nasıl bi ıkınma canım anlayamadım?Kızlar,sırtim batiyor malum, bide öksuruyorum ustune, öksurdukce batiyor, batarkende otomatikmen kendimi skıyorum, yada yataktan kalkarken skıyorum, bebegime tehlikeşi varmi?ıkın
Ma gibi bi sıkma olunca sormak istedim?
yektalarYamanlar
Oksurdugumde sirtim asiri batiyor ve vcudumu skıyorum yani , aslnda kendi kendine vucudum kasiliyor ..agrimasin diye, gerci yine agriyor.nasıl bi ıkınma canım anlayamadım?
rahat ol bence bişey olmaz rahat olOksurdugumde sirtim asiri batiyor ve vcudumu skıyorum yani , aslnda kendi kendine vucudum kasiliyor ..agrimasin diye, gerci yine agriyor.
''Esyaların üstüne seni seviyorum yazamadıktan sonra temizliğin ne önemi var ''Eki Görüntüle 1242683 bu bana ders olsun
Canım ya sen halen iyilesemedin çok da hareketlisin temizlik falan kosturuyorsun terlediğin de sık sık değis üstünde kurumasın soğuk seylerden de biraz uzak dur bari iyilesene kadar.Geçmis olsunOksurdugumde sirtim asiri batiyor ve vcudumu skıyorum yani , aslnda kendi kendine vucudum kasiliyor ..agrimasin diye, gerci yine agriyor.
Suuuper yaa''Esyaların üstüne seni seviyorum yazamadıktan sonra temizliğin ne önemi var ''Bunu da izle ama en sonuna dikkat et küççük gelinim
Elinden geliyosa yap tabi ben almadim..kızlar takı yastığını kendimiz yapmaya kalkışsak zor mu olur acaba??
Sagol canim, bebegime bise olcak diye korkuyorum, dun bir tanidik jinekolog var ona sordum gece 4te, birsey olmaz dedi, öksürürken ,sirtim dahada agriyor, vucudum kndini skıyor, sanki bebege zarar gelecekmis gibime geliyor korkuyorum, birde dun asiri bir kasik agrisyla uyandim.Canım ya sen halen iyilesemedin çok da hareketlisin temizlik falan kosturuyorsun terlediğin de sık sık değis üstünde kurumasın soğuk seylerden de biraz uzak dur bari iyilesene kadar.Geçmis olsun
aynen valla dediklerinin hepsini yapmışlığım var..boşver bacım böle olalım..hassas olmakta zordurSaglikcilarda boyle heralde garip yemekler gece kahvaltilari abeslangla yenilen pastalar enjektorler karistirilan caylar falan bizim mide uçmuş artik biseyden etkilenmiyo
Abeslangla yenilen pastaSaglikcilarda boyle heralde garip yemekler gece kahvaltilari abeslangla yenilen pastalar enjektorler karistirilan caylar falan bizim mide uçmuş artik biseyden etkilenmiyo
öle ama ,inan abartmamış..hatta ekleyebilirim,patoloji kaplarına konulan şeker..nöbetlerde steril yeşilleri çarşaf niyetine kullanma..sefil gibiyiz yeminlenAbeslangla yenilen pastaenjektörle karıştırılan çay çok güldüm sabah sabah
Eee imkanlarımız bu diyosunuz haklısınız ne güzel işte demokrasilerde çare tükenmezöle ama ,inan abartmamış..hatta ekleyebilirim,patoloji kaplarına konulan şeker..nöbetlerde steril yeşilleri çarşaf niyetine kullanma..sefil gibiyiz yeminlen
ee napcan canmm..bu arada yeteneklerinin nerden geldiği anlaşıldıEee imkanlarımız bu diyosunuz haklısınız ne güzel işte demokrasilerde çare tükenmez
Bende okulonceciyim abeslang ve enjektoru faaliyetlerimde kullanmistim bize de çöpçü meslek derler dugmeler eti puf kapları parfüm şişeleri kumaßlar fircalar bildigin çöp olan herşeyi biriktirip okulda kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?