15 e nerden adlın canım. E bebekte sanırım 25 tl idiben chicconun kıl fırçalı takımını aldım dün 15 tlye canım
arada bi geliyor bana da o:)) geliyor gidiyor geliyor gidiyor
geçmiş olsun tatlım..bazı geceler kötü geçebiliyor.benim kasığımda ağrı olursa daha çok arada arada zonklama gibi oluyor
Allah razı olsun canımmçok şükür geçmiş olsunn
çok güzel olmuş canım
inşallah canım el birliği ile halletmeye çalışacağızÇok geçmiş olsun. Sağlığınız iyi ya çok şükür gerisi hallolur. Allah beterinden korusun.
Benim geçeceğine dair hiç umudum yoktu.canım dediğin gibi onlar sağlıklı olsun da... doktora anlattım kalkan kısmında mor kırmızı çatlaklar var diye. O da damarlar genişliyo o yüzden ama doğumdan sonra hepsi geçicek dedi. İnşallah geçer
Allah hiç birimize sevdiklerimizin acısını göstermesin
aminnn
Oğluşun çok tatlı maşallah birde prensesin olacak ne mutluGünaydın canlarım geceleri çok uyandığımdan sabahları kalkamıyorum kocişim aç aç işe gidiyo yazık yabizde şimdi oğluşla,kahvaltı hazırlıyoz kızımda uyanmış tepik atıp duruyo açımmmm diyo sanırım
sağolasın canımm aminnCanım çok büyük geçmiş olsun,Allah'ım beterlerinden esirgesin canım...
Tamam ben karistiriyorum ikinizinkinibuniDIN GÜZEL ANNELER
ohh canım afiyet olsun cevabım biraz gecikti kusura bakma,gece öyle yataktan yazınca uyuya kalmışım ben
canım benimkisi tekir dur foto da yükleyeyim
Eki Görüntüle 1244285
Anladım canım geçmiş olsun sanada ama senin değerin düşük çıkmış sanırım dimi a1c de ???
inşallah benim de iyi çıkar sonucu
Ne demek canım , bizde ailecek cimbomluyuz
baksana Pınar teyzesi oğluma aldığım ilk patikler bunlar oldu zaten
Eki Görüntüle 1244286
AA ne güzel düzelmiş kan düzeyin. Bana da doktorum en başından beri sürekli kan hapını verdi. Hala da içiyorum son testte 13 çıkmıştı. Çok şükür kansızlık sorunu yaşamadım.Kızlar geçen ay doktor kontrolümde kanım 9 çıkmıştı doktor dikkat et dedi demir hapı kullanmaya başladım ve çekirdekli siyah kuru üzüm yedim perşembe doktora gidicem yine bugün bir kanımı ölçtüreyim dedim 11.7 çıktı yükselmiş çok şükür böyle sorununuz varsa siz de biraz dikkat edin düzeliyor moral bozmak yok yani...
Ya bende 20 ye aldim chicco indirimde 8 tl di15 e nerden adlın canım. E bebekte sanırım 25 tl idi
Chicco'nun daha yumuşak olduğu için ben Chicco aldım canım.
Kızımın hastane hediyelikleri geldi çok şükürGeliyorrr Nil ve Cüneyt'in Pamuğu geliyorrrrrrr
İndirim dediğin şu depo günleri değil miYa bende 20 ye aldim chicco indirimde 8 tl di
AA ne güzel düzelmiş kan düzeyin. Bana da doktorum en başından beri sürekli kan hapını verdi. Hala da içiyorum son testte 13 çıkmıştı. Çok şükür kansızlık sorunu yaşamadım.
Allah hiç birimize sevdiklerimizin acısını göstermesin
aminnn
çok şükür geçmiş olsunn
çok güzel olmuş canım
Çok geçmiş olsun canım.
Çok güzel. Çok cici ve şirin. He yerde olanlardan farklı o yüzden kesinlikle yapmalısın bence. Her yerde olan standart şeylerden gına geldi de. Bende oğluşum için arıyorum ama henüz bulamadım bende offf.
Çok geçmiş olsun. Sağlığınız iyi ya çok şükür gerisi hallolur. Allah beterinden korusun.
Çok güzelmiş. Güle güle dağıtırsınız inş allah
Çok şirin olmus bekledine deymis valla
Canm sabununa bayıldım
YERİMM O PAMUĞUU BENNN..
çok şirin olmuş canımmm
Kiz 8 tl deyince benim tansiyonum bi dustu zaten esim baya guldu bana ama kismet almistim.. Sayfasini takip edelim oyuncaklarida cok indirime giriyor oyuncaklar cook lazim olcak ileride ve cok guzeller ben 80 tllik egitici ayicigi 36 ya aldim..İndirim dediğin şu depo günleri değil mi8 nere 20,25 nere İstanbulda değil mi depo günleri, ankarada yok mu yaa farka bakar mısın
Canım şunlara bi bak istersen..adı bebecix gül nakışlı kapitone kundak yavruağzı diye geçiyo..
http://www.modaonlinealisveris.com/etiket/bebecix-gul-nakisli-kapitone-kundak-4513-pembe/1022683
Buda ona benzeyen başka bir ürün
http://www.indirimlibebe.com/3110_u-bebe-kundak-velsof.aspx
Çok teşekkür ederim canım evet malesef sancılı geçiyorGeçmis olsun canım birde onun ağrısı sancısı olur simdi kötü olmus Allah sifa versin
Ankarada var mı carputi vallahi benimde şuan düşüyo tansiyon, fiyatları duydukçaKiz 8 tl deyince benim tansiyonum bi dustu zaten esim baya guldu bana ama kismet almistim.. Sayfasini takip edelim oyuncaklarida cok indirime giriyor oyuncaklar cook lazim olcak ileride ve cok guzeller ben 80 tllik egitici ayicigi 36 ya aldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?