2014 Kasım Anneleri

15 e nerden adlın canım. E bebekte sanırım 25 tl idi

Benim geçeceğine dair hiç umudum yoktu. Artık birbirimize alışmaya bile başlamıştık Biraz umut oldu bu

Kızlar geçen ay doktor kontrolümde kanım 9 çıkmıştı doktor dikkat et dedi demir hapı kullanmaya başladım ve çekirdekli siyah kuru üzüm yedim perşembe doktora gidicem yine bugün bir kanımı ölçtüreyim dedim 11.7 çıktı yükselmiş çok şükür böyle sorununuz varsa siz de biraz dikkat edin düzeliyor moral bozmak yok yani...

Oğluşun çok tatlı maşallah birde prensesin olacak ne mutlu İnşallah bizimde önce prensesimiz sağlıkla gelir sonrada 2 numara sağlıkla gelir pipili gelir

Tamam ben karistiriyorum ikinizinkini
benimkide bunun yarisi kdr tekir ama seninki tam isirmalik yaa valla bizde olsa esim parcalardi

AA ne güzel düzelmiş kan düzeyin. Bana da doktorum en başından beri sürekli kan hapını verdi. Hala da içiyorum son testte 13 çıkmıştı. Çok şükür kansızlık sorunu yaşamadım.

Chicco'nun daha yumuşak olduğu için ben Chicco aldım canım.

Kızımın hastane hediyelikleri geldi çok şükür Geliyorrr Nil ve Cüneyt'in Pamuğu geliyorrrrrrr

YERİMM O PAMUĞUU BENNN..
çok şirin olmuş canımmm

günaydın arkadaşlar

doktordan geldim, çalışabılır raporu aldım

doktor ben calısmayı tavsıye etmem dıyor. bu sana ozel genel olarak calısılması taraftarı degılım dıyor. ıstırat etmek gereklıymıs.

ben yınede calısmak ıstedıgımı soyledım.

bebek 32 haftalık yaklasık, 45 cm, 2000 kg

bana uzun geldı 45 cm ama doktor normal dedı

2 hafta sonra kontrole cagırdı

yenıdogan bebek kısmı doktorun muayene odasının yanında, beklerken onunde beklemek zorunda kalıyrsunuz, orada 3 hafta once dogum yapmıs bı kadın gordum. cocugu 1 haftadır yatıyormus yogun bakımda sebebıde menenjıt... bız yok o süs bu hedıye dıye dusunurken ınsanlar nelerle karsılasabılıyor. bazen cok korkuyorum gercekten, Allah saglıkla dogurmak saglıkla buyutmek nasıp etsın

Allah hiç birimize sevdiklerimizin acısını göstermesin
aminnn

Canım çok geçmiş olsun, Allah daha beterini yaşatmasın. Vardır bir hayır herşeyde, eşine birşey olmamasına sevindim. Allah göstermesin bir daha.

çok şükür geçmiş olsunn

çok güzel olmuş canım

Çok şirin olmus bekledine deymis valla

Canm sabununa bayıldım

YERİMM O PAMUĞUU BENNN..
çok şirin olmuş canımmm

Teşekkür ederim kızlar, çok beğenerek sipariş etmiştim gerçekten güzel dualarınız gibi inşallah sağlıkla dağıtmayı nasip etsin Allah.

İndirim dediğin şu depo günleri değil mi 8 nere 20,25 nere İstanbulda değil mi depo günleri, ankarada yok mu yaa farka bakar mısın
Kiz 8 tl deyince benim tansiyonum bi dustu zaten esim baya guldu bana ama kismet almistim.. Sayfasini takip edelim oyuncaklarida cok indirime giriyor oyuncaklar cook lazim olcak ileride ve cok guzeller ben 80 tllik egitici ayicigi 36 ya aldim..

Kiz 8 tl deyince benim tansiyonum bi dustu zaten esim baya guldu bana ama kismet almistim.. Sayfasini takip edelim oyuncaklarida cok indirime giriyor oyuncaklar cook lazim olcak ileride ve cok guzeller ben 80 tllik egitici ayicigi 36 ya aldim..
Ankarada var mı carputi vallahi benimde şuan düşüyo tansiyon, fiyatları duydukça

Offf ev darmadagin heryer tozlu esyalar ortada daha yapacagim bi ton is var valla nasil olcak kv sagolsun halilari yikadi haftasonu evi temizlivekler gorumcemle beraber.. Ben yapayim dedim hemsire arkadadlar haftan ileri dogum kasilmasi baslatirsin diyolar paket gibi oturamiyorum da izine de ciktim simdiden sıkıldım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…