2014 Kasım Anneleri

Sağol canım... Zonklama oluyor ben de ama o bebeğimin kafası çok bastırdığı zaman bir de başını çevirdiği zaman bile anlıyorum artık o zaman oluyor ama bu geceki ağrım bildiğin adet ağrısı gibiydi ya..

canım geçmiş olsun yalancı kasılma olmuş sanırım ama sen muhakak doktoruna sor bunu yinede..
benimde bebek içerde kazı çalışmaları yapıo sanırım resmen kedi gibi tırmalıo yahuu

anladım canım birdaha olursa ihmal etme seni baya zorladıysa önemli bişey olabilir

Günaydın annişler bizim şafak atıyor günler yaklaştıkça heycan basıyor valla yavrum içerde öğrencilerin gürültüsünden daha doğrusu böğürmesinden korktu nasıl tepiniyor bunlar gibi mi olcak yoksa

canım geçmiş olsun yalancı kasılma olmuş sanırım ama sen muhakak doktoruna sor bunu yinede..
benimde bebek içerde kazı çalışmaları yapıo sanırım resmen kedi gibi tırmalıo yahuu

Sağol canım... Gerçekten ne yapıyorlar içerde bilmiyorum.. Hiç mi yorulmaz 1 den 5 e kadar yani dehşet oldum... Artık ağlamaklı konuştum oğlum nolursun az sakin yavrum lütfen canımı yakıyosun diye dert yandım

anladım canım birdaha olursa ihmal etme seni baya zorladıysa önemli bişey olabilir

İlk defa zorladı canım evet.. Bir daha olursa muhakkak sorarım..

hepinize günaydınlar arkadaşlarım
Allaha şükür kazayı cana gelmeden atlattık
yeni evlendiğimiz için biraz sıkıntılar var malum
ekmeğimizi de arabadan kazanıyoruz Allaha şükürler olsun ki ölüm yok ona şükrediyorum
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
hayırlı günler dilerim

Günaydın canım... Hep deriz mal canın yongası ama gerçekten sağlıktan, can sağlığından ötesi yok... Çok geçmiş olsun tekrar.. Rabbim tüm sevdiklerimizin canını içinde eylesin, onları korusun.. Bizleri de içinden ayırmasın..

Kızlar bebek tarağını hangi marka aldınız bebedor unkini gördüm ama kılları naylon beğenmedim

Chicco'nun daha yumuşak olduğu için ben Chicco aldım canım.

Kızımın hastane hediyelikleri geldi çok şükür Geliyorrr Nil ve Cüneyt'in Pamuğu geliyorrrrrrr

Eklentiler

• Bebek Sabunu.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 95

Kızımın hastane hediyelikleri geldi çok şükür Geliyorrr Nil ve Cüneyt'in Pamuğu geliyorrrrrrr

Anam yerim ben o pamuğuu Çok güzel.. Ben daha o tarz şeylerin hiçbirine girişmedim neresinden başlicam bilmiyorum valla...

aman canım cana gelmediğine ve eşinin iyi olmasına çok sevindim..
Allah bir daha yaşatmasın inşş

Anam yerim ben o pamuğuu Çok güzel.. Ben daha o tarz şeylerin hiçbirine girişmedim neresinden başlicam bilmiyorum valla...

Ya ben çok önceden belirlemiştim ne ikram edicem, ne hediye vereceğim diye. İzne çıkmadan bu ayrıntıları da bitirirsem iznimde rahat olurum diye düşündüm. Sadece temizlik işim kalır, onu da zaten yardımcı kadın yapacak.

aman canım cana gelmediğine ve eşinin iyi olmasına çok sevindim..
Allah bir daha yaşatmasın inşş
Allah hiç birimize sevdiklerimizin acısını göstermesin
aminnn

çok şükür geçmiş olsunn

çok güzel olmuş canım

Çok geçmiş olsun canım.
Günaydın şekerler :)

Bende bu şekerdir kapı susuydu düşüne düşüne bi hal oldumama sonunda keceden bu kapi susunu yapmaya karar verdim.sizce nasil canlar:)
Çok güzel. Çok cici ve şirin. He yerde olanlardan farklı o yüzden kesinlikle yapmalısın bence. Her yerde olan standart şeylerden gına geldi de. Bende oğluşum için arıyorum ama henüz bulamadım bende offf.

Çok geçmiş olsun. Sağlığınız iyi ya çok şükür gerisi hallolur. Allah beterinden korusun.

Çok güzelmiş. Güle güle dağıtırsınız inş allah

canım dediğin gibi onlar sağlıklı olsun da... doktora anlattım kalkan kısmında mor kırmızı çatlaklar var diye. O da damarlar genişliyo o yüzden ama doğumdan sonra hepsi geçicek dedi. İnşallah geçer

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER

Ben midemi bozmaya niyetlendim cekirdek kuru uzum rulo kat yiyorum suan kelime oyununu izliyorum.. Bizim kizda icerde yatak odasina sermis postu yatiyo..

ohh canım afiyet olsun cevabım biraz gecikti kusura bakma,gece öyle yataktan yazınca uyuya kalmışım ben

Senin kedi sarimiydi gri mi cillibomla seninkini karistiyorum..

canım benimkisi tekir dur foto da yükleyeyim

Anladım canım geçmiş olsun sanada ama senin değerin düşük çıkmış sanırım dimi a1c de ???
inşallah benim de iyi çıkar sonucu

Ne demek canım , bizde ailecek cimbomluyuz
baksana Pınar teyzesi oğluma aldığım ilk patikler bunlar oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…