2014 Kasım Anneleri

Günaydın annecanlar hepiniz çok iyisinizdir inşallah...Hani dün arkadaşımın doğuma gireceğinden bahsetmiştim akşam görüştüm sesi çok iyi geliyordu bebek de çok iyiymiş epidural sezeryan oldu hiç korkma korkulacak bir şey yokmuş ben nasıl olduğunu bile anlamadan oğlum doğdu dedi sesi cıvıl cıvıldı darısı bizim başımıza inşAllah...

Günaydın herkese, ağrısız güzel bir gün olsun hepimize. Doktora gitcek arkadaşlar güzel hbrlerle gelsinler inşallah,
Dün gece kasık, belim ve sırtım cok ağrıdı, 9 buçuk olmadan uyumuşum.Perşembe çalışabilir raporu alcam, Ama dünkü gibi sancılar hep olcaksa, çalışmak baya zor gelecek.

Gunaydin kizlar yazmasamda sizi surekli takip ediyorum yeni siteyi pek begenmedimde sizler ne yapiyosunaniz kopya cekiyorum valla oglusumun odasini ismarladik insallh bu ay icinde gelicek kiyafetleri yikandi utulendi bende roxy kullandim gayet guzel oldu etiketleri unuttum aklima bile gelmedi tesekkur ederim size yerlestirirken hepsini kesicem bide kilolarinizi problem etmeyin lutfen valla bnm yanimda hacca gitmis gelmis sayilirsiniz ole bi kilo aldim ki o kadar yememe ragmen kendime sasiyorum suan herseyimiz normal gibi sadece haftada bir kan serumu takiliyorum kanim yerlerde surunuyo sag olsun oglusum beni somuruyo kizlar bisey sorabilir miyim dislerimi fircalarken cok kanamaya basladi sizinde oluyomu bisey eksikliginden filan oluyosa dr solim onlemimi alim diyorum

Dün bendede kasık ağrısı oldu iki tarafıma bıçak saplanır ve gerilir tarzdaydı sanki vucudumu kambur yapsam geçecek hissi vardı gece saat 23.00 dı eşim yürüyüşe çıkardı sağolsun hemen geçti ben yürüyünce geçeceğini hiç sanmıyordum 40 dk yürüdük o gazla,sende dene belki işe yarar

Günaydın canlarım geceleri çok uyandığımdan sabahları kalkamıyorum kocişim aç aç işe gidiyo yazık ya bizde şimdi oğluşla,kahvaltı hazırlıyoz kızımda uyanmış tepik atıp duruyo açımmmm diyo sanırım

günaydın canım.. aynen ben de artık kahvaltı hazırlayamıyorum gece uyuyamadığımdan sabah o giderken uyumuş oluyorum hep işte de simit poğaça yemekten artık göbişlerimiz yarış ediyor

Günaydın arkadaşlar...
Çok kötü bir gece geçirdim... Gece 1 gibi bi mide yanmam başladı ama nasıl yani bulantıyla beraber yatırmıyor beni sonra karnım kasılmaya başladı ve sabah ezanına kadar her kasılmada sancım oldu baya kasıklarımda ve belimde... 15 saniye felan sürdü ama çok sık sık oldu uyuyamadım hortlak gibiyim yeni işe gelebildim çok korktum... Bi ara dedim herhalde o bölgem ayrılıyor... Şimdi de acaip nefes darlığı var omuzlarım kollarım kalkmıyor nefes alamadıkça halsizleşiyorum...
Sabah sabah haberlerim böyle..

günaydın canım geçmiş olsun çok.. yalancı doğum sancıları sanırım ama bence ihmal etme doktor kontrolün ne zaman belki nstye fln bağlar..

günaydın canım geçmiş olsun çok.. yalancı doğum sancıları sanırım ama bence ihmal etme doktor kontrolün ne zaman belki nstye fln bağlar..

Kontrolüm 26 sında canım teşekkür ederim.. Uzun sürmeyince içim rahatlıyordu biraz... Zaten bebeğim nedense gece 1 den ezan okununcaya kadar da aşırı hareket etti artık yani şimdi bile karnımın içleri acıyor tekmeleri hareketleri canımı yakmaya da başladı... O da kasılmalardan mı huzursuz oldu bilmiyorum.. Bir daha olursa arayıp sorarım muhakkak... İlk defa böyle geçirdim gecemi daha neler göreceğiz Allah yardımcımız olsun bebeişlerimizle beraber..

günaydınnnn herkeseeee kızlar o bahsettiğiniz bikini bölgemdeki kemiklerde bendede acayip bi acı var sanırım oğluşum döndü ondan kaynaklanıyo baskı yapıyo anneeee çıkcam artık dıyo galıba bana onu da sol alt kasıgımda sureklı hıçkırmasından anlıyorum kafa hep orda

Kızlar bebek tarağını hangi marka aldınız bebedor unkini gördüm ama kılları naylon beğenmedim

ben chicconun kıl fırçalı takımını aldım dün 15 tlye canım

günaydınlar herkesee :) gece ben de bebek şekerini nasıl yapsam, hastaneye geleceklere neyi nasıl ikram etsem düşüncesinden dön dön uyuyamadııım...

arada bi geliyor bana da o:)) geliyor gidiyor geliyor gidiyor

geçmiş olsun tatlım..bazı geceler kötü geçebiliyor.benim kasığımda ağrı olursa daha çok arada arada zonklama gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…