1) emzik kullanmayı düşünüyorum çünkü çevremdeki bütün anneler ver rahat edersin diyorlar ama uykuya geçtikten sonra çıkaracam bagımlı olsun istemiyorumTeşekkür edermm kızlarr fikirleriniz için
Biz Doll marka aldık internetten bugün geldi çok beyendim tavsiye ederim.Kizlar ana kucagini hangi marka aldiniz?? Kullanisli olur mu sizce ?? Hastaneden cikarirken arabada vs kullanimi iyi olur diye dusunuorum ama.....bir fikir lutfen...
Bebek bakım çantasında, tavsiye edilebileceğiniz bir çanta var mı? Stylo marka çantaların fiyatları uygun gibi arkadaşlar alan var mı? Termolu kısımları işe yarıyor mu ki?
Buyrun size göbüş
Kızçemle niz nasıl olmuşuz 33 haftalığızEki Görüntüle 1244313
Allah beterinden korusun pınar bu anlatıkların da kendini yıpratıcak bişey yok biraz dikkat edeceksin işte hepsi o kadar.. bak kzıında iyiymiş işte maşallah..
evet dışarda hamile kıyafeti giydiğim için sorun yokta evde giydiğim badiler tşörtler hep böyle eee eşortmanlarda düşük bel oluyo çıkamıyo göbekten yukarıya acayip bi görüntü oluyooooa
saol canım benimmmm
evet elim ayağım hiç şişmedi canım benim iskelet gibi duruyolar etsiz butsuz
canım bak bebişin iyi niye morelini bozuyosun düzelmicek bi sorun değil ki senin ki canını sıktığına değmez hem 30 kilo alanlar var hamileliklerinde onlar bile normal doğurup kilolarını veriyolar hiç kendinide bebişinide üzme
Canım ben hazırladım valizimi, tek valiz hazırladım. Kendi kıyafetlerimi ve bebeğin ihtyiyaçlarını ayrı ayrı hurçlara koyunca güzel oldu.
Bebek İçin
1-) Penye battaniye+ üst iç zıbın + alt üst zıbın takımı + şapka + eldiven + çorap + 1 adet bebek bezi (zeyy gibi bohça yaptım hemşireye vermek için)
2-)Penye battaniye + üst iç zıbın + alt üst zıbın takımı + şapka + eldiven + çorap + penye yelek (bohça şeklinde)
3-)Tulum + eldiven + Şapka
4-)2 önlük
5-)2 takım alt-üst iç zıbın takımı ( takımda şapka-eldiven-alt ve üst zıbın var)
6-)2 çorap
7-)1 örgü yelek
8 - )göbek bağı bandı (hastane çıkış setimizde vardı)
9-)Yüz Örtüsü
10-)Özel yaptırdığım isimli tulum takımı (tulum + eldiven + şapka + saç bandı)
11-)Kalın Battaniye
12-)Peluş Kundak
13-)Küçük boy biberon
14-)Pişik Kremi
15-)1 paket yeni doğan bebek bezi
16-)Islak Mendil
17-)Ağız Silme Mendili ( 3 adet)
18 - )Araba Koltuğu
19-)Emzik
Kendim İçin
1-)Hamilelik boyunca yapılan tüm tahliller
2-)kimlik
3-)Makyaj Malzemesi
4-)Diş fırçası + diş macunu
5-)Kağıt Mendil
6-)Havlu
7-)Deodorant
Göğüs Pedi
9-)Orkid
10-)2 Adet gecelik ( 1'i sabahlıklı)
11-)1 Takım pijama
12-)Terlik + lohusa tacı (takım)
13-)İç çamaşırı (külot+sütyen)
14-)Atlet + çorap
15-)Tarak
16-)Şampuan
17-)Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet ( eşortman takım)
Senin evde oturmaktan sinirlerin bozulmuş, ya ben ilk doktoruma gittiğimde ben biraz kiloluyum ama normal doğum yapmak istiyorum nasıl olacak dedim. "130 kilo ile hastamı normal doğuma aldım" dedi. Sen neden bu kadar taktın kilo konusunu yapma lütfen, ve en son gittiğimde yine doğumla ilgili konuşurken "asıl kilolu insanların normal doğum yapması gerekir, kilolu kişilerde sezaryen yapıldığında yağ iltihabı olabiliyor" dedi. Kiii ayrıca senin aöyle abartılacak bir durumun yok, ben tombik tombik oldum kız, ama nasılsa 3 kilo vermişim anlamadımÜzme kendini, bebeğini ve de eşini, bebeğin sağlıklı daha ne istiyorsun.
