2014 Kasım Anneleri

günaydınnn bir gün daha yaklaştık bebişlere, hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli bir hafta olsun
Ben Akrep bucuyum. Çocuklarınız Akrep burcu olacağı için çok şanslısınız. Benim muhtemel tarihim 21 kasım tam sınır 22 de doğsa Yay oluyo. Hsayırlısı artık. Çok istemiştim ben Akrep olmasını.

Nerde o eski günler kafayı yastığa koyduğum gibi rüyaya dalardım şimdi nerdeeee Ya wc nöbeti ya karnıma amansızca gelen tepiklerYa mide yanması ya ağrı Ahh ahhhh

benim oğlum geceleri çok uslu..o da uyuyor sanırım..sabah oluyor kahvaltı yapınca uyanıyor benim sıpamm maşallahh

günaydınnn millettttttt
uzun zaman sonra ilk defa gece 2 kere wc ye kalkarak uyudumm..bu büyük bir nimetmiş yaa uyuyabilmek...maşallah gayet iyi hissediyorum kendimiii bu gazı sizede vereyimmm hadddiiii uyanınnnn sıpacıklarımızzda uyansınnnn

pınarr bebeğimnm hadii gör prensesimizzi bakalımm...doğum katınıda gez hatta kapıda süsler falan varsa foto çekte bizde kopya çekelimmm

Evet malesef acıtıyor. Geçen gün yazmıştım ben de gözlerim doldu resmen yatarken, öyle uyuya kalmışım hayırlı haberlerle gel kontrolden.
Ahh ahh simdiden uykusuzz gecelerrr (((

Yarin kontrolum varheyecanliyimm
Ruyamda dr kotu seyler soyledi umarim iyi seyler duyarz tersi cikar

Bide ayaklari buyuk olacak dedi :)))
Güzel haberler al inşallah

Ayın başında bizde ananemizin aldığı pembe bebek arabalı süsümüzü çıkaracağız çekerim sana isyan

Ayın başında bizde ananemizin aldığı pembe bebek arabalı süsümüzü çıkaracağız çekerim sana isyan
tmm canım çekin bakalım..
benim kv dede aldı istanbuldan süsleride kapıda asıl durcak mrk ediyorum..
birde hasteneye asıp tekrar evemi getircez onları..
hastane pis olmazı yahuu

tmm canım çekin bakalım..
benim kv dede aldı istanbuldan süsleride kapıda asıl durcak mrk ediyorum..
birde hasteneye asıp tekrar evemi getircez onları..
hastane pis olmazı yahuu
Bende öyle düşündüğümden hiç götürmicem hastanenin kendi süsü var zaten benim süsüm dursun evde temiz temiz, bu haftasonuda kapıya pembiş tül alacağım

Kızlar bebek tarağını hangi marka aldınız bebedor unkini gördüm ama kılları naylon beğenmedim

canım geçecek dedi mi gerçekten yaa.. ben de karnım hariç her yerim çatladı.. baştan sürmedim kremi oralara çook pişmanım.. kalçam harita gibi oldu.. üstüne bacaklarım.. ah ahh önceden tek bi çizik bile yoktu.. artık bebeğimiz sağlıklı olsun da gerisi boş ne yapalım..

Cook tatli oluyor gercekten..Bizim de bi onceki randevumuzda agzini kocaman acip esnedi sonrada bas parmagini agzina koydu emmeye devam etti esim videoya cekti arada izliyorum..
tebrikler valla sevindim:)

kafaları doğum pozisyonunda olduğu için oluyor canım

teşekkürler cnm bende sebamed aldım gayet memnunum

tatlı tatlı esnemesine aşık oldum çocuğun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…