2014 Kasım Anneleri

benim kociş izin vermiyor ya..ne güzel kısa saçlarım vardı uzadılar baya
anlatamıyorum bi türlü bende ısrar etmiyorum o yüzden artık
Bende saçlarımı boyatmadım hamilelikte kendi kendime inat yaptım dedim ne zaman saçlarımı boyatırsam o zaman kestiricem şuan şaçlarım belimde

Bebek bakım çantasında, tavsiye edilebileceğiniz bir çanta var mı? Stylo marka çantaların fiyatları uygun gibi arkadaşlar alan var mı? Termolu kısımları işe yarıyor mu ki?
ben stylo bu sırt çantasından aldım canım.. daha kullanmadığımız için bilemicem ama şuanlık içime sindi kullanışlı gibi genişliği fln iyi..

Genetik yapıyla alakalıymış ben her ihtimale karşı kullandım kullanıyorum da ama olucağı varsa oluyormuş Allah ım sen tüm hamileleri çatlaklardan varislerden selülitlerden koruu :)

ben bebe yağı kullanıyordum her banyodan sonra ama çatladım amannn ne yapayım çatlarsam çatlayayım ama ögüs kremi kullanıyorum bir haftadır bazen iki günde bazen her gün

kızlar bezi netten sipariş vereceğim de molfix göbek bağı oyuntulu ayrı mı satılıyor ki yoksa 1 numaraların hepsi öyle mi?

Ben kestirdim hemde 2 kere, böyle batıl inançlara inanmıyorum zaten.
bende kestirdim hemde 15 cm kadar hatta bu ara yine bi ayar verdirmeyi düşünüyorum.. bi kız burda saç kesilince protein yön değiştiriyo saçı uzatmaya odaklanıyo falan dedi bi mantıklı geldi ama saçı uzatan da keratin heralde ne bilem bende kestiriyorum işin özü..

Merhaba güller bir kaç sayfa okuyabildim iyisinizdir inşallah okullar başlayınca rahatlarım dedim ama öyle olmadı defterler kitaplar kaplandı of çok yoruldum dün ayak bileklerim bacaklarımla bütünleşti resmen yorgunluktan uyuyamadım şiştim bacaklarım patlayacak sanki yürürken sol kalçam ağrıyor topallıyorum resmen ya

merhaba ablamız.. uzat ayaklarını dinlen biraz dikkat et kendine..

güzel anneler merhaba öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim bi sorum olucaktı
saçını kestiren annemiz varmı aranızda ben çok kararsızım
Teşekkürler canım ben kestirmiştim hamile iken saçımı ama neden sorun ki kestirilmez diye bişey mi var

Ben 9 kilo aldım doktorum delirşyor. Benimki biraz kiloya takıntılı.

Teşekkürler canım şu an öyle yapıyorum kızımda bana biraz tepkili abiler ile ilgileniyorum diye arada bir bi vuruyor nereden geldiğimi şaşıyorum vallaha Rabbim hepimizin yar vede yardımcımız olsun amin Allah ım a emanet ediyorum sizleri sevdiklerinizle birlikte

Ablacım ne yordun kendini o kadar esinden yardım isteseydin keske...Defter kitap kaplayan veli kaldımı ya sasırttın beni helal sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…