hafta önde dedi önemli değil sadece normal doğum zor olur dedi. Doktorum çok relax allahtan bende hiç Takmadim o yüzden
Nst de sancı çıktı yine ama doktorum özel muayenehanesine gittigi icin gostrremedim ilaç verir dedi nstdeki kisi çok takmamaya çalışıyorum inşallah hepimizin yavrusu zamaninda ve saglikla gelir
Amin canım Rabbim hiç kimseyi o darda bırakmasın yar ve de yardımcımız olsun ilk doğumum değil ama baya heyecanlıyım içim kıpır kıpır[QUOTCanımRrputi, post: 36895758, member: 581764"]Amin ablacim kolay saglikli dogumlarimiz olsun insallah..
merhaba teyzeleri biz doktordan yeni geldik.biraz moralimiz bozukyuzumuz ve ellerimiz hariç diğer vücut olçumları yapıldı ama elleriyle yuzunu sıkıca kapattığı için ne ellerinin ne de yüzünün ölçümü yapılamadı cok uğraştı doktor hem karnımı cok zorladı hem alttan muayene etti görebilmek için ama nafile olan benim cektigim anlık ağrılara ve strese oldu benim doktoruma cok sinirlendi bu ayrıntılı ultrason 4.ayın sonunda yapılmalıydı cok gec kalmışsınız zaten 7.ayda gelinir mi die fırça da çekti zaten gözümde yasla dolu cıktım simdi annemle konustumda içim biraz rahatladı kalbimiz sırtımız ayaklarımız karnımız iyi ALLAH a sükür kılomuzda az 1.400 gram mınyon bır bebek haftamız 29+5..bizden haberler oyle teyzeleri Rabbim hepimizin bebeklerini korusuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?