Oyyy maşallah size pıtırcıklarr
Heheh maşallah benimde göbiş pırtlıyo kendi thsirtlerimden eşiminkileri giyiyorum
Kız yapma Allah aşkına bencede evde olmaktan canın sıkılmış al eşinin gönlünü..maşallah kızışına daşunun şurasında ne kaldı bi kaç hafta dikkat edersin etmezsen de kendine alırsın kiloları zaten..hepimiz aldık..doktorlar bu kilo mevzusuna çok takıyolar nedense..
doktorun olumsuz konuşmamış aslında.bende çok kilo aldım 12 kilocuk ama zaten kilolu bir insandım.ama son 1 ayda tuz ve hamur işlerini kıstım akşamları erken yemeğe başladım sonra acıkınca meyveyle geçiştirdim.ve sonuç olarak son kontrolümde hiç kilo almamışım ve bebişim 600 gr almış doktorum bile şaşırdı sende listene uyarsan bir sıkıntı ile karşılaşmazsın.bu durum sen ve bebeğinin sağlığı için diye düşün.kısıtlanıyorum diye düşünme lütfen
canım neden çıktın desem yani bir sıkıntın mı var 37 yi beklemedin dün yoktum ben o yüzden yazdıklarını okuyamamış olabilirim
Amin canım aminnn
maşallah sizeee çok tatlısınızzz
canım benim şeker çıkınca diyete başlamıştım ama şeker normale dönünce ben fazla önemsemedim diyeti mümkünse diyetini paylaşabilir misin bende eve gidince sana göstereyim diyetimi
broşür gördüğüm yerde alıyorum ve bebeğim gelince acaba becerebilecek miyim diye düşünüyorum inşallah yapabilirim
bu broşürler halkı bilinçlendirmek açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum
Canim boşu boşuna kendini strese sokuyosun bak bebegin de saglikliymisbol bol su icersin insallah suyu da normale döner bende 14 kilo aldım ama dr um hicbise soylemedi bu emzirme broşürünude gorunce bi tuhaf hissettim ayy emzirecekmiyiz onlari yiriiimm ben
canımm benimmm bebeüın sağlıklı ne kadar güzelll...
bu habere sevin ve kilo olayını düşünme kuzucumm..
evet biraz fazla aldın ama şartlama kendini normal doğum diye..
bizim akraba öle kiloluki valla doğurdu normal..
sen kendine bundan sonra daha iyi bak dyetine uymaya çalış kuzucummm..
bu arada banyo yapılırmıki hastanede ben yanıma şampuanda koysammı acaba hiç aklıma gelmemişti..
seviomm kız senii duygusal anneee
doktorlar çok takıyor kiloalara ama öyle çok kilo almamışsın. boşver sen takma kafana, ben senden fazla aldım doktor hep bana da söyledi,ekmek yeme , abur cubur yeme az ye, sık ye, çikolata tatlı yeme... oysaki ben bunları zaten pek tüketmedim hala da tüketmiyorum. bünye meselesi, napalım yani canını sıkma
Canını sıkma canım, bebegin iyiymiş cok sükür, diyet dedigin nedir ki, bebegin ve kendin icin azicik katlancaksn, ben 6kg aldim doktor her gttigmde kilo knusunda canimi felaket skıyorr..
Ne yapim diyet mi deynce de , sen zaten kilolu hamile kalmssn diyor, tamam da napim kismet istee, Yani senelerce kg vermeye ugrasip snra bebek yapsaydm yine bu kg gelrdm.. her neyse bebeklermiz saglikli , daha ne olsun, üzme tatli canini.
canım kılo konusunda canını sıkma ben ilk hamıleliğimde 20 kilo almıştım. şimdi soyleyince kendım bıle ınanamıyorum :)) bebeğim ters oldugu ıcın sezeryanla doğum yaptım hastaneden çıkıp evde tartıldıgımda gozlerıme inanamadım 11 kılo gitmişti. belki de su topluyor vücudun. bu hamileliğimde dıkkat edicem dıye kendıme soz vermiştim ama şimdiye kadar 12-13 kilo kadar aldım yine ve daha ıkı ay var.doktorum benı de uyardı. oyle sürekli tatlılar borekler corekler tuketmıyorum ama aldım işte.
