Chicco aldim ben cok sirin yumusak killari insallah saci olur tararimKısa bebek tarağını hangi marka aldınız bebedor unkini gördüm ama kılları naylon beğenmedim
Bir ben deilmişşm demek ki kahvaltıyı kuracakken üşenen o yüzden kendimi geri uyutmaya calışcamGünaydın kızlar :) herkes iyidir umarim, kahvalti yapmaya uşeniyorum ya, hazrlamak iskence.
Bebedor aldm benKızlar bebek tarağını hangi marka aldınız bebedor unkini gördüm ama kılları naylon beğenmedim
Aha aynı bennnEşimle uyanmanın bir iyi bir de kötü yanı varIyi yanı her sabah yeniden aşık oluyorum ona Kötü yanı bir daha uyumakta zorluk çekiyorum
Biraz araştırmadan sonra bende ona karar verdim haftasonu listeme ekledim sağol carputiChicco aldim ben cok sirin yumusak killari insallah saci olur tararim
Dün bendede kasık ağrısı oldu iki tarafıma bıçak saplanır ve gerilir tarzdaydı sanki vucudumu kambur yapsam geçecek hissi vardı gece saat 23.00 dı eşim yürüyüşe çıkardı sağolsun hemen geçti ben yürüyünce geçeceğini hiç sanmıyordum 40 dk yürüdük o gazla,sende dene belki işe yararGünaydın herkese, ağrısız güzel bir gün olsun hepimize. Doktora gitcek arkadaşlar güzel hbrlerle gelsinler inşallah,
Dün gece kasık, belim ve sırtım cok ağrıdı, 9 buçuk olmadan uyumuşum.Perşembe çalışabilir raporu alcam, Ama dünkü gibi sancılar hep olcaksa, çalışmak baya zor gelecek.
günaydın canım.. aynen ben de artık kahvaltı hazırlayamıyorum gece uyuyamadığımdan sabah o giderken uyumuş oluyorum hepGünaydın canlarım geceleri çok uyandığımdan sabahları kalkamıyorum kocişim aç aç işe gidiyo yazık yabizde şimdi oğluşla,kahvaltı hazırlıyoz kızımda uyanmış tepik atıp duruyo açımmmm diyo sanırım
O zaman benim bebiş döndü aşağıya doğru. Oysaki ben sağ göğsüm altındaki yuvarlaklığı kafası sanıyordun.
günaydın canım geçmiş olsun çok.. yalancı doğum sancıları sanırım ama bence ihmal etme doktor kontrolün ne zaman belki nstye fln bağlar..Günaydın arkadaşlar...
Çok kötü bir gece geçirdim... Gece 1 gibi bi mide yanmam başladı ama nasıl yani bulantıyla beraber yatırmıyor beni sonra karnım kasılmaya başladı ve sabah ezanına kadar her kasılmada sancım oldu baya kasıklarımda ve belimde... 15 saniye felan sürdü ama çok sık sık oldu uyuyamadım hortlak gibiyim yeni işe gelebildim çok korktum... Bi ara dedim herhalde o bölgem ayrılıyor... Şimdi de acaip nefes darlığı var omuzlarım kollarım kalkmıyor nefes alamadıkça halsizleşiyorum...
Sabah sabah haberlerim böyle..
günaydın canım geçmiş olsun çok.. yalancı doğum sancıları sanırım ama bence ihmal etme doktor kontrolün ne zaman belki nstye fln bağlar..
Kızlar bebek tarağını hangi marka aldınız bebedor unkini gördüm ama kılları naylon beğenmedim
günaydınlar herkesee :) gece ben de bebek şekerini nasıl yapsam, hastaneye geleceklere neyi nasıl ikram etsem düşüncesinden dön dön uyuyamadııım...
Günaydın arkadaşlar...
Çok kötü bir gece geçirdim... Gece 1 gibi bi mide yanmam başladı ama nasıl yani bulantıyla beraber yatırmıyor beni sonra karnım kasılmaya başladı ve sabah ezanına kadar her kasılmada sancım oldu baya kasıklarımda ve belimde... 15 saniye felan sürdü ama çok sık sık oldu uyuyamadım hortlak gibiyim yeni işe gelebildim çok korktum... Bi ara dedim herhalde o bölgem ayrılıyor... Şimdi de acaip nefes darlığı var omuzlarım kollarım kalkmıyor nefes alamadıkça halsizleşiyorum...
Sabah sabah haberlerim böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?