arkadaşlar bebecix markabu kundaktan internette falan göreniniz olursa bana söylermisiniz?arıyorum bulamıyorum hiç yerde.Eki Görüntüle 1243832
birde bebepan ya da misspan marka bu hastane çıkışını hiç bi yerde bulamadım.içimde kalacak almazsam
Eki Görüntüle 1243836
Benim kız uykunu getirsin zeynep teyzesi
Bende kalça kısmına sürmedim çok pişmanım mor çatlaklar var korkunçç aynada gördükçe ağlayasım geliyo ne hale geldim. Doktora sordum doğum sonrası geçicek dedi umarım kalıcı değildir :-(
Bizim ki nerdeyse üc yildir bizimle o yuzden kopamam artik beraber buyutcez bebisi.. Cok temiz ve usluOyyy maşallahhkedi hacasıyaman bende..bebek yapmış olmasaydık eşimi kediye ikna etmek üzereydim
Biz ailecek babama cekmisiz zeyy yastiga yattimi hatirlamam genelde.. Bazen esime uyumadan saka yapiyorum saka demeden uyuya kaliyorum sabah sorunca bana aaa o sakaydi diyorumBu da normal bisey degil ama asiri uyumakta kotu
İyi o zaman surekli uykusuzluk cekenler var cok kotu oluyor.. Hamilelikten sonra gecer tabide o zamanda bebisler uyutcak mi bizi bakalim..Hahaholuyor..milelikten önce bendgeeydim kafamı yastığa koymama bile gerek yoktu..
Ama şu son zamanlarda çok tepişiyolar uyutmuyolar ancak bayılarak uyuyorum
Aynen öyle o zaman da uyusak bile 2-3 saate bir doyurmak için kalkcaz bölük pörçük uyuyabilirsek uyuruz..hele benimkiler farklı saatlerde uyanırsa ayvayı yedimİyi o zaman surekli uykusuzluk cekenler var cok kotu oluyor.. Hamilelikten sonra gecer tabide o zamanda bebisler uyutcak mi bizi bakalim..
Aynen öyle o zaman da uyusak bile 2-3 saate bir doyurmak için kalkcaz bölük pörçük uyuyabilirsek uyuruz..hele benimkiler farklı saatlerde uyanırsa ayvayı yedim
Bize 4 uz bebekler yatmisti ishalden sabah soruyoruz annesine kac defa ishal oldu birine diyo üc yok yok o digeriydi diyo sonra otekisimiydi diyobiz dedi iki refakatci kalabilrmiyiz dedik 4 de kalabilirsiniz hepsini bi yataga yatirdik yarisida bos kaldi cook tatlilardi
Kızlar daha önce söylemişimdir; hamile olduğumu öğrendiğimde çalıştığım şirketle yollarımızı ayırmıştık. Fakat bir konudan dolayı onlara dava açmıştım.
Davayı kazandığımı öğrendim bugün. Biraz önce avukatım aradı.
Çok mutlu oldum!
Kazanacağım para hiç önemli değildi (hiç yatırım yapmadan yurtdışında yeriz diyorduk kazanırsam) ama Dünyanın sayılı şirketlerinden birine karşı cesaret edip dava açmak ve kazanmak çok mutlu etti beni.
İnadım inat arkadaş!
Ehehehe
Bende aynı kasık agrısını yasıyorum. Alırı bir baskı var kasıklarımda.
Benim ablam kullandı bu ürünü çatlakları oluşmaya başlamıştı hamileyken faydasını çok gördü hatta birakmayip doğumdan sonra bile devam etti kullanmaya şuanda çatlak diye birşey kalmadi diyebilirim size
Ayy masallah ogulcuklarimiza nazar degmesinbizim de hersey yolunda teyzesi insalllah guzel dogumlarimiz olur
Canim face ine biraz bakma firsatim oldu...coooook tatlisin valla bayildim fotolara hele gs temalilara bittim
Al benden de o kadar.Nerde o eski günler kafayı yastığa koyduğum gibi rüyaya dalardım şimdi nerdeeeeYa wc nöbeti ya karnıma amansızca gelen tepikler Ya mide yanması ya ağrı Ahh ahhhh
Teşekkür ederim canım.tebrikler valla sevindim:)
kafaları doğum pozisyonunda olduğu için oluyor canım
teşekkürler cnm bende sebamed aldım gayet memnunum
tatlı tatlı esnemesine aşık oldum çocuğun:)))
Ahh ahh simdiden uykusuzz gecelerrr(((
Yarin kontrolum varheyecanliyimm
Ruyamda dr kotu seyler soyledi umarim iyi seyler duyarz tersi cikar
Bide ayaklari buyuk olacak dedi :)))
günaydın okula gitmek için kalkmak lazım habi bebişimGünaydın kızlar
O zaman benim bebiş döndü aşağıya doğru. Oysaki ben sağ göğsüm altındaki yuvarlaklığı kafası sanıyordun.tebrikler valla sevindim:)
kafaları doğum pozisyonunda olduğu için oluyor canım
teşekkürler cnm bende sebamed aldım gayet memnunum
tatlı tatlı esnemesine aşık oldum çocuğun:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?