Amiiiiiiinnnnnn!Aminnnnnn
birmax dan siparişlerin geldi mi birgen ben bugün tül kurdela uğur böceği siparişi verdim eminönüne gidemem valla bunlar için.. kavanozlarıda aldım toptancılar çarşısından 105 tane 44 lira.. bide etiket baskıyı ne yaptın.. ben bunun mavisini yapıcam
Gittiğim hastaneden bir broşür aldım bugun emzirmeye yönelik. Orada emzik kullanımının önüne geçmeye çalışıyoruz gibi bişeyler yazıyodu. Açıkcası ben de alıştırmak istemiyorum ama mecbur kalırsam vermek için aldım iki tane.Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
çok iyi oldu bunu paylaşman cnm teşekkürler. ben de sepeti nerden alayım diye düşünüyordum. bakım ürünleri için arabalı mavi bişi aldım ama çorapları için arıyordum, gidip hemen alayım bari :)Kızlar dün koçtasa yeni sepetler gelmisti hasır olanlar da var ama çok pahalı fiyatları 49 tl falandı.Birde bunlardan gördüm çok hosuma gitti fiyatı da daha uygun oğlusu olacak anneler de almak isterse 29 tl fiyatı küçük sepette 8 tl sampuan ,bebek yağını vs. koymak içinde küçük sepet alcam burda bir arkadas yapmıstı güzel duruyordu.Birde çekmece içi düzenleyici de var petek seklinde ilk defa gördüm. Eki Görüntüle 1244719 Eki Görüntüle 1244719 Eki Görüntüle 1244721
Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
Canım hangi siteden aldın bide foto ekleyeblrmsn bende almadım daha ana kucağıBiz Doll marka aldık internetten bugün geldi çok beyendim tavsiye ederim.
Canım bunlarda koçtaşta değilmi bende alcam da güzelmişKızlar dün koçtasa yeni sepetler gelmisti hasır olanlar da var ama çok pahalı fiyatları 49 tl falandı.Birde bunlardan gördüm çok hosuma gitti fiyatı da daha uygun oğlusu olacak anneler de almak isterse 29 tl fiyatı küçük sepette 8 tl sampuan ,bebek yağını vs. koymak içinde küçük sepet alcam burda bir arkadas yapmıstı güzel duruyordu.Birde çekmece içi düzenleyici de var petek seklinde ilk defa gördüm. Eki Görüntüle 1244719 Eki Görüntüle 1244719 Eki Görüntüle 1244721
Evet canım koçtasta bende dün gördüm halı için gitmistik iyi tesadüf oldu.Alalım iyi günlerde kullanalımCanım bunlarda koçtaşta değilmi bende alcam da güzelmiş
Canım ben uzun süredir kullanıyorum göğüs ucumda döküntüler oluştu ve canım yanıyodu doktorum artık kullanmaya başla dedigogus kremı doktor bana dogumdan sonra dedı ya, sız napıyorsunuz kullanıyor musunuz? ne yapayım ne dersınız?
Sağol valla iyi oldu arayıp duruyrdum istedğm gibi bulamamıştım alalımda oğluşların odalarını süsleyelimEvet canım koçtasta bende dün gördüm halı için gitmistik iyi tesadüf oldu.Alalım iyi günlerde kullanalım
Gerçekten kendimi yemekten sonra böyle hissediyorum daha iyi anlatılamazdı
güzel anneler merhaba öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim bi sorum olucaktı
saçını kestiren annemiz varmı aranızda ben çok kararsızım
Merhaba canım...söylentilerden dolayı kararsızsın sanırım.Ben kestrmedim de boyatmadım da ama kestiren arkadaslarımız var burda.güzel anneler merhaba öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim bi sorum olucaktı
Ooo resim varsa bakalım annesiKızlarrr ben gel dimmmmmkızıma çok güzel.ve uygun fiyatlı ciciler aldım hiç aklımda yoktu böyle ucuz görünce gözüm göndü
güzel anneler merhaba öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim bi sorum olucaktı
gogus kremı doktor bana dogumdan sonra dedı ya, sız napıyorsunuz kullanıyor musunuz? ne yapayım ne dersınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?