Çok sevindim ablaa. babası Mehmet Alperen diyor ama bakalım ne olacak son anda.Alperen????
benim oğluşumun ismi de Alperen olacak büyük ihtimalle ablası kısmetse
aynen öyle canım.. onu üzmemek için camı açıp derin derin nefes aldım. tamam oğlum geçti dedim...Amann canım adı üstün de Koca iste iyi birsey olsa adı bal olurdu kaymak olurdu demi...Bosver sen bebekler varya insana büyük bir terapi doğsunlar daha neler unutturacaklar bize Erenler,Alperenler
Çok sevindim ablaa. babası Mehmet Alperen diyor ama bakalım ne olacak son anda.
Masallah sizeeEki Görüntüle 1242620 Buda minnosumla ben teyzeleri tijamalari giydik yayildik koltuga:)
benim bebik de yapıyor aynısını tahminime göre kolunu sallıyorHeheh kızlar benimkiler bi titreme hareketi öğrenmişler arada bi göbeğimi titretiyolar sizde de oluyo mu?? Acaba o anda ne yapıyolar?
Onu normal pijama takımı aldım canım yakası düğmeli hem her zaman kullanırım diye düşündüm
Eki Görüntüle 1242683 bu bana ders olsun
az önce gördüm bunu yazıyı okuyunca bi irkildim hakketen nekadar doğru bi sözhele banaaaa! ama şimdi ders oluyor iki saat sonra unutuluyor:))
odama çıktısını alıp yapıştıracam
Yok kisirlastirmadik insallah bi defa anne olsun oyle yaptircaz.. Kizisip kendi kendine gecmesini beklersek 10-15 gun sonra yine oluyor.. İlac verirsek bir ay bisey olmuyor ama ilacta hormon sonucta kanser yapiyor..carputi senin pekmaz kısırlaştırılmamıştı dimi? nekadar sede kızışıyor?
Saglikcilarda boyle heralde garip yemekler gece kahvaltilari abeslangla yenilen pastalar enjektorler karistirilan caylar falan bizim mide uçmuş artik biseyden etkilenmiyomide kardeşliği..benimkide aynı canmm..maşallah diyelim
benim eşimde birkere anne olsun istiyor ama biraz çaresiz kaldık beş tane yavrulayabilir onları ben sonra vermeye kıyamayacağımı düşündüm hepsine de bakamayacaktım kısırlaştıralım dedik maddi olarak biraz sıkışık durumdayız bu aralar ama çilek bir hafta ara ile kızışıyo carputi, kızışınca bir hafta sürüyo çok sıkıntı çekiyor çok üzülüyorum şuanda da kızıştı dört gündür falan aynı durumda düzelsin artık kısırlaştıracağız, pekmezde bu kadar sık kızışıyormu diye merak ettimYok kisirlastirmadik insallah bi defa anne olsun oyle yaptircaz.. Kizisip kendi kendine gecmesini beklersek 10-15 gun sonra yine oluyor.. İlac verirsek bir ay bisey olmuyor ama ilacta hormon sonucta kanser yapiyor..
YamanlarEminler
Veterinerden ilac al ver yazik ben dayanamiyorum veriyoruz hafifliyor ve uzun sure olumuyor kendi kendine gecmesini beklerseniz on gundr bir yine kizisiyor..benim eşimde birkere anne olsun istiyor ama biraz çaresiz kaldık beş tane yavrulayabilir onları ben sonra vermeye kıyamayacağımı düşündüm hepsine de bakamayacaktım kısırlaştıralım dedik maddi olarak biraz sıkışık durumdayız bu aralar ama çilek bir hafta ara ile kızışıyo carputi, kızışınca bir hafta sürüyo çok sıkıntı çekiyor çok üzülüyorum şuanda da kızıştı dört gündür falan aynı durumda düzelsin artık kısırlaştıracağız, pekmezde bu kadar sık kızışıyormu diye merak ettim
tamam dediğine bi bakalım ama galiba babası artk kısırlaştırıcak vazgeçerse ilaçtan aldırayımVeterinerden ilac al ver yazik ben dayanamiyorum veriyoruz hafifliyor ve uzun sure olumuyor kendi kendine gecmesini beklerseniz on gundr bir yine kizisiyor..
Kizginligi gecmeden kisirlastirmiyolar zaten eziyet cekiyolar uzuluyorum bende valla..tamam dediğine bi bakalım ama galiba babası artk kısırlaştırıcak vazgeçerse ilaçtan aldırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?