- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
bende daha dün alışveriş yaptım emzik aldım her ihtimale karşı bez olarakda molfix yenidoğan göbek bağı oyuntulu olannda aldım bakım ürünü olarak şimdilik dalin şampuan ve sabunu aldım yağı ve losyonlar için daha karar vermedmKızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
valla kızların gözyaşı hazır duruyo heralde şu avrupa yakasında ki burhanın çiko tablosu gibi
zeeyy şimdi ağlıcam ama kihkikihh şaka şakaHahah aynen yaaa
O zaman sıradaki kedi ve bebiş resmi sana gelsin dirayetli hatun :)
kesinlikle yemek yedikten sonraki temsili resmimiz cok yasa emi
Buyrun size göbüş
cok guzel anlatmıssın pekı ucunada surecez mı sadece halkasına mı=?acı ağrı döküntü falan filanım yok öylesine sürüyorum.. işaret parmağımıza bezelye kadar (ben daha az alıyorum) kremi alıp baş parmağımızı üzerine koymak suretiyle kremi parmaklarımız arasında yumuşatıp kahverengi kısma uyguluyoruz.. emilmesini beklemiyorum emilmiyor çünkü yağlı baya beyaz çamaşırlarda lanolin iz yapabiliyormuş..
carputı bende gorucem senı foto mu koydun lınk verır mısınacı ağrı döküntü falan filanım yok öylesine sürüyorum.. işaret parmağımıza bezelye kadar (ben daha az alıyorum) kremi alıp baş parmağımızı üzerine koymak suretiyle kremi parmaklarımız arasında yumuşatıp kahverengi kısma uyguluyoruz.. emilmesini beklemiyorum emilmiyor çünkü yağlı baya beyaz çamaşırlarda lanolin iz yapabiliyormuş..
ben normal sırt cantası almayı dusunuyormBebek bakım çantasında, tavsiye edilebileceğiniz bir çanta var mı? Stylo marka çantaların fiyatları uygun gibi arkadaşlar alan var mı? Termolu kısımları işe yarıyor mu ki?
anlamadım ki ben şimdicarputı bende gorucem senı foto mu koydun lınk verır mısın
ben ucuna da sürüyorum tamamen..cok guzel anlatmıssın pekı ucunada surecez mı sadece halkasına mı=?
az once bırı sen ve yaman cok guzel cıkmıssınız yazmıs da, fotonu koydun sandım, gobuşunu :)anlamadım ki ben şimdi
ben normal sırt cantası almayı dusunuyorm
e bebekte okıdokı gıbı bı marka var ama pahalı ona ıyı dıyorlar
Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
hıc onu dusunmemıstım bılıyor musun?evet canım pahalı geldi banada. Sırt içine süt için falan termal bişi alcan mı?
ay çok hoş ya, koptumm. harbiden öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?