2014 Kasım Anneleri

Teşekkür edermm kızlarr fikirleriniz için
1) emzik kullanmayı düşünüyorum çünkü çevremdeki bütün anneler ver rahat edersin diyorlar ama uykuya geçtikten sonra çıkaracam bagımlı olsun istemiyorum
2) molfix alacam
3) ıslak mendil uni baby sabun bebe yağı pişik kremi sebamed şampuan bütchen ve uni baby var

Bebek bakım çantasında, tavsiye edilebileceğiniz bir çanta var mı? Stylo marka çantaların fiyatları uygun gibi arkadaşlar alan var mı? Termolu kısımları işe yarıyor mu ki?

ben okiedog aldım canım.kullandıkça memnuniyetimden bahsedebilirim ancak.
biberon için termolu yeri var,ıslak çamaşır gözü ve alt açma pedi var içinde .sırt çantası modeli benimkisi.

Buyrun size göbüş

Kızçemle niz nasıl olmuşuz 33 haftalığızEki Görüntüle 1244313

Kocaman maşallah size.

Allah beterinden korusun pınar bu anlatıkların da kendini yıpratıcak bişey yok biraz dikkat edeceksin işte hepsi o kadar.. bak kzıında iyiymiş işte maşallah..

Kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim.
Moral oldunuz.. Doktora değil kendime sinirlenmiştim ama elimde olan bir şey de değil açıkcası. Diyetime bugün hemen başladım , şimdilik çok iyi gidiyor. Umarım kilo alımını durdurabilirim. Kayınvalidem yazlıktan döndü, onu görmeye yürüyerek gidip günlük yürüyüşümüzü de yapmış olucaz.

Amiiiiiiinnnnnn!

Ama bu çok güzel yaa. Yaparsan fotosunu at canım, eminim çok güzel olacak. :)

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
Gittiğim hastaneden bir broşür aldım bugun emzirmeye yönelik. Orada emzik kullanımının önüne geçmeye çalışıyoruz gibi bişeyler yazıyodu. Açıkcası ben de alıştırmak istemiyorum ama mecbur kalırsam vermek için aldım iki tane.
Bebek bezi olarak son olaylardan dolayı prima almayı düşünmüyorum. Molfix alacağım göbek hassasiyetli olandan.
Bebek bakım ürünleri olarak sebamed aldım ama şampuanını mustela alacağım. Hem duş jeli hem de şampuan olarak kullanılıyor, alerjiye karşı en iyi onun olduğunu söyledi herkes. O yaramazsa unibaby veya büchcen alırım.

Bana yazan ama göremeyip cevap veremediğim varsa özür dilerim. Bugün beynim uyuşuk kızlar, mesajlarınız için tşk ederim.

İSYANIMMMm ben de seni çooook seviyorum canım. Sıcaklığını hissediyorum taa oralardan.

çok iyi oldu bunu paylaşman cnm teşekkürler. ben de sepeti nerden alayım diye düşünüyordum. bakım ürünleri için arabalı mavi bişi aldım ama çorapları için arıyordum, gidip hemen alayım bari :)

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?

1-aventin ortodontik emziğini kullanıcaz inşallah bebişimiz isterse tabi.ben yararlı olduğunu düşünüyorum
2-kesinlikle prima diyor herkes ama çok kokuyormuş.bende molfix aldım göbek bağı oyuntulu
3-unibaby aldım ama mustelanın setini de alacağım .pişik kremi sudocream kesinlikle

Canım bunlarda koçtaşta değilmi bende alcam da güzelmiş

güzel anneler merhaba öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim bi sorum olucaktı
saçını kestiren annemiz varmı aranızda ben çok kararsızım

güzel anneler merhaba öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim bi sorum olucaktı

Ben kestirdim hemde 2 kere, böyle batıl inançlara inanmıyorum zaten.

Merhaba canım...söylentilerden dolayı kararsızsın sanırım.Ben kestrmedim de boyatmadım da ama kestiren arkadaslarımız var burda.

benim kociş izin vermiyor ya..ne güzel kısa saçlarım vardı uzadılar baya
anlatamıyorum bi türlü bende ısrar etmiyorum o yüzden artık

gogus kremı doktor bana dogumdan sonra dedı ya, sız napıyorsunuz kullanıyor musunuz? ne yapayım ne dersınız?

Benim doktorumsa, kremlerin hiç bir işe yaramadığını, tamamen hassasiyetle ilgili olduğunu söyledi. İster kullan ister kullanma, olacaksa olacak dedi. Sonuç olarak çatlak kremi hiç kullanmadım ve çatlağım yok, sanırım kremde kullanmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…