günaydın arkadaşlar
doktordan geldim, çalışabılır raporu aldım
doktor ben calısmayı tavsıye etmem dıyor. bu sana ozel genel olarak calısılması taraftarı degılım dıyor. ıstırat etmek gereklıymıs.
ben yınede calısmak ıstedıgımı soyledım.
bebek 32 haftalık yaklasık, 45 cm, 2000 kg
bana uzun geldı 45 cm ama doktor normal dedı
2 hafta sonra kontrole cagırdı
yenıdogan bebek kısmı doktorun muayene odasının yanında, beklerken onunde beklemek zorunda kalıyrsunuz, orada 3 hafta once dogum yapmıs bı kadın gordum. cocugu 1 haftadır yatıyormus yogun bakımda sebebıde menenjıt... bız yok o süs bu hedıye dıye dusunurken ınsanlar nelerle karsılasabılıyor. bazen cok korkuyorum gercekten, Allah saglıkla dogurmak saglıkla buyutmek nasıp etsın
Ağrım oluyor ama su içmekten başka çarem yokmuş şu an sanada çok geçmiş olsun canım dediğin gibi çok şükürler olsun neleri var artık tesellim o minik popişi öperek intikam almak hele bi gelsinYaa gecmis olsun birgencim bol bol su ic onun da agrisi cok olur simdi.. Kaburga beni cok kotu yapiyor ama napalim sikayet etmek istemiyorum cok buna da sukur neler var..
Tamam ben karistiriyorum ikinizinkini
benimkide bunun yarisi kdr tekir ama seninki tam isirmalik yaa valla bizde olsa esim parcalardi
Ankarada var mı carputi vallahi benimde şuan düşüyo tansiyon, fiyatları duydukça
Bahsettiğin ağrı çok aşağıda vajinal bölgede mi canım? Eğer o bölgeden bahsediyorsan, benim 5. Aydan beri o ağrı var. Son 2 aydır Dr um magnezyum verdi. Faydasını gördüm. Dr um bazı gebelerde bu ağrının olabildiğini, normal olduğunu söyledi.
Sen benim esimi tanimiyosun valla guresir onla bidr pofuduk sizinki yer valla onu..ehehpofudersen yollayabilirim size , canavar bu canavar öyle göründüüne bakma
canım çok haklısın ama inşallah iyi şeyler düşünüp iyileri yaşayacağız bebişlerimiz ile beraber evlerimize döneceğiz:)günaydın arkadaşlar
doktor ben calısmayı tavsıye etmem dıyor. bu sana ozel genel olarak calısılması taraftarı degılım dıyor. ıstırat etmek gereklıymıs.
yenıdogan bebek kısmı doktorun muayene odasının yanında, beklerken onunde beklemek zorunda kalıyrsunuz, orada 3 hafta once dogum yapmıs bı kadın gordum. cocugu 1 haftadır yatıyormus yogun bakımda sebebıde menenjıt... bız yok o süs bu hedıye dıye dusunurken ınsanlar nelerle karsılasabılıyor. bazen cok korkuyorum gercekten, Allah saglıkla dogurmak saglıkla buyutmek nasıp etsın
amin canımm sağolsaınCanım çok geçmiş olsun, Allah daha beterini yaşatmasın. Vardır bir hayır herşeyde, eşine birşey olmamasına sevindim. Allah göstermesin bir daha.
carputiciğim sen annelik iznine ne zaman çıktın?Offf ev darmadagin heryer tozlu esyalar ortada daha yapacagim bi ton is var valla nasil olcak kv sagolsun halilari yikadi haftasonu evi temizlivekler gorumcemle beraber.. Ben yapayim dedim hemsire arkadadlar haftan ileri dogum kasilmasi baslatirsin diyolar paket gibi oturamiyorum da izine de ciktim simdiden sıkıldım ben..
haha haklısın valla göbekler yaklaştı ama onlarrrr hala zayıf bizdennnngünaydın canım.. aynen ben de artık kahvaltı hazırlayamıyorum gece uyuyamadığımdan sabah o giderken uyumuş oluyorum hepişte de simit poğaça yemekten artık göbişlerimiz yarış ediyor
ayyy çok saol canım rabbim gönlümüze göre verdi. İnşallah sizin ve tüm isteyenlerinde gönlündekini nasip ederOğluşun çok tatlı maşallah birde prensesin olacak ne mutluİnşallah bizimde önce prensesimiz sağlıkla gelir sonrada 2 numara sağlıkla gelir pipili gelir
Rabbim sağlıklı bebişler versin inş Allah. Her şey iyi olacak diye hazırlanıyoruz. İnş Allah öyle de olur.günaydın arkadaşlar
Kesinlikle dikkatli olmak lazım.dikkat etmek lazım canım doğum sırasında kansızlık risk oluşturuyor Allah korusun.
Dün ciktim kubbaa 35. Haftada..canım çok haklısın ama inşallah iyi şeyler düşünüp iyileri yaşayacağız bebişlerimiz ile beraber evlerimize döneceğiz:)
amin canımm sağolsaın
carputiciğim sen annelik iznine ne zaman çıktın?
Çok güzelmiş değişik duruyor kolay gelsinGünaydın şekerler :)
Bende bu şekerdir kapı susuydu düşüne düşüne bi hal oldumama sonunda keceden bu kapi susunu yapmaya karar verdim.sizce nasil canlar:)
Geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesinhepinize günaydınlar arkadaşlarım
Allaha şükür kazayı cana gelmeden atlattık
yeni evlendiğimiz için biraz sıkıntılar var malum
ekmeğimizi de arabadan kazanıyoruz Allaha şükürler olsun ki ölüm yok ona şükrediyorum
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
hayırlı günler dilerim
Sen benim esimi tanimiyosun valla guresir onla bidr pofuduk sizinki yer valla onu..
Eki Görüntüle 1244299 böyle olsa ne güzel olurtr ama hep tersi oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?