- 21 Haziran 2014
- 805
- 759
- 128
Ben Akrep bucuyum. Çocuklarınız Akrep burcu olacağı için çok şanslısınız. Benim muhtemel tarihim 21 kasım tam sınır 22 de doğsa Yay oluyo. Hsayırlısı artık. Çok istemiştim ben Akrep olmasını.günaydınnnbir gün daha yaklaştık bebişlere, hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli bir hafta olsun
Günaydın kızlar
günaydınnnbir gün daha yaklaştık bebişlere, hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli bir hafta olsun
Günaydın herkese.
Nerde o eski günler kafayı yastığa koyduğum gibi rüyaya dalardım şimdi nerdeeeeYa wc nöbeti ya karnıma amansızca gelen tepikler Ya mide yanması ya ağrı Ahh ahhhh
Evet malesef acıtıyor. Geçen gün yazmıştım ben de gözlerim doldu resmen yatarken, öyle uyuya kalmışımKızlar,
Kardeşim yurtdışından çikolata getirmiş, bir parça yiyeyim dedim benim bu kız beni mahvetti yaa. Sol tarafıma öyle tekmeler indiriyorkii..
Sanki içerisi tahriş olmuş o da iyice ayağını sürtüyor gibi. Şu an yatakta acıdan iki büklüm oldum resmen.
Sizinkiler de bu kadar acıtıyor mu?
Güzel haberler al inşallahAhh ahh simdiden uykusuzz gecelerrr(((
Yarin kontrolum varheyecanliyimm
Ruyamda dr kotu seyler soyledi umarim iyi seyler duyarz tersi cikar
Bide ayaklari buyuk olacak dedi :)))
Ayın başında bizde ananemizin aldığı pembe bebek arabalı süsümüzü çıkaracağız çekerim sana isyangünaydınnn millettttttt
uzun zaman sonra ilk defa gece 2 kere wc ye kalkarak uyudumm..bu büyük bir nimetmiş yaa uyuyabilmek...maşallah gayet iyi hissediyorum kendimiiibu gazı sizede vereyimmm hadddiiii uyanınnnn sıpacıklarımızzda uyansınnnn
pınarr bebeğimnm hadii gör prensesimizzi bakalımm...doğum katınıda gez hatta kapıda süsler falan varsa foto çekte bizde kopya çekelimmm
tmm canım çekin bakalım..Ayın başında bizde ananemizin aldığı pembe bebek arabalı süsümüzü çıkaracağız çekerim sana isyan
Nazar değmesin annesi benim minnoşta akıllı demek isterdim ama tam tersibenim oğlum geceleri çok uslu..o da uyuyor sanırım..sabah oluyor kahvaltı yapınca uyanıyor benim sıpamm maşallahh
Bende öyle düşündüğümden hiç götürmicem hastanenin kendi süsü var zaten benim süsüm dursun evde temiz temiz, bu haftasonuda kapıya pembiş tül alacağımtmm canım çekin bakalım..
benim kv dede aldı istanbuldan süsleride kapıda asıl durcak mrk ediyorum..
birde hasteneye asıp tekrar evemi getircez onları..
hastane pis olmazı yahuu
canım geçecek dedi mi gerçekten yaa.. ben de karnım hariç her yerim çatladı.. baştan sürmedim kremi oralara çook pişmanım..Bende kalça kısmına sürmedim çok pişmanım mor çatlaklar var korkunçç aynada gördükçe ağlayasım geliyo ne hale geldim. Doktora sordum doğum sonrası geçicek dedi umarım kalıcı değildir :-(
tebrikler valla sevindim:)
kafaları doğum pozisyonunda olduğu için oluyor canım
teşekkürler cnm bende sebamed aldım gayet memnunum
tatlı tatlı esnemesine aşık oldum çocuğun:)))
Ben iki farkli sekilde yapcam ama daha baslamadim ornek yapinca atarim..Günaydın annisler :) bugün ben bebek şekeri telaşı ile uyandım :) sizler nasil yